Sportovní hala České Budějovice


Nepřihlášený uživatel

/ #107

2013-02-27 21:39

Nejsem urbanista, ale mám rád krásné věci. Hala , která byla vybraná v soutěží patří na místo stávající. Vezmete-li si udělané vizualizace , porozumíte proč má stát právě na místě stávající haly. Podobný problém přece řešili s chobotnicí v Dejvicích, kdy velmi zajímavý objekt situovali do vilové čtvrti.
Pro osobně je tato petice velkým zklamáním. Pár lidí, co tomu rozumí a snaží se vidět dál a přemýšlí co to městu přinese.
Pořád se ukazuje , že absolvent ČVUT je sice inženýr, ale ne všichni inženýři mají jedničku . Jsou tací, kteří prolezli s odřenými uchy. Platí to pro všechny povolání.
České Budějovice nemají moc co ukázat. Běžný turista se přijede do ČB večer vyspat , ráno oběhne náměstí a po snídani odjede. Pokud chