Sportovní hala České Budějovice

Quoted post

Stanislav Rataj
Autor této petice

#33 Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

2013-02-24 20:41

#30: - Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

Zdravím anonyma. Nevím kde jste získal informaci, že vítězný návrh je levnější. Zatím se ví pouze to, že odhady cen za Centrum halových sportů se pohybují plus/minus ve stovkách miliónů korun. Institut petice bych nepodceňoval. Zřejmě jste zapomněl na petici "Zachraňme Malák", která rozhodla o zastavení projektu Jižní spojky v Č.Budějovicích. A poslední reakce na to, že tato petice neobsahuje žádné konkrétní argumenty: viz část textu petice

"....Naším cílem je nebourat stávající Sportovní halu, ale postavit novou na jiném vhodnějším
místě."

Pokud toto není pro vás konkrétní argument, přečtěte si výše uvedenou větu ještě několikrát a možná, že ten konkrétní argument v ní přece jenom najdete.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

2013-02-24 21:47:32

-

#33: Stanislav Rataj - Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

Zdravim pane Rataji. Omlouvam se, ze se nepodepisi a ocenuji vasi odpoved.

Je levnejsi, protoze ma staticky nejjeednodusi konstrukci a nejmensi obestavny prostor. To lze vycist z dostupnych vykresu.

Ze nazvete jine misto vhodnejsim neni zadny konkretni argument, ale fraze.

Pokud ji budete stavet ve Ctyrech Dvorech, tak si uvedomte, ze ty pozemky se daji prodat a hala ma takovou rozlohu, ze mesto tam prijde o desitky milionu (coz je protiargument na cenu demolice). Jenomze zatimco ve vasem pripade by byla jedna nova plocha a jedna rekonstruovana, tak v tomto pripade to budou dve nove plochy a jedny provozni naklady.

A resit rozvoj mesta peticemi neni politicke, ale populisticke reseni. Postavte si na tom volebni kampan a nereknu ani slovo, ale takhle je to spatne, protoze se Vam to vrati u jakekoliv dalsi stavby. Lidi si zvyknou na to, ze staci napsat petici a bude po jejich. A dojedete na to predevsim u dopravnich staveb.

Nespokojený volič

#40 Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

2013-02-24 22:48:04

#33: Stanislav Rataj - Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

Dobrý večer pane Rataji, jako člověk, který žije v okolí nemocnice hrubě od začátku nesouhlasím a nikdo z našeho okolí nesouhlasil s vaší peticí Zahraňte Malák. Ono nešlo zachránit Malák pro lidi, ale od začátku šlo o váš klid v místě vašeho bydliště Dukelská 74. Šlo čistě o hnusný alibismus. Vám nešlo o lidi, protože kdyby vám šlo o nás voliče budete se zajímat i o lidi na Mánesovce, v okolí Lidické a B. Němcové  , co lidi, kteří každý den stojí na mostě od Litvínovic ? To vaše řešení před Planou je hodné člověka, který o problematice nic neví. Životy lidí jsou vám lhostejné. Jde vám o klid u vašeho domu.  Zastupujete pouze sebe. V jiných lokalitách podle vás nemají právo na klid ?


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

2013-02-25 14:01:44

#33: Stanislav Rataj - Re: Re: Re: Re: Sportovní hala - jiné možné a lepší řešení?

Mě by právě konkrétně k tomuto "argumentu" zajímalo, na základě čeho jste přesvědčen, že existuje vhodnější místo?