Petice.com

Petice Gymnázia Ostrov

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#1 Nov 25, 2013, 12:03
Skutečný důvod pro rušení prim je ten, že není naplněná megalomanská a drahá stavba IŠTE Sokolov, jejímž bývalým ředitelem je současný hejtman, což dokazuje politickou propojenost této situace.

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the author of the petition.

Nepřihlášený uživatel#4 Nov 25, 2013, 16:47
Na gym. Ostrov studuje moje třetí dítě. Jsem nadšené přístupem profesorů a úrovní výuky. Nechápu argumenty zřizovatele. Stejně jako
děti postižené, tak i děti nadané, potřebují individuální přístup a výukový plán...
Nepřihlášený uživatel#5 Nov 25, 2013, 17:16
jedna z mála dobrých škol v západních Čechách
Nepřihlášený uživatel#6 Nov 25, 2013, 17:16
Nechápu, studuje na této škole už mé druhé dítě, podle mne i mnohých dalších
nejlepší gymnázium v Karlovarském kraji!
Nepřihlášený uživatel#7 Nov 25, 2013, 17:56
Podepisuji petici
Nepřihlášený uživatel#8 Nov 25, 2013, 18:06
I když jsem na tomto gymnáziu teprve 2 roky, musím říci že je tu velice dobrý kolektiv, dobří a chápající učitelé a proto bych též chtěl aby naší školu navštěvovalo více lidí než doteď. NECHTE OTEVŘENÉ DVĚ TŘÍDY!
Nepřihlášený uživatel#9 Nov 25, 2013, 18:30
krom výše uvedených argumentů, ještě jeden,
kdo bude chtít studovat na gymnáziu a z nedostatku
kapacity se nedostane, není dnes problém opustit
kraj a studovat třeba v Chomutově.Dále nyní postupně dorůstají již silnější ročníky a míst za 5 let bude nedostatek.Chci vzdělaný kraj ne dělníky, kteří stejně svou kvalifikaci neuplatní !!!
Nepřihlášený uživatel#10 Nov 25, 2013, 18:55
Souhlasím s názorem, že rušení tříd souvisí s megalomanskými projekty IŠTE, ze kterých se vyplácely tučné provize. Mám na gymnáziu jedno dítě, které dalo přednost tomuto Gymnáziu, ačkoliv bylo přijato i do K.Varů, z nichž dojíždíme a ráda bych zde viděla i své druhé dítě, které je nyní ve 3.třídě ZŠ. Škola je výborná,přístup pedagogů vynikající a děti jsou spokojené!!! Ať si Judr.Sloup řeší problém tam, kde je a netahá do toho ostatní kvalitní a prosperující školy. DM
Nepřihlášený uživatel#11 Nov 25, 2013, 19:14

Mého syna připravili na vysokou školu perfektně a byla by škoda, aby tak kvalifikovaný tým nemohl připravovat další děti do života.Syn studuje jednu z nejnáročnějších vysokých škol a přijímací zkoušky zvládl díky skvělým učitelům i celkové atmosféře této školy hladce na první pokus stejně, jako jeho spolužáci. Nemluvě o vedení dětí ke kultivovanému projevu i vystupování. Rozhodně jsem proti. Nevím, kde jste studoval Judr.Sloup, ale rozeznat vysoce kvalitní školu Vás tam evidentně nenaučily. To pardon. Ludmila Eisenschreiberová

Nepřihlášený uživatel#12 Nov 25, 2013, 19:41
Tahle skola mi "zachranila zadek" a uecitele jsou suprovi! Zarucene nejlepsi Gympl siroko daleko!!! S.F.
Jan Bureš#13 Nov 25, 2013, 19:46

usnesení zastupitelstva města Ostrova

Dnes přijalo zastupitelstvo města Ostrova jednomyslně následující usnesení: "ZM žádá Karlovarský kraj, aby jako zřizovatel zachoval 2 primy a jeden ročník čtyřletého studia na gymnáziu v Ostrově. Uzavření jakéhokoli ročníku považuje město Ostrov za vážný zásah do existence gymnázia a žádá, aby před konečným rozhodnutím byl konzultován s představiteli města."
Katsanson#14 Nov 25, 2013, 20:42

Ono je to těžké když do krajského školství zasahuje bývalý komunistický politruk. Takoví bývali a jsou nejhorší charakterové zrůdy.

