Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Mára

/ #50 Re:

2013-04-21 21:19

#3: -

Já myslím, že neznalost trhu neomouvá a my nejsme a nikdy nebudeme taxikáři to by se mělo v zákoně přesně specifikovat. Na druhou stranu nás uráží když nás někdo spojuje s provozovateli taxi služeb jelikož my se o své klienty staráme a dbáme o jejich maximální spokojenost. Myslím, že kdo jednou využil námi nabízených služeb, ví o čem mluvím a vidí rozdíl který je nepřehlídnutelný.

 

K novele zákona jak tomu říkají lidé co tuhle šílenost spáchali:

 

Jak máme provozovat naši podnikatelskou činnost když nám to touhle nesplnitelnou novelou v podstatě zakážete.

Naše činnost je v souladu se všemi zákony fungujícími v celé evropě a náš dlouze zaužívaný systém funguje a tahle novela je doslova likvidační pro naše podnikání. Uvědomte si my nabízíme službu na úrovni a našim klienti jsou předem informováni o ceně za námi nabízenou službu. My neúčtujeme ceny za km ale ceny za dannou službu v našem případě (přeprava z bodu A do bodu B a je v naši režii zda li je povezeme 15km nebo 100Km cena se nemění).

 

Je fakt smutné, že se pod tuhle novelu podepsali i nejvyšší vládní představitelé (ještě jednou neznalost trhu neomlouvá ale taky neznalost základních lidských práv a svobod)

 

pár bodů:

-  omezování svobodného podnikání

-  zásah do základních lidských práv a svobod

-  diskriminace cizích státních příslušníků (tímto se jím absolútně zamezí možnost buď to pracovat nebo podnikat v tomhle odvětví na území ČR)

 

 

 

K čemu nám je místopis - my nenabíráme na ulicích na mávnutí? My máme smluvně podložen vztah který uzavíráme z našimi klienty předem buď to domluvou nebo jinak specifikovaným spůsobem(e-mail, elektronická objednávka,....) Naši řidiči jsou profesionálové a vždy striktně dodržujou pravidla, často mluví i několika jazyky a znají výborně destinace. Na druhou stranu my nejsme lokální služba jakou nabízí provozovatelé taxi (my nabízíme všestranné přepravní služby a předem specifikované)

K čemu nám jsou tzv. tripmetry - my přepravujeme za předem přesne určenných podmínek a klient ví předem přesne kolik zaplatí takže nesmysl

 

K čemu jsou nám taxikářské evidenčné kartičky - my nejsme taxikáři a nikdy nebudeme nepleťte si nás a budeme rádi když nás nebudete házet do jednoho pytle

 

Vlastní vozidla? - mnoho z nás má vozidla pořízené formou leasingu nebo i formou jinou a nejsme tedy majiteli - Nesplnitelné a pro nás likvidační (pitomost) Sami si zodpovedáme jak za své zaměstnance tak i klienty a jsme pojištěni.

 

Je mezi námi mnoho dopravců kteří nejsou občany ČR a nemají ani trvalý pobyt nebo máme mnoho zamětnanců kteří taky sem spadají jak mají buď to podnikat na území ČR nebo jen pracovat v tomto oboru? (Diskriminace cizích státních příslušníků)

 

Budu rád když se k tomu někdo vyjadří snad mnozí se mnou souhlasí