„Nechceme výstavbu polyfunkčních domů - Centrum Lužiny Praha13“

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: hezky vyřešná stavba

2013-09-22 10:30

#26: Janžy - hezky vyřešná stavba

Zřejmě nebydlíte na sídlišti Lužiny, jinak byste nemohla psát takové věci. Investorům určitě nejde o oživení Lužin, ale o co největší zisky. Kanceláří je spousta volných na Nových Butovicích, takže kanceláře určitě nejsou přínosem.300 bytů je zhruba totéž jako postavení 9ti současných 12ti podlažních panelových domů,což je velké zatížení pro danou oblast. Uváděná parkovací stání nemohou nikdy pokrýt potřebu nových domů. Dnes už mají lidé v rodinách v průměru 2 auta a kde jsou kanceláře a jejich klienti? Kde budeme parkovat my, obyvatelé Lužin, když už nyní je tu situace kolem parkování kritická? Navíc všechny nové stavby většinou obydlují rusky mluvící lidé. Naši na to nemají, takže ani v tomto nevidím žádný přínos pro obyvatele Lužin.Máte snad něco společného s investory, že je tak hájíte?

obyvatelka Prahy 13, Lužiny ( 20 let zde bydlící)

Odpovědi

Adr

#53 Re: Re: hezky vyřešená stavba

2013-09-23 20:43:07

#42: - Re: hezky vyřešná stavba

parkovích stání má projekt dost, a to jak nahrazujících ta zabraná u OC tak pro majitele bytů. Předně si musíte sama uvědomit, že vám nikdo stavět garáž zadarmo nebude.  Navíc nedostatek parkovacích míst kvůli vašemu domu, který je nemá, není důvodem pro který by šlo nepovolit výstavbu dalšího domu (to platí obecně). Za rok budete stejně platit za parkování před domem 2500,-/měsíčně.

Rusové zde jistě skoupí i normální paneláky, s tím se musíte smířit stejně jako s postupným příchodem muslimů a východo...

Podle mě to nakonec dopadne tak, že developer zakáže parkovat na svých pozemcích a bude klid úplný :-)