Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Witnessed-Covid

/ #18 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-04-05 13:07

#17: missing - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Upřímně - srovnávání práce zdravotníků, kdy mají a vždy za určitých okolností měli roušku (třeba při operaci - kdy je třeba v relativně krátkém čase maximálně omezit riziko přenosu jakékoliv infekce), s tím jak fungují lidé v běžném životě, je velmi nekorektní. Běžný lékař také při setkání s běžným člověkem (často i nemocným v ordinaci) se obvykle nechránil žádným respirátorem. To je dogma až posledního roku. A stejně to trvalé a povinné nošení respirátorů nefunguje - viz můj příspěvek #3. Tam nám ten respirátor naopak v kombinaci s dalším nesmyslným nařízením právě tu nálož viru tak posílil, že opravdu nezbylo nic jiného než návštěva nemocnice :-(.

Základem ochrany zdravého člověka je posilování imunity, s čímž souvisí nejen strava, ale i sport, či setkávání s dalšími zdravými (moderně bezpříznakovými) lidmi. A tím, co navrhujete, byste do tří let zničil imunitní reakce většiny obyvatelstva. Opravdu řešit, jestli v autě po několika hodinách nebo dnech může zůstat nějaký virus, nebo zda dovnitř profoukne zvenku nedokonalým filtrem, to už je hodně za hranou zdravého a praktického uvažování. Mnohem více mám strach z těch řidičů, co si nejrůznější hadr nebo respirátor na obličej skutečně nasadí, a ohrožují tak na zdraví nejen sebe, ale i případné nešťastníky, co by se jim připletli do cesty. Já tak jel pouze jednou a řízení to opravdu velmi stěžuje. Jel jsem o poznání opatrněji a pomaleji, a byla to jen krátká cesta. Ale nařídit toto paušálně pro všechny a vždy (i na dlouhé trasy) je opravdu hazard s lidskými životy a naprostá nezodpovědnost!

Zřejmě patříte k těm, co věří, že se virus dá vyhubit tím, že lidem zakážete se stýkat. Pak se nedivím ani způsobu, jak kritizujete video. Já jsem naopak přesvědčený, že adaptovat svůj imunitní systém po velmi malých dávkách je rozhodně lepší. A v žádném případě u zdravých lidí nesouhlasím s tak úzkostným zakrýváním obličeje. Nikdy jsme tak nežili. A není to vůbec dobré. Krátkodobě to něco omezí a třeba i pomůže (to jsem sám pociťoval loni na jaře). Ale dlouhodobě můžete výsledky rozdílů pozorovat tam, kde roušky plošně nařízené byly, a kde ne. Předpokládám, že tušíte, že do jisté míry narážím i na Švédsko, které po relativně krutém počátku epidemie, dosahuje podstatně lepších výsledků než třeba my, se všemi těmi zákazy a uzávěrami.

Víte, sám za zodpovědné chování považuji něco zcela jiného. Byl jsem takový vždy, nikdy mi maniaci nenařizovali, jak se mám starat o zdraví své i zdraví jiných. Přirozeně ohleduplní lidé se tak chovali vždy. To, co se děje dneska, je póza, kde se hledí hlavně na to, co je navenek vizuálně pozorovatelné, a co bylo lidem systematicky vštěpováno poslední rok do hlavy. A tak nám tu kvetou nesnášenliví udavači, nebo vidíme naprosto brutální zásahy policie na lidi, které jsou dané situaci zcela neúměrné. Vidíme rozdělenou společnost, kdy bezohlední a sebestřední lidé obviňují druhé ze sobectví, jenom proto, že považují za správné a normální žít tak, jak se žilo tisíce let. A tak by se dalo dlouho pokračovat. Švédové takové hlouposti neřeší, a úmrtnost už tam dávno mají na normálu či lehce pod ním - beru úmrtnost jako celek, ne statistiky typu, že někdo zemře při autonehodě, ale započte se jako oběť s covidem...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...