Společně za propuštění dívek z Pákistánu

Quoted post

Lucker....

#83 Proč tam jezdili !!!!

2013-11-17 10:25

kdo chce kam pomožme mu tam meli sedet na prdeli doma a byli by v pohode beztak je to nahrany se tam zamilovali do nejakych tech ptrefenych fanatiku a chteji jim vydelat penize !!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Proč tam jezdili !!!!

2013-11-18 08:21:56

#83: Lucker.... - Proč tam jezdili !!!!

V odpovědi na komentáře pod č.82 a 83 :

Srdečně Vás zdravím,

k č. 82) : jiné znění dopisu než  je zveřejněno v této výzvě, nebude.  Text je z pohledu pákistánské ženy zcela v pořádku. Dle jejího vyjádření je napsán jemně a  neurážlivě. Svým způsobem je dopis již doručen do Pákistánu.  Předpokládám proto, že není nutné podpis odvolávat. Zda je to možné nevím, nezkoušela jsem  to.  Sama jako  spoluautorka dopisu a  této výzvy  přímý přístup  k úpravám textů v petici nemám. Musím se zeptat naší technické podpory.

k č. 83) : Věřím, že  autor textu s přezdívkou Lucker jednoho dne dospěje do postoje milosrdného a neodsuzujícího.  Velice mu to přeji a vyprošuji. Ať  Vám  jsou  Vaše slova i Vás postoj odpuštěny. Říká se, kdo je bez viny, hoď po ní/něm kamenem. Váš text  žel zobrazuje  stav dnešní společnosti - je  vulgární, kritizující, neodpouštějící,podezírající, bez naděje a tvůrčího ducha.  Kéž  uděláme každý i vše, co je v našich silách pro uzdravení  tohoto nemocného  národa. O to více děkuji všem, kteří se  v lásce a a naději k této výzvě připojili, věnovali svůj čas, obětují modlitby  a děvčatům i jejich rodinám přejí a vyprošují jen dobré.