Petice proti příjímání uprchlíků a pro budoucnost našich dětí

Titanius

/ #23 A proto...

2015-06-05 04:33

...a přesně k vůli lidem jako jsou tady, člověk prostě musí být xenofob (jak ho nazývají)!! Jen dál se snažte prudit a provokovat, aby jste nás mohli poté označit za agresivní extrémisty....Jen dál ukazujte svou malost: Čím víc sluničkářských myšlenek, tím více energie pro "boj" proti Vám!!!...a pro úplnost: O téhle problematice vím hodně, dokonce mám i osobní zkušenosti! Zajímal jsem se o to dávno předtím, než tahle bublina vznikla ne jen Vašim dogmatickým způsobem, který prezentujete, že jen Váš postoj je ten správný, ale Vy nejste ti praví abych se Vám vzpovídaval - jen bůh mě může soudit!! Jste malí, přízemní, nízcí a stydím se za to, že že jsem taky Čech! Já "jen" miluji svou zem, proto jsem hned Xenofob, že?....a pak kdo je tady rasista (nebo jak nás nazyváte) vy morální ubožáci!! TAKŽE ABY BYLO JASNO:

Já žádnou válku na blízkém Východě a v severní Africe nepodporoval a už vůbec jsem se jí neúčastnil!
Neodsunoval jsem po 2. sv. válce Němce a ani jsem je nestřílel. V mé rodině není nikdo, kdo by tak činil. Nemám se za co omlouvat a ani tak neučiním!
Nedal jsem lidem na plavbu po moři kocábku, která se potopí!
Populační křivka klesá, nikoli mou vinou!

Mám morální povinnost chránit a ctít svou rodinu.
Mám morální povinnost vychovat ze svých dětí dobré lidi.
Mám morální povinnost ke svým předkům, zejména rodičům, být dobrým člověkem.
Mám morální povinnost pomoci slabšímu či starému člověku.
Mám morální povinnost nekrást, nezabíjet, nepodvádět a chovat se čestně.

Nemám morální povinnost pomáhat 20-ti letým zdravím mladíkům s obstaráním obživy!
Nemám morální povinnost podporovat náboženství a ideologie, které se snaží ohrozit či jinak ponížit mou rodinu, blízké či jiné spoluobčany!

Nejsem Česká republika! Jsem Miroslav, její občan, který má právo vyslovit svůj nesouhlas s podrýváním svrchovanosti České republiky. Mám právo vyslovit svůj nesouhlas nad špiněním mých spoluobčanů, jelikož vyslovili svůj názor. Mám právo si zvolit, vedle koho chci bydlet. Mám právo upozorňovat na bezpráví a nazývat věci pravými jmény.

Jsem budoucí  manžel a otec, syn, vnuk, bratranec, soused, spoluobčan. Jsem běloch, muž, heterosexuál. Na vše, co jsem, jsem hrdý a ničeho nelituji! Pevně věřím a doufám, že mé děti budou pokračovat v mé cestě!