Petice za záchranu provozu Trúby a hradu Štramberka v roce 2014

Quoted post

Trubač

#67

2014-04-15 14:09

Pane Harabiši, trochu Vám závidím a trochu Vás lituji. Závidím Vám, že ať teď udělá město cokoliv, Vy jste vítěz. Vzal jste si armádu Blanických rytířů, naprosto neznalých místních poměrů a dosáhnete toho, že ještě poslední sezónu si pěkně namastíte kapsu, po Vás potopa. Závidím vaši drzost žádat někoho o opravu a když se to povede, tak ho veřejně zesměšnit. Závidím Vám hloupé kolegy podnikatele, kteří namísto toho, aby byli rádi, že jim vypadne konkurent na suvenýry, nechají se oblbnout demagogií. Závidím Vám, že jste zároveň ředitel Valašského království, Štramberské Trúby i Rytířů i majitel s.ro., takže na rozdíl od města se s nikým nemusíte radit a rozhodnete si o všem sám.
Zároveň Vás lituji. Člověk, který je v nájmu a neustále veřejně uráží majitele, nemůže být dobrým člověkem. Komunikace není jen o tom, že já mám svoji pravdu a přes ni nejede vlak, komunikace je právě o komunikaci. na městě na rozdíl od vašeho podniku či Rytířů nevznikají zásadní rozhodnutí ze dne na den, ale jedná se o nich dlouhé týdny a měsíce a na rozdíl od Vás se musí jednat veřejně. Kde jste byl, když město 2 roky projednávalo veřejně parkování v centru? Sám jste se přiznal, že žádáte po městu již tři roky opravu Jaroňkovy a když se jim na to podaří sehnat dotace, alibisticky tvrdíte, že jste o ničem nevěděl (já nic já muzikant). Jak si vůbec osobujete právo jednat za zády města s firmou z veřejné zakázky města? Na obnovu zchátralého objektu jste mohl nalákat mládež a turisty a za pochodu jim ukazovat, jak se rekonstruuje historická památka. a pak se spolu s majitelem honosit, jak se skví novotou. Z celého Vašeho vyjádření mi smrdí prachy. Tvrdíte, že Vám město nedává ani Kč na provoz a kdo si to z majetku města dělá byznys? Chcete tvrdit, že kdyby zavřeli věž, tak vás uživí Jarońkova chata? A ještě je mi líto, že neumíte počítat. Město tvrdí, že oprava bude trvat 6 měsíců + 3 týdny archeologický výzkum. Vy blafujete, že stačí začít 1.9.. To budete dělat venkovní omítky mezi vánoci?
V neposlední řadě Vám jde jen a jen o peníze: v médiích se objevila informace, že chcete tučné kompenzace, odškodné, náhradu zisku a na jiném místě uvádíte, že provozování areálu je ztrátové. Neoblbujte lidi. Tak jste se soudil i s valašským králem Bolkem Polívkou a odešel z jiných míst v regionu, kde Vám pšenka už nekvetla. Stejně odejdete i ze Štramberka.
Ale vše dobře dopadne. Trúba bude letos přístupná celou sezonu, Vy se napakujete a k 31.3.2015 skončíte. Město díky Vám přijde o pracně vydřené dotace, které jste svou natvrdlostí a neochotou jednat, zmařil.
A teď ukamenujte proroka. Vím, že Váš fanklub mě teď umlčí. Ale já vím, že kdybych napsal petici, kdo je pro neobnovení Libušína, bylo by to stejně jednoznačné a hloupé jako Vaše lživá a hysterická petice.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68 Re:

2014-04-15 18:07:08

#67: Trubač -

Vazeny a mily neznamy proroku, -je mi Vas velmi lito. To, co jste tu pisemne predvedl, je opravdu pouze k politovani, na to se snad neda ani jinak reagovat. Posilam Vam virtualni obejmuti, neb mi z Vaseho prispevku pripada, ze jej velmi potrebujete.

Lenka Whiteova

Tomáš Harabiš

#69 Re:

2014-04-15 22:43:30

#67: Trubač -

Vážený pane "Trubači",

z vašeho komentáře je zřejmé, že vás celá věc zasáhla osobně. Tuším dokonce kdo asi jste... To vám nicméně nedává žádné právo urážet stovky lidí, kteří mají svůj názor pod který se na rozdíl od vás nebojí podepsat. Narozdíl od Vás, který se bojíte... Nebo v tom lepším případě stydíte, protože opravdu máte za co... Velice dobře znám váš typ lidí, který se souhrou okolností dostal do funkce, všechno ví a všechno zná a my všichni jsme jen hlupáci, kteří sotva umí číst, nemají vlastní názor a potřebují Vás abyte jim řekl co mají dělat, co je správné a co ne... To jste si ale spletl dobu pane... a lidi pane... Těch téměř tisíc podpisů, k tak specifické petici, za necelý týden pane "Trubači", jsou z velké části lidé, které známe nejen podle jména, ale známe je i osobně z jejich vztahu k hradu Štramberku... Jsou to lidé všech profesí, všech povah, lidé, kteří mají svůj názor a nebojí se ho vyjádřit a podepsat se pod to co si myslí... Z obsahu vašich "zvratků" je mi jasné, že vás žádné racionální argumenty nezajímají a že jste se jen potřeboval "vyblít...". Doufám, že je vám líp...