Sportovní hala České Budějovice


Nepřihlášený uživatel

/ #127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-01 16:16

#125: mh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Pana Rataje , štve něco jiného. Jestli máte pane Rataji informace od lidí, které máte v přátelích na facebooku, tak to se není čemu divit. Třeba pan Bouchal a jeho práce na ZTV Záhorčice , které již rok leží na stavebním úřadu, protože je špatně udělané. Stavební dozor - J. Bouchal po 40 letech praxe neumí svojí práci. Pan Bouchal to asi vyřeší jinak, aspoň to majitelé okolních parcel vyžalují na městě.

Mě by zajímalo něco jiného ! Proč pan Rataj utrácí peníze daňových poplatníků za nesmyslná výběrová řízení ? Proč jste neprotestoval před rokem ? V ČB je mnoho sportovních klubů, nevidím důvod proč mají cvičit v IGY a posílat peníze Radovanu Vítkovi, který k ČB nemá žádný vztah a peníze, které u něj utratíte odchází pryč tj. Gomel, Bauhaus a IGY.

To budete dělat petici i v případě přestavby Slávie ? No to potěž, to budeme koncertovat tak v roce 2030. A kde jste byl , když lidi v okolí Perly protestovali a psali petice proti domu, který tam dnes stojí? Byl jste tam někdy ?

V ČB chybí levné prostory pro sportovní kluby. Chybí tady prostory pro kulturu. Pokud hájíte starou halu, všem vám doporučuji jít na prohlídku této haly. Třeba sedačky nahoře jsou pouze pro děti a to asi do 10 let . Je tam naprosto nevyhovující zázemí. Pokud má stát rekonstrukce 180 mil korun, tak není co řešit. Zdá se vám to hodně peněz ? Kvalitní rekonstrukce panelákového bytu stojí 500 až 700 tisíc korun. V tom není stavební dozor, projektová dokumentace atd .