Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Witnessed-Covid

/ #6 Re: Re: Re: Vyprázdněme nemocnice!

2021-04-02 21:01

#4: Omasta - Re: Re: Vyprázdněme nemocnice! 

Záleží na tom, co považujete za vítězství nad virem. Myslet, že zmizí z povrchu zemského, je nesmyslné. A proti tomuto bojovat nemá smysl. Pokud jde o to mít lehký či 'bezpříznakový' (kreativum nového věku) průběh, pak to smyslem je. Posilovat imunitu a nenechat se zastrašit lživou a nesnášenlivou mediální propagandou.

Pokud jde o změnu lékaře - nemám tu potřebu. Ještě koncem loňského jara byl docela v pohodě a stavěl se tvrdě proti zveličování všeho, co souvisí s covidem. Pak ale (z důvodu mně neznámého) podlehl také této covid-panice. Problém je jinde. Nevím, kolik procent lékařů kolaboruje, kolik je vystrašených a neumí si správně vyhodnodit dostupná data, a kolik nadále zachovává Hippokratovu přísahu. Nicméně je pravda, co jsem psal. A je pravda, že podobně postupuje řada vystrašených lékařů, co znám.

Neznám žádnou nemoc jménem 'chřipečka'. Toto je novotvar covid-fanatiků mající za cíl dehonestovat zastánce zdravého rozumu v řešení současné pandemie. A my v rodině měli svého času oběť onemocnění typu chřipky, mladý zdravý člověk, do té doby bez problémů, tak bych opravdu to boje pro korona-teroru netahal. Tyto parodie bych raději přenechal zastáncům těch škodlivých lockdownů a další devastace vlastního obyvatelstva. Inteligentní lidé se podobnými kličkami pomáhat opravdu nemusí. Stačí se držet faktů a toho, co je skutečně pravda.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...