Boj proti vyhlášce města Chebu 7/2011


Nepřihlášený uživatel

/ #87

2012-01-19 12:34

Dobrý den všem kteří tohle čtou. Jsem majitelem heren ROXY a rád bych k této problematice také něco napsal. Úplně na úvod kdo nechce, nehraje. Averze proti automatům je zbytečná, prostě si k tomu nesedejte. Je asi hodně lidí kteří znají naše provozovny v Mariánkách, Tachově, Plané a v Chebu a myslím že nikdo nemůže mluvit o nějakých špeluňkách nebo feťáckých doupatech. My jsme na svoje provozovny hrdí a náležitě o ně pečujeme. Lidé k nám chodí rádi. Můžete se lehce přesvědčit. Herna není sprosté slovo herna je druh zábavního podniku, který můžete, ale nemusíte vyhledávat. Navíc hráč je nejtišší člověk na světe.
Nyní na závěr bych chtěl říci,že nejvyšším zákonem tété republiky je ústava a tam se mimo jiné říká: KAŽDÝ OBČAN MUŽE ČINIT, CO NENÍ ZÁKONEM ZAKÁZÁNO,A NIKDO NESMÍ BÝT NUCEN ČINIT, CO ZÁKON NEUKLÁDÁ. Dále pak listina práv a svobod říká že: Každý má právo na svobodnou volbu povolání a přípravu k němu i právo podnikat a provozovat jinou hospodářskou činnost. Zákon může stanovit podnínky a omezení pro výkon určitých povokání nebo činností.
VŠECHNO MÁ ŘEŠIT ZÁKON A NE NĚJAKÉ VYHLÁŠKY ZAUJATÝCH...................... RADNÍCH.
Platíme daně ať se tedy města postarají o pořádek. Mají k tomu policii, strážníky a technické služby, které si mi všichni platíme.S drogami si poradit neumí,tak se pozornost nasměruje někam jinam. Drogy tím ale nezmizí. Milan Uxa