Občané proti Šantovka Tower: Olomoucká výzva

Quoted post

***

#26 Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace

2013-10-30 07:33

#23: - Re: Re: Re: demagogie a manipulace

manažer potřebuje firmu...ano, máte pravdu. Například: mobilní operátor hledal před lety prostory pro svoje operátory. Olomouc byla také na seznamu, ale nebyly tu vhodné prostory pro kanceláře, nebyly tu vhodné byty pro management, nebylo tu vhodné prostředí pro nadnárodní firmu. takže jsou v HK. práce pro 400 lidí.

Takže dokud tu nebudou firmy, nebudou tu manažeři - ale někdo musí mít důvod ty firmy sem přivézt. Argumenty, že je tu dost nebytových prostor a dost bytů - Velké společnosti nebudou sedět po sklepech mimo centrum a bydlet na Horním lánu nebo na Pražské u Globusu. to je prostě tak.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace

2013-10-30 09:10:01

#26: *** - Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace

Olomouc disponuje úžasnými lokalitami pro rozvoj a přestavbu - například areál bývalých kasáren nebo třeba Sladovna a industriální stavby v Holici. Jezdím po celém světě a nikde nedochází k takovému hazardu s historickým dědictvím jako v Olomouci - v Anglii nebo v Německu by se chytrý investor poohlížel po něčem neotřelém - proč pan Morávek, takový LIDUMIL a nositel progresu v Olomouci, nezrekonstruuje stávající prostory? Oč by byly luxusní byty krásnější s atmosférou staré budovy? Ať udělá luxusní byty - mezonety - rád si jeden koupím jako investici. Ale nikdy by mě nenapadlo si koupit byt v Šantovka Tower! zdravím a přeji hlavně zdravý rozum! JB


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace

2013-11-04 12:03:22

#26: *** - Re: Re: Re: Re: demagogie a manipulace

A to byl jako problém ty kanceláře vybudovat ? Nebo podmínkou investora bylo, že musí být ve věžáku o výšce 75 m?