Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Witnessed-Covid

/ #13 Re: Re: Re: Re: Re:

2021-04-04 12:59

#12: missing - Re: Re: Re: Re:  

A poněkud konkrétnější byste být nemohl? Pokud jde o ta studia, víte, nevěřím, že takové nesmysly, co tu předvádí MUDr. Blatný, by se kdy na školách vyučovaly. 

Mimochodem, právě kvůli dodržování těch jeho nesmyslů došlo k tomu, co jsem popisoval v úvodu příspěvku #3. Dále, třeba představa, že řidič sám v autě s respirátorem na obličeji ochrání něčí životy, nebo, že je dobré pozavírat malé obchody, ale se lidé hromadili v těch velkých a obvykle vzdálenějších (navíc chceme omezit trafik, viďte?), nebo, že půjdu-li po ulici zcela sám po 23. hodině, nějak významně přispěji k šíření koronaviru - je, nezlobte se na mne, s prominutím totální ubohost, které racionálně založený člověk opravdu nikdy nemůže uvěřit. Lékařskou fakultu jsem nestudoval, ale rozhodně nevěřím, že by si tam cokoliv z těch hloupostí, co nám tu vládní odborníci předkládají, vyučovalo. To mi snad tvrdit nechcete. Nebo ano?

A když pozoruji, jak argumentují a vysvětlují lékaři i další odborníci, z jedné nebo druhé skupiny názorového spektra, tak mám-li se postavit na stranu jedněch, jejichž argumenty jsou logicky podstatně správnější, pak je to jednoznačně na stranu těch, co s vládním postupem nesouhlasí.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...