Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...

Petr Přecechtěl
Autor této petice

/ #2 Re: řikej mě prorok varoval sem kněze nedbal na varování varoval sem veřejně nedbal lid na to durazn

2015-10-05 06:56

#1: - řikej mě prorok varoval sem kněze nedbal na varování varoval sem veřejně nedbal lid na to durazne 

 15„Až uvidíte na svatém místě stát ‚otřesnou ohavnost‘, o níž mluvil prorok Daniel (kdo čte, rozuměj),16tehdy ať ti, kdo jsou v Judsku, utečou do hor.

Význam: Otřesná ohavnost se objevila hned vlastně dvakrát: 13.3.2013 byl zvolen tento papež Ber-Gog-Lio a 20.3.2013 Obama znesvětil chrámovou pevnost. Daniel 12: 13.3.2013+1290=23.9.2016 a + 1335=7.11.2016 ??? Pak tedy bude už dobře, těm, kteří přežijí ....

Utéct do hor znamená vrátit se k čistému učení a nejvyšším pravdám Ježíše Krista. A dělat dobro v Jeho Jménu, uznat, že člověk je jenom tráva, a život a všechno dobro a pravda je Pán, Sám život o Sobě. Jinak je celá příroda o sobě mrtvá, život je On. Všechno a ve všem. To je vysvětlení k Pokoře. Pán je taky Pokora, proto Ho nepřijali. 

Nejdůleřitější dobro je "půjčovat" lidem tyto informace o pravdě. Je to důležité aby se lidi začali chovat jinak, pokud si někdo ponechá tyto informace o dobru a pravdě jako zlatu a stříbru pro poslední čas, a nikomu to neřekne, jakoby propásl tu možnost použít "hřivnu", kterou dostal, ale nic s ní neudělal. Naše povinnost je mluvit. Pravdivě mluvit...

Protože jestli člověče nějakou pravdu znáš a nepodělíš se s ní, a nezačneš podle ní jednat, pak to nemáš v krvi, nejsi to ty, bude ti vzata. To je význam těch hřiven. Nauka o sobě nikoho nezachrání. Až podle ní začneš jednat, poznáš, jestli slova v Bibli jsou od Boha nebo od člověka.

O roční době působení "Kedarských lučištníků" si přečtete v Izaiáši 21 ...

Musíme mluvit...

Amen