Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post

Petr_K

#205 Re: Re: Pasivní kouření

2013-09-13 08:12

#5: m_c_k - Re: Pasivní kouření

Tohle je častá argumentace, která je nesmyslná. Stačí se podívat do všech okolních zemí kde to bylo zavedeno a zjistíte, že většina hospod začalo dokonce vydělávat, protože začala chodit i jiná klientela jako třeba rodina s dětmi na oběd a ti tam určitě nechali více peněz, než štamgast, který tym za večer vykouří čtyřicet cigaret a vypije tři piva.

Tady je spíš otázka, jestli tu svojí hospodu máte na to, aby vám vydělávala a nebo aby jste si z toho dělal kuřácké doupě. Ten kdo provozuje hospody pro zisk, tak si jistě dokáže informace zjistit, jak to je v zahraničí a třeba přestane plakat a naopak začne vydělávat.

Napsledy tento víkend jsme šli na vycházku odpoledne po F1 v TV a šli kolem naší místní restaurace, ... tam ani noha, šli jsme dál, došli jsme až k nově otevřené nekuřácké restauraci, ale jen jsme to tam prošli, protože nebylo místo, tak jsme zase odešli. Naštěstí opodál byli nějaké slavnosti, tak jsme šli tam a bylo to fajn, ale rozdíl, nezi kuřáckou a nekuřáckou restaurací v neděli kolem 16h byl patrný už na první pohled. A to si troufám říct, že těch lidí v té nekuřácké restauraci bylo tolik, jako jich tolik nepřijde za celý týden do té první kuřácké ... kontorlní otázka: která s těch dvou restaurací asi více vydělává? ;-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#206 Re: Re: Re: Pasivní kouření

2013-09-14 18:24:21

#205: Petr_K - Re: Re: Pasivní kouření

Tak proč tedy zakazovat kouření v hospodách plošně? Jak sám píšete, vidíte, i s rodinkou v závěsu, jak ty pěkné, čisté, nekuřácké jsou nacpané, vydělávají, je tam narváno atakdále... Proč tedy kopat do mrtvol?  Nechte tudíž prosím, ty hnusné, kuřácké knajpy svému osudu, vždyť dle vás, jsou stejně napokraji krachu...

PS: Anebo, jste jenom "módní" blbeček, který ze sebe klidně udělá (viz. váš přiblblý příspěvek) úplného troubelu, protože, "kouřit je nemoderní"? Kontrolní otázka: Nebylo-by lepší, aby sami majitelé hospod dělali, co SAMI uznají zavhodné?