Autobus232


Nepřihlášený uživatel

/ #23 Re: Zděšení

2012-11-16 22:24

#19: obyvatel - Zděšení

Naprostý souhlas, autoři petice zřejmě nemají děti ve věku, kdy dojíždí sami do školy a je pro ně i pro  jejich rodiče bezpečnější, když mohou  jezdit ráno i večer za tmy autobusem, než jít po okraji ulice Novomestského nebo skrz sídliště kolem Normy, kde jsou bezdomovci a jiné podezřelé existence, ale to zřejmě autoři petice nemusí řešit a ani je to nenapadlo. Ráno před 7:00 a večer kolem 17:00 hod, kdy se děti jedou do školy a  nebo se vrací, je již tma a i když není, tak  se zde pohybuje velké množství různých nejasných existencí z okolí pokračující stavby.  Také asi žádnému z autorů petice nikdy nepřepadli dítě na cestě ze školy, protože pak by uvažovali jinak. Mluvím z vlastní zkušenosti, a  nikomu to nepřeji.  Stačí se někdy  jen   podívat na nástěnky ve školách tady na JM či na stránky policie, a hned jste v realitě.

Ne každý rodič má auto a ne každý má časový prostor dítě vozit ráno na metro nebo autobus na Háje. Tato situace byla reálným problémem pro mnoho rodičů a zavedením autobusu na Milíčov byl tento problém vyřešen. Totéž důchodci a nemocní.

Také si myslím, že pokud někdo chce konstruovat petici, měl by se zamyslet nad jejím smyslem, protože reálné problémy jsou úplně jinde, než v zavedení autobusu.

P.