Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

/ #2258 A co jim jde?

2013-01-31 16:10

A studentíci kafrají a kafrají a ještě z nich nic normálního a slušného nevypadlo. Jsou proti KSČM, jak tvrdí? Nevěřím jim ani nos mezi očima, protože pokud by byli jen proti straně, tak by přece nepsali píča, bába, pizda Baborová. Mám dojem, že tihle hejkálkové si nevidí do tlamičky, co říkají. Proč si hrají na zastánce demokracie, když demokracii jen špiní??? Je to už šílený vopruz s nima. Copak nepochopili, jak jsou národu k smíchu, vyjma pár troubelínů, co je tlačí do zad a říkají : HOřejší, dopředu, no tak, ty to dokážeš, jdi na to náměstí a tam jim řekni, že i když jsi se podepsal na zdraví jedné paní, tak vinu necitíš?????
Pevně věřím, že komunisté post radního za školství obhájí. A hejkalové z Třeboně? Pche, ať si klidně dál hladoví.
A vzkaz pro další hulváty na diskuzi: Vážení,můžete nám tady nadávat,jak chcete, můžete vyhrožovat,čím chcete, ale výsledky voleb jsou jasné. Místo psaní debilních příspěvků, se raději věnujte přemýšletní, proč si 1/3 lidí v republice myslí, že by bylo lepší mít vládu komunistů, než dnešní vládu. Nadávejte si, jak chcete, klaňte se Mašínům, ( pokud víte, kdo to byl), ale momentálně jsme " na koni " my. Takže asi tak nějak to s vámi vypadá.
Odsuzujete KSČM, odszujete totalitu, ale chováte se tady jak "nadlidi" a přitom jste jen ubožáci bez mozku.
Plivete tady jed a špínu, je škoda, že vám ještě nedošlo, že tím, jak se tady projevujete, se jen a jen a jen ztrapňujete. Děláte pravici opravdu medvědí službu. ( pokud víte, co tohle přirovnání znamená)



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...