PETICE PROTI OPĚTOVNÉMU ZAVEDENÍ MINIMÁLNÍ DANĚ

Quoted post

lisec

#18 Re: Bláboly

2013-10-21 11:10

#13: Vojtěch - Bláboly

Vážený soudruhu Vojtěchu. Je vidět že jste si to nezkusil naoastro.

Když Paroubek tohle tenkrát propagoval tak pravil: no když si nevydělají tak ať jdou od toho !!! Jsem teď v důchodu, ale spadnul jsem tenkrát do té kategorie, těch co jen tak, tak přeživali.

Ano, dle Paroubka jsem byl neúspěšný, ale neprudil jsem a nevyžadoval žádné podpory, sociální dávky a různé jiné příspěvky.

A věřte že švanda to nebyla. Směšné?, ale párkrát mě musel pomoci úspěšnější bratr, že to za mne zaplatil.

Máte ten pocit že hospodský, zámečník, pokrývač, a jiní, co od nikoho nic nechtějí, že se z nich snad stanou tak levicí nenáviděníni boháči.

Ano pro stát to není přínos, jen se ale musí odečíst ty různé podpory ...

P.S.: nedavno dávali skvělou sérii o mafii "KMOTR", sakra práce, ten soudruh Zavadil by tam mohl vystoupit bez jakéhokoliv pracného maskování ...

Odpovědi

marrkula

#21 Re: Re: Bláboly

2013-10-22 05:31:13

#18: lisec - Re: Bláboly

Přesně, zaměstnanci nemají vůbec potuchy, co soukromničení obnáší. Od státu, ani od zaměstnavatelů nemáme nic, ba naopak, když marodíme, tak za nic, když jedeme na dovolenou, tak nejenom, že si na ni, jako každý, musíme našetřit, ale ještě si musíme našetřit na sociální, zdravotní, nájemné a zboží i v době nepřítomnosti a to nejsou malé korunky. Když zaměstnanec vydělá 20000,- hrubého, dostane cca 17500,- čistého. Soukromník, jako jsem já ( kadeřnice ) když vydělám 20000,-, sociální se zdravotním mne stojí 3800,-, nájemné s elektřinou 8000,-, kde jsou roční poplatky za popelnice a pojištění. Tak si to vážení zaměstnanci spočítejte. Dobře už bylo, bohužel :(