Petice Gymnázia Ostrov

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Re: Re:

2013-11-26 20:05

#25: - Re: R Prospěch zde straně děláte svou hloupostí snad jen vy, pokud opravdu chcete pomoct škole přestaňte sem psát. Děkuji.

Odpovědi

MArtin Šimek

#35 Re: Re: Re: Re:

2013-11-26 20:57:38

#34: - Re: Re: Re:

Když už jste tak chytrý, nebo chytrá, může te mi vysvětlit co je na mně tak hloupého? Já se klidně podepíšu. Jsem Martin Šimek, maturoval jsem 2005. Za to co jsem napsal se nestydím a nevidím v tom nic projevujícího hloupost nebo urážky někoho jiného. Možná pár překlepů.

Na gymplu mi záleží, protože to je pro jeho absolventy vstupenka do světa vědy. I jiných oborů, ale pro mě to byla věda. Nenechám se tady urážet od nějakého anonyma. Pro gympl jsem dělal spoustu věcí. Do dnes se tam občas vracím zjistit co je nového a dát o sobě vědět, aby učitelé měli zpětnou vazbu.

Škola možná nebyla dokonalá po technické stránce, ale postupně vidím jak vzkvétá. Když zrušíte primu tak to po pár letech znamená zrušení 2/5 žáků. Z toho automaticky plyne nadbytek učitelů a propouštění. Menší škola znamená méně peněz do rozpočtu a tak zastavení modernizace a obnovy vybavení.

Na gymnázuim chodí ti, kteří potom míří na vysokou školu a chtějí se stát odborníky ve svém oboru. Tito lidé potom rozvíjí celý stát kupředu. Pokud nebudeme mít školství, můžeme rovnou celý stát zrušit. Ano někteří odejdou do zahraničí, ale většina zůstane tady. A ti odejivší se po čase vrátí a přinesou cenné zkušenosti. Tím, že donutíme jezdit děti daleko do školy jim ubíráme energii, kterou by jinak mohli věnovat učení. Nevím zda jste si toho všimnul/a, ale děti musí jezdit autobusem nebo vlakem, což je časově i energeticky dost náročné. Tak proč rušit 240 studijních míst, pro většinu v místě bydliště?

A jestli nemáte odvahu reagovat věcně a otevřeně sem do fóra, můžete si na mě vyžádat jiný kontakt. Určitě vám ho rádi dají. A já si od vás nechám vysvětlit jak strášně jsem hloupý a omezený.