Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Jaromír Habr

/ #71 Trvám na demokracii

2012-11-22 14:49

Trvám na demokracii, navzdory skutečnosti, že současná garnitura ji (zne)užívá jako masku pro počínání zcela nedemokratické.

Trvám na demokracii, a to zcela nekompromisně, tím spíš, že v okamžiku, kdy se demokracie současné garnituře přestane vyplácet, hodí její torzo bez skrupulí přes palubu a bude se snažit udržet u moci všemi prostředky. Což se právě začíná dít.

Trvám na demokracii jako na výborné strategii - porazit nepřítele jeho vlastní zbraní, a to bez použití násilí z naší strany!

Obviňovat studenty pak není zcela na místě - my to jsme, přesněji naše generace, kdo dopustil, aby jim byly účelově vymývány mozky. Je třeba obrátit svoji pozornost vůči těm, kteří jsou už ve věku, kdy jsou nebo mají být lidé názorově vyvinutí a tudíž nesou za své jednání plnou odpovědnost. Je třeba vyzvat učitele potažmo ředitele předmětných škol, aby začali plnit své povinnosti vyplývající z jejich povolání. A jestliže oni budou studenty naopak podněcovat k nerespektování či porušování demokratických principů, zahájit neprodleně kroky k jejich okamžitému odvolání.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...