Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

www.kulovy-blesk.cz

/ #227 Re:

2020-10-07 08:58

#6: -  

Dobrý den, 

nejsem lékař, ani epidemiolog. Práce všech doktorů všeobecně a na JIP si samozřejmě vážím. Sleduji situaci globálně, v New Yorku lidé na JIPkách umírali kvůli špatné diagnóze, NIKDO - absolutně NIKDO neřeší podstatu problému

1) je to přírodní virus / virus uměle vytvořený ? (rozsáhlé konsekvence z toho vyplývající)

2) je to koronavirová pandemie / pandemie PCR testů ? (strašení veřejnosti ve smyslu falešné pozitivity, následné karantény, stupidních ekonomických opatření, v konečném důsledku ohrožujících naše zdravé životy, svobodu a demokracii)

3) Mají tzv. proti korono-virová opatření, jako je lock-down, povinné nošení roušek, social distancing a karanténní opatření chránit světovou populaci před korona-virem / nebo tato opatření slouží pouze k tomu, aby lidé zpanikařili, a aby věřili tomu, aniž by si kladli jakékoli otázky, že jejich životy jsou v ohrožení, takže nakonec farmaceutický a technologický průmysl může generovat obrovské zisky z prodeje PCR testů na antigeny a protilátky, a vakcín ?

4) Jedná se skutečně o infekční onemocnění dýchacích cest / se jedná o infekční onemocnění krve ? (asi si nemusíme vysvětlovat, že při druhé variantě je plicní ventilace jasným rozsudkem smrti, pokud onemocnění způsobuje krevní sraženiny, což podle 50ti pitevních protokolů z Itálie a 20ti pitevních protokolů z Německa zcela jasně vím)

5) Napadlo Vás někdy, že to co vidíte na JIP vidíte právě proto, že jste zvolili špatnou diagnózu, kterou za Vás někdo vymyslel? 

6) Zkusili jste na JIP podat pacientům na místo standardních předepsaných léků anekdotickou léčbu = Tocilizumab tzv. anit IL6 terapii, která se používá zejména pro léčbu revmatických onemocnění - víte proč? (Protože na 5 UTR toho viru, či té jeho části je tzv. splicing ovlivňující IL6 = spouštění autoimunitní odezvy, a ta informace v těle se u těchto pacientů se musí přepsat - pak se tělo začne bránit a není potřeba ani plicní ventilace - díky tomu se nám podařilo ve spolupráci s dalšími doktory zapsat tento lék jako experimentální) 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...