Autobus232

xRadimC

/ #14 Re:

2012-11-13 23:58

#11: Martin Pajtl -

Nechť názor čtenáře pomůže objasnit i tento článek:

http://www.eps.cz/poradna/kategorie/petice-shromazdovani/dotaz/elektronicka-petice

a nikoliv jen subjektivní názor oponenta. Je jistě zřejmé, že petice bude doplněna i skutečnými podpisy a bude mít tedy obě formy, tudíž posouzení jejich významu bych nechal s dovolením na adresátech a nikoliv na jejím odpůrci.

Co se týká ostatních názorů pana Pajtla a jiných, s některými nelze nic jiného než souhlasit. Např. body 4 a 6, rád ho podpořím při jejich prosazení v jeho petici.

Nicméně tato konkrétní petice nemá za úkol řešit všechny problémy lidstva a nelze ani očekávat, že se k ní podpoří všichni její čtenáři. Tím spíše ne ti, kteří tak dobře rozumí důvodům, proč do obytné části zajíždí několikrát za hodinu prázdný dálkový autobus z Uhříněvsi a to i v časných/pozdních hodinách ráno 7 dní v týdnu, a ne normální linka, která by lidem poskytla trochu lepší službu, než odvoz o jednu zastávku ke schodům a kopcovité lávce poblíž metra, anebo proč v zastávce mezi obytnými domy stávají 3 nastartované autobusy a řidiči nemají k dispozici ani odpadkový koš.

Taky velmi "oceňuji", jak odpůrci petice jsou velmi "kompromisní" vůči jakémukoliv omezení autobusu i přes zjevné minimální vytížení linky a její nesmyslnou trasu, zatímco autoři petice projevili vůli o kompromis a její lepší využítí.

"Inu, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde."