Proti odvolání starosty města Tišnova Jana Schneidera a dalších

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 08:35

#41: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

V žádné práci nedostanete dovolenou na týden tři dny po nástupu a nota bene v "manažerské pozici" a nota bene na druhou ne tři z pěti nejvýš postavených....  Svědčí to jen o tom, jaký k té práci mají přístup. V létě odjedou na dva měsíce na tábor?    A děti? Nevím jak je má staré pan Komprs, ale myslím že třicetileté děti od dvou ODSKarlíků by se už o prázdninách bez tatínka nebály :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 09:12:35

Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-02-27 09:16:43

#43: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

Takže jim vyčítáte "pouze" dovolenou. To je poněkud posun. Však on ten dojíždějící starosta tomu taky moc nedal.

Karel

#50 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

2014-03-18 19:34:38

#43: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rozpocet

Ale jo, žádnej strach, já dovolenou bez taťky celkem zvládám a mimo to jsem ji měl už vlednu;-) Ale mamča jako učitelka má volno jen když jsou prázdniny. Přesto původně 5 denní, dlouho dopředu domluvenou dovču, zkrátil taťka na 3 dny a z toho to jeden den zabalil ráno a odjel do Tišnova řešit pracovní věci. Což mě bylo líto mamky, že se na to těšila a pak z toho byli vlastně jen 2 společný dny.

Myslím si, že to celkem svědčí o přístupu k práci, když si kvůli změně zkrátíte dovolenou o 2/5 a jeden den ze 3 denní dovolené jdete do práce.