Autobus232


Nepřihlášený uživatel

/ #25 Re: Re: Obyvatel, Martin Vesely, anonym P.

2012-11-17 15:50

#24: - Re: Obyvatel, Martin Vesely, anonym P.

Vážený pane Tothe,

jsem ráda, že by jste uvítal, kdy by se lidé pod své příspěvky podepisovali plným jménem. Ale udivuje mně, že jste tento názor nevyjádřil dříve,zejména u příspěvků,  když jakýsi Anonymous a blíže nespecifikovaný Jarda uráželi jiné. Zřejmě zde existuje dvojí měřítko.

Z Vašich příspěvků a reakcí jednoznačně vyplývá, že Vy ani někteří další zastánci petice nejste ochotni akceptovat jiný názor než je ten Váš, ale je naštěstí demokracie a ta toto umožňuje.

Je jednoznačné, a z Vašich příspěvků to vyplývá, že se snažíte  lidem vsugerovat svůj názor, že mají buď  oni nebo nebo jejich děti chodi na metro pěšky nebo jezdit autem, případně používat autobu - ale jen v intervalu od 7:00 do 21.00, případně být proti autobusu vůbec.

Je  vidět, že nemáte děti školou povinné, protože jinak by jste věděl, že mnoho středních i základních škol má výuku od 7:00 hod, takže použítí autobusu od 7:00 je k ničemu. A pokud je škola v jiné městské částí, což je dost obvyklé, tak děti musí jezdi odsud i v 6:00 a někdy i dříve.

Také na zastávku vidím a ve večerních hodinách chodím často se psem, takže musím konstatovat, že téměř každý autobu přijíždějící po 21:00 hod má nějakého pasažéra či pasažéry. To bezpečnostní hledisko, které se Vám zdá směšné, je pro mnoho lidí, dost podstatné.

Dále bych jen apelovala na to, že když je petice konstruována ANO/NE , mají i zastánci volby NE právo se slušně vyjádřit, což všichni udělali.

Jen bych ještě podotkla, že přechod, za který mně na tomto fóru  mnozí napadali, byl přesně dle stanoviska MČ uvěřeněné v rubrice Otázky a odpovědi MČ Praha 11 realizován již v úterý 13.11.2012. Takže přesně tak, jak mi na moje opakované otázky slíbili. Je vidět, že opakovaně kladené dotazy v povinně zveřejňované rubrice mají svůj účel a medializace problému je i pro MČ někdy nežádoucí. Netvrdím, že vždy, ale v tomto konkrétním případě tomu velmi napomohla. Totéž i koše na konečných - také po našich neustálých veřejných dotazech a urgencích s p. Moučkovou, byli realizovány. Vím, že to jsou menší problémy, ale radši řeším konkrétní záležitosti, které jsou potřebné a jejich řešení přinese něco každému.

 

Pavla Ferynová