Dětské vozíky za kolo, otevřený dopis senátorům


Nepřihlášený uživatel

/ #37 dopis poslancovi

2012-03-13 22:51

tak jsem tomu Chaloupkovi napsal, jsem zvědavej jestli odepíše, reakci sem přilepím :) jestli teda dojde....

Vážen pane Chaloupko,
narazil jsem náhodou na Vaši prezentaci na stránce http://www.ottochaloupka.cz a to díky iniciativě za podporu vozíků za kola v podobě otevřeného dopisu senátorům od paní Šrůtové, kde v diskuzi na http://www.petice24.com/forum/25631 někdo vložil odkaz na Vaši stránku.

Vozík za kolo značky Chariot (velmi kvalitní model vozíku) používáme již tři roky, nesdílím Vaš názor, týkající se nebezpečnosti tohoto způsobu dopravy.
Nechci reagovat na Vaše demagogické argumentace, už titulek o vás ledacos napoví, ale chci se Vás zeptat jak moc jste se tématu věnoval, než jste začal prosazovat zákaz.
Myslím, že jste ve své argumentaci vedle jak ta jedle a vysvětlením mi je ta Vámi zmiňovaná vášen pro auta. Předpokládám, že Vám cyklisté na silnici spíše vadí, než abyste považoval tento způsob dopravy za přínosný, opravte mne prosím, pokud se mýlím.

Co děláte jako poslanec pro podporu cyklistické dopravy, když vykazujete rodiny s dětmi na cyklostezky, kterých je u nás v porovnání s okolními státy na západ a jih od nás žalostně málo? Jezdíte vůbec na kole?

Dále mě překvapilo, že přes Vaši vášeň v automobilech se v problematice automobilismu příliš nevyznáte, což potvrzuje další Vámi prezentovaný názor ohledně zimních pneumatik.
Snažíte se prezentovat, jako člověk, kterému jde o bezpečnost v silničním provozu a v otázce používání zimních pnemumatik navrhujete řešení, které je naprosto pochybné.
M+S neznamená zaručeně celoroční pneumatiku, s velkou mírou pravděpodobnosti se může jednat i o běhou z tzv. letní směsi.
Třeba Vám pomůže tento článek http://blog.direct.cz/jen-podle-pismen-m-a-s-zimni-pneumatiku-nepoznate/, nicméně informací na specializovaných stránkách je spousta.

S přáním kvalitní práce poslanců
Vladimír Kolář
Mohelnice

PS. vámi odváděná práce v PS (obecně napříč spektrem) stojí za ... a Vaše názory ukazují proč tomu tak je. Stává se, že nevíte o čem mluvíte, ale činíte to tak rádi a nahlas.