Zákon o eutanázii

Quoted post

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

#1 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2013-12-14 14:58

Každý lidský život je posvátný a má morální právo na svou ochranu od okamihu početí až po přirozenou smrt. Proto je i tzv. „euthanasie“ absolutně nepřijatelná a ničím neospravedlnitelná. Člověk není schopen jako Bůh stvořit z neživé hmoty ani jen jednu jedinou živou buňku. Tím méně pak celého živého člověka. Kým lidstvo tedy nebude schopno vzkřísit mrtvého člověka k životu, nemá právo ani brát lidský život který stvořil Bůh a nikoliv člověk.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

Odpovědi

Zdeněk Krupa

#3 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2016-07-26 15:02:37

#1: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

Souhlasím s Vaší argumentací, a zároveň prosím vězte, že sympatizuji s těmi, kteří se takovému bohu vzepřeli.

Když jim neumí on dopřát důstojnou smrt, nechť si ji dopřejí sami. Proto podepisuji tuto petici, a věřím, že se nám,

zastáncům eutanázie, podaří uchránit humanitu před krutým bohem i jeho věrnými služebníky.

Radek Pastyřík

#4 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2019-06-18 06:43:01

#1: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

Vážený pane jsem atheista, ale to je v tuto chvíli nepodstatné. Co se zrodilo musí zemřít, ale pokud život není důstojný, nebo velice bolestivý, měl by mít člověk právo ho ukončit. Neodporuje to ani náboženským pravidlum, neboď si člověk vybere jen cestu, samotný akt není sebevraždou. S prominutím, asi toho o bolesti a ponížení mnoho nevíte, pokud ano omlouvám se. Já osobně nejsem tak statečný, a má z kušenost i ponížení, je takové které mě vede k podpoře euthanasie... hezký den


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2019-10-06 11:52:22

#1: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

Dobry den..nesouhlasím....i zvířeti pomůžeme...nenecháme jej trpět...a co my?  lidé?..ja volim sebevreždu až to přijde. mam smrtelnou nevylečitelnou nemoc a nedopustím aby má rodina trpěla....a ano..hrozně se bojím bolesti a všeho co má přijít. můj život..má  volba


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2020-04-30 08:57:06

#1: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

Kdybyste ve škole dával pozor, tak byste se tam dozvěděl o evoluční teorii. Ta je podstatně lépe prokázaná než existence Boha.

Níže cituji z Wikipedie, heslo Internetový mem:

Na tuto kapitolu je přesměrováno heslo Henryk Lahola.

JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola je autor Nezávislých, apolitických, mimovládních webových stránek www.henryklahola.nazory.cz, na nichž se představuje jako český doktor práv a filozofie, zastávající silně konzervativní katolické postoje. Své jméno uvádí vždy důsledně se všemi těmito tituly, byť z hlediska ustálených zvyklostí je obvyklé uvádět pouze JUDr. PhDr. Henryk Lahola, neboť uvedené tzv. „malé“ doktorské tituly získal v rigorózním řízení ve stejných oborech jako své tituly magisterské. On sám zastává názor, že zatajování nižších akademických titulů je trestné. Ačkoli webové stránky existovaly již v říjnu 2006, do širšího povědomí se dostaly zvláště na konci července 2007, kdy byly magazínem Technet serveru iDNES navrženy mezi dvacet nejhorších českých webů. Zařazení bylo zdůvodněno tím, že se na svých stránkách Lahola „nezabývá ničím jiným než propagací svých čtyř akademických titulů a urážením všech, kteří titul nemají nebo jsou nositeli pouze jednoho ‚jedináčka‘“. Laholův web nakonec obsadil v anketě druhé místo s více než třiceti tisíci hlasy.

Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%BD_mem