Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize


Nepřihlášený uživatel

/ #13

2021-09-29 22:03

Ono velmi těžké racionálně a odborně reagovat vůči fašistickým deviantům, jejichž jediným motorem je vlastní zisk, či prospěch. Ať to stojí, co to stojí. Rezignoval jsem. Stvůry typu Kubek, Hořejší, evoluční pošuk Flégr, který je schopen věřit čemukoliv, nebo vypadající o 10 let starší MUDr. Petr Smejkal, který se neumí starat ani o své vlastní zdraví (vzhled), a další nesnášenliví psychopati, tady budou strašit asi pořád, dokud jim jejich snahy pozabíjet co nejvíce lidí budou fungovat. Švédsko je zářným příkladem toho, že podstata nebezpečí korona viru leží docela jinde, než si myslí tyto lidské trosky, zneužívající svůj titul MUDr., a podobné, tím nejodpornějším způsobem, jaký si jen umíme představit.

Svůj odboj vůči těmto lidským prasatům jsem už v podstatě vzdal. Ale nechci dopustit, aby někdo z mých blízkých zesnul, nebo byl trvale zdravotně postižen, na základě objednávky těchto hyen. NIKDY. To raději zemřít s covidem nebo i na covid, než ztratit elementární morální kredit a víru. To, co tu předváděli tito falešní MUDr., je patrně to nejhorší, co jsem kdy v životě zažil - nemám však možnost to porovnávat se 2WW - to jsem ještě nežil. Ale některé bestiální intriky se údajně neděly ani tehdy.

Díky vám všem, podepsaní v této anketě. Ačkoliv to považuji v podstatě za marnou snahu, velmi si vážím, že existují i MUDr., kteří své vzdělání nezneužili a zachovávají si morální kredit, který by jim právem měl náležet. Škoda, že je vás tak strašně málo (v poměru k těm, co opouští naše fakulty...).




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...