Boj proti vyhlášce města Chebu 7/2011


Nepřihlášený uživatel

#76

2012-01-17 17:58

Nesouhlasím s tím! Sice město vyhovělo lidem, kteří si stěžovali na hluk, ale počítali, že tím naštvou zbytek města? Myslím, že ne. Nikdo nám přeci nebude zakazovat do kolika hodin se smíme bavit v hospodách a barech!

Nepřihlášený uživatel

#77

2012-01-17 21:30

Prosím vás,některé názory jsou zde opravdu řekněme na zamyšlenou. Pokud jde o hazard a hrací automaty,proti tomuto se tato vyhláška nevstahuje. Osobně ji schvaluji. Pokud jde o Zavírání barů a hospod ve 2:00,je to absurdní. Nic tato vyhláška neřeší. Že si lidé stěžují na hluk? Ok,budou si na něj stěžovat pořád,protože ten hluk bude do 2:00,což je bude stejně štvát. Takže si budou opět stěžovat. Je to jen omezování podnikání. Chci vidět,jestli pánové radní proplatí všem provozovatelům ušlé zisky. V téhle těžké době má spousta lidí problémy,jsou vystaveni značnému stresu a jednou z alternativ jak vypnout a aspoň na chvíli zapomenout na starosti je jít ven s přáteli a odreagovat se. Ale to pánům radním starosti nedělá. Kašlou na lidi......
:)

#78

2012-01-17 22:51

Asi se dívali na jeden díl Jak sem potkal vaši matku....po druhé hodině ranní, se neděje nic dobrého..:))
BARB.
Nepřihlášený uživatel

#79

2012-01-17 23:35

Zajímalo by mě jestli o tom někdo popřemýšlel,než tu vyhlášku odhlasovali?? Nejen,že lidé přijdou o práci,ale i ty podivná individua co byli po hernách se nyní budou pohybovat mnohem více venku.Bude mnohem více výtržností,poněvač ti co budou ve 02:00 v náladě "vyhozeni" se budou nudit. A navíc,dochází někomu,že v Chebu není nic pro mladé?? Kam se máme chodit bavit,máme snad posedávat po parkách?? Skvěle,toho jste totiž dosáhli! Omluvte mou neznalost,ale nebylo by tedy lepší zrušit podniky kde jsou jen hrací automaty?? Celá tadle vyhláška je IRELEVANTNÍ a NESOFISTIKOVANÁ!!

paja

#80

2012-01-18 11:40

vazeni musim reagovat na nesmysl jako je tato priblbla vyhlaska.mesto to udelalo velmi fikane tim ze omezili dobu vlastne neprichazi o penize oni nemaji co ztratit ze.zamyslel se nekdo nad lidma co ztratili praci jak jim asi je?je tam i spousta bezproblemovych heren jako napr.ROXY 9.byl se tam nekdo z panu radnich podivat?hlavne ze oni maji co do huby..

Nepřihlášený uživatel

#81

2012-01-18 13:27

Vážení občane,někdo by se proti tomu měl konečně postavit a to jsme my.Neměla by se házet špína na feťáka,herny,špalky a cikány.Ale na radnici,na radnici je špína.Zeptalo se město provozovatelů jestli k tomu mají výhrady?Bude město řešit problémy a úvěry podnikatelů?Ne,rovnou udělali vyhlášku. Město bez lidí není město,takže by bylo dobré požádat podvodně zvolené radní aby v klidu opustili radnici.Jedna věc je že,proti radnici se nedá bojovat tím kdo co si napíše nebo v hloučku řekne.K tomu musí někdo kdo jim to řekne a předá písemně.Představte si že by jste chtěli slavit svatbu nebo rodinou oslavu a musíte jí ukončit v danou dobu.Boj proti vyhlášce města Chebu měl být radní DĚKUJEME ODEJDĚTE
Ondřej

#82 Re: Vyhláška města

2012-01-18 15:49

#5: Minerál - Vyhláška města

Já naopak musím konstatovat, že to co jste napsal je hovadina, za prvé se nejedná o zákon a za druhé by jste si měl tento podzákonný předpis (ještě jednou) pořádně přečíst. "Každý může mít svůj podnik otevřený jak je libo" je lež. Ondřej

Ondřej Š.

#83 Re: vendelin co loupe kmin

2012-01-18 16:07

#36: - vendelin co loupe kmin

Vendelíne, ťulpasem jste se nyní stal vy, jelikož jste si nejspíše pořádně nepřečetl předmětnou vyhlášku. Za prvé, ve vyhlášce vůbec nejsou vybrány konkrétní bary a už vůbec ne z nějakého konkrétního důvodu,ale jsou zde taxativně vyjménovány oblasti, což je diskriminační. Za druhé, nevím kde jste přišel na to, že tato vyhláška vyřeší problémy s narkomany, prostitutkami a cikány. V jistém smyslu možná s hrači na výherních hracích automatech, ale rozhodně ne s těmi patologickými, kteří budou moci přijít svoje peníze prohrát mezi devátou hodinou ranní a pátou hodinou odpolední. Očividně Vám prsty na klávesnici jedou rychleji než mozkové buňky, nad čímž by jste se měl v budoucnu zamyslet, až budete ťulpasům komentovat problematiku, které ne příliš rozumíte. Ondřej Š.


Nepřihlášený uživatel

#84 Re:

2012-01-18 16:17

#77: -

Souhlasím. Alespoň někdo zde ukázal trochu zdravého selského rozumu... ovšem zastupitelé to při schvalování vyhlášky nebyli.


Nepřihlášený uživatel

#85

2012-01-18 21:43

Přiznám se, že jsem danou vyhlášku nečetla a třeba je to nápad naprosto k ničemu, ale co všem lidem u vstupu do daného klubu nasadit vip pásky, s tím, že se tam koná večírek pro uzavřenou společnost??

Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Vyhláška města

2012-01-18 22:12

#5: Minerál - Vyhláška města

To je právě ten problém,že to neplatí jen pro herny a restaurace kde bedny jsou.Platí to pro centrum města a to je natom právě to nešťastný.:-)


Nepřihlášený uživatel

#87

2012-01-19 12:34

Dobrý den všem kteří tohle čtou. Jsem majitelem heren ROXY a rád bych k této problematice také něco napsal. Úplně na úvod kdo nechce, nehraje. Averze proti automatům je zbytečná, prostě si k tomu nesedejte. Je asi hodně lidí kteří znají naše provozovny v Mariánkách, Tachově, Plané a v Chebu a myslím že nikdo nemůže mluvit o nějakých špeluňkách nebo feťáckých doupatech. My jsme na svoje provozovny hrdí a náležitě o ně pečujeme. Lidé k nám chodí rádi. Můžete se lehce přesvědčit. Herna není sprosté slovo herna je druh zábavního podniku, který můžete, ale nemusíte vyhledávat. Navíc hráč je nejtišší člověk na světe.
Nyní na závěr bych chtěl říci,že nejvyšším zákonem tété republiky je ústava a tam se mimo jiné říká: KAŽDÝ OBČAN MUŽE ČINIT, CO NENÍ ZÁKONEM ZAKÁZÁNO,A NIKDO NESMÍ BÝT NUCEN ČINIT, CO ZÁKON NEUKLÁDÁ. Dále pak listina práv a svobod říká že: Každý má právo na svobodnou volbu povolání a přípravu k němu i právo podnikat a provozovat jinou hospodářskou činnost. Zákon může stanovit podnínky a omezení pro výkon určitých povokání nebo činností.
VŠECHNO MÁ ŘEŠIT ZÁKON A NE NĚJAKÉ VYHLÁŠKY ZAUJATÝCH...................... RADNÍCH.
Platíme daně ať se tedy města postarají o pořádek. Mají k tomu policii, strážníky a technické služby, které si mi všichni platíme.S drogami si poradit neumí,tak se pozornost nasměruje někam jinam. Drogy tím ale nezmizí. Milan Uxa

Nepřihlášený uživatel

#88

2012-01-19 15:40

Mesto haji tuto diskriminacni vyhlasku prilisnym hlukem a kreminalitou. Tak doprdele od ceho tu mame mestkou popr. statni policii kdyz si neumi ve vecernich hodinach sjednat poradek,no jim to nejde ani ve dne...tak at se seberou vypadnou od korytek a nechaj to delat jiny co si s tim poradi!! Jinak nam za chvili Mesto zakaze po 22h vychazet z domu!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#89 Re:

2012-01-19 16:33

#60: -  

 

ne podil,on je majitel!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#90

2012-01-20 12:45

Krajně nesouhlasím s tímto omezením.

Nepřihlášený uživatel

#91 Re: Robin

2012-01-20 12:46

#22: - Robin 

 jenže jiná vyhláška zakazuje i pití venku. :-(

 


Nepřihlášený uživatel

#92

2012-01-20 18:55

neprinese to nic pozitivniho. uz se tesim, az budem poradat nocni party pred radnici... asi by meli zvetsit cely predbezneho zadrzeni. bude v nich asi dost casto plno.
haha

#93 Re:

2012-01-23 00:58

#59: -

Tak tohle je úplně mimo mísu.......nebudu se tu rozčilovat nad inviduem jako jsi ty.......


Nepřihlášený uživatel

#94

2012-01-26 18:06

Pořádek v ulicíc má být záležitistí policie,nikoliv hospodských.
Nebyla by marná petice za zrušení Městské policie V Chebu.

 


Nepřihlášený uživatel

#95 Re:

2012-02-13 15:00

#30: - propomina mi to leta kdy sem prosila rodice abych mohla byt dyl venku ... :D

 

Chebák

#96

2012-02-18 18:56

Ti,co zde mají plnou hlavu demokracie by si měli uvědomit,jednak co to demokracie vůbec je a že není jednostranná.Je spousta lidí,kteří nejen v demokracii mají PRÁVO na noční klid a pořádek a na rozdíl od "demokratického práva" všelijakých nalitých a zfetovaných hlučných pobudů a vandalů je právo těchto občanů naprosto přirozené a legitimní.Po dlouhé době touto vyhláškou město Cheb konečně udělalo alespoň něco pro řádného občana,který byl celá léta těmito ničiteli veřejného pořádku ve jménu jejich chápání pseudodemmokracie bezuzdně terorizován.Jsem za tento počin radnici vděčný.Řeči o tom jak kdo může být dlouho venku a v podobném stylu jsou naprosto hloupé,protože to nikdo nikomu nezakazuje a nikdy nezakazoval.Ani v dřívějším režimu.Ale je pravda,že noční klid se dodržoval a když ho někdo porušil,riskoval na tehdejší poměry případně i citelný postih.A s politikou nebo s čím vším jsou ochotni jednodušší jedinci toto spojovat,to nemělo co dělat.Jen byl větší pořádek a bylo-li potřeba policie (VB) věci racionálně řešila.


Nepřihlášený uživatel

#97 RE:

2012-02-19 21:08

Vy jste asi zastupitel, ne? Co je za demokracii otevírací doba 09 - 17 ? To je svinstvo a diskriminace jedné skupiny podnikatelů.Noční klid snad začíná ve 22 hodin.