Zákaz norování


Nepřihlášený uživatel

/ #88 Re: Re:

2015-04-18 03:07

#50: - Re:  

 Já neobhajuji norování, a krávy v hamburgerech jste nepochopila, jde o to co žerou odkuď to pochází co žerou pochází a co vše při tom zahyne když se to jejich krmivo vyrábí....... Já neříkám, že se mi norování líbí ale jak chcete "snižovat" stavy této zvěře - záměrně používám zvěř protože ji nepovažuji za škodnou. Ke komentáři pana Martina - nebagatelizuji toto téma......

Myslím si, že není třeba dělat nějaké výzkumy o populačním stavu lišky, vždyť se intenzivně loví a stále vidím v krajině více lišek než například zajíců - a pro Vaši infomaci - nevím odkuď jste ale ve větší části čech se drobná již několik let  neloví. Poďte si vzít právě tu Koroptev Polní - již mnoho let se neloví a ani být lovena dle zákona 114/1992 Sb. ve znění pozdějších změn být nemůže. Proč se tedy myslivci snaží ji chránit - když jí v té honitbě mají? Proč se snaží jí vypouštět a jiných místech ji znovu reintrodukovat - vždyť ji stejně lovit nemohou? Protože je to naše původní zvěř a chtějí jí mít ve své krajině. Proč je liška dle vás tedy důležitější než třeba ta koroptev?

Mě se norování též nelíbí a pro zajímavost nemám zbrojní průkaz - nelovím.

Nelíbí se mi ale přístup lidí, kteří hážou všechny myslivce do jednoho pytle, říkají o nich, že jsou to sadisti v zelením, debilové a že bychom je měli začít redukovat.

A co se týče divokých prasat - já bych se taky přemnožila v takhle ideálních podmínkách lány a lány kukuřice - to je mi ale žrádlo. No a co vlci na to - no kdyby to tady bylo tak super tak už jsou dávno zpátky, protože na Slovensku a Polsku jsou. Je to stejné s orlem skalním, kdyby tady ty dobré podmínky měl tak už tady dávno hnízdí.

Nehažte lidi do jednoho pytle - já to s ochráncema taky nedělám!!!!!