Snad někomu nevadí pravda?

Co znamenají znaky "upravit" nebo "odstranit?

Nepřihlášený uživatel#15 Nov 25, 2013, 21:25
KAŽDÝ ROZUMNÝ a nezaslepený člověk ví, že tkzv optimalizace školství v našem kraji začala cca před 8 lety a ne v současné době. A věřte, že kdyby byl na místě radního dnes kdokoliv dopadne to stejně. Považuji uvedené gymnázium za nejlepší v kraji,ale co se má stát stane se ať je tam kdokoliv a jen hloupý a neinformovaný člověk reaguje na radního pro školství jak reaguje.
PSV#16 Nov 25, 2013, 22:12

prima

já bych je zrušil obě
Nepřihlášený uživatel#17 Nov 25, 2013, 22:31
Jsem ráda, že tuto školu absolvovali moji dva synové. Gymnázium je dobře připravilo pro úspěšné studium na VŠ. Nechápu, proč by se měla omezovat místa a zajímalo by mne, čí zájmy to jsou a jaký zisk z by z toho iniciátoři měli.
Nepřihlášený uživatel#18 Nov 25, 2013, 23:16

Re:

#14: Katsanson -

hloupému vše hloupé bez základních znalostí problematiky asi tak k vašemu příspěvku

Nepřihlášený uživatel#19 Nov 26, 2013, 04:51
Nevidím důvod, proč omezovat školu,která dlouhodobě vykazuje zájem žáků a rodičů a v neposlední řadě i řadu studijních úspěchů.
Nepřihlášený uživatel#20 Nov 26, 2013, 09:37
Ráda bych znala zdůvodnění JUDr.Sloupa, proč redukovat plánovitě počet tříd v ostrovském gymnasiu.
Nepřihlášený uživatel#21 Nov 26, 2013, 10:01
Absolvoval jsem Ostrovskej gympl. Na vejšce jsem obrovskej náskok před průmyslovákama. Dostat se na gympl bylo těžký a docela dost jsme bojovali, aby nás tam vzali. Do teď si pamatuju jak jsme doufali, že budeme nad čárou pro přijetí. Bylo nás tam fakt hodně. Proč by se měla v ostrově zavírat další škola? Navíc škola, která má dobrou pověst. O to víc je to podezřelý, když v tom má prsty ten komunista. Nejdřív odstaní inteligenci...
Nepřihlášený uživatel#22 Nov 26, 2013, 11:11

Re:

#21: -

Po přečtení vašeho příspěvku pochybuji že jste zakončil zmiňované gymnázium. Pokud ano tak úroveň o něčem svědčí.

O. Oncirková#23 Nov 26, 2013, 11:38

Re: usnesení zastupitelstva města Ostrova

#13: Jan Bureš - usnesení zastupitelstva města Ostrova

Chválím zastupitele, že se vzali za správnou věc a myslím, že tím vyjádřili názor většiny ostrovských obyvatel! Takže obyvatelé, podpořte teď i vy jejich snahu a podepište petici! A nebojte se podepsat svým jménem, neděláte nic špatného, naopak!

Nepřihlášený uživatel#24 Nov 26, 2013, 11:44

Re: Re:

Nepřihlášený uživatel#25 Nov 26, 2013, 11:50

Re: Re:

#22: - Re:

Čína a Severní korea taky zaměstnává pracovníky, kteří píšou na internetových diskuzích ve prospěch strany.

FYI: Maturoval jsem s průměrem 1.0. Fakultu aplikovných věd jsem dodělal s červeným diplomem a cenou děkana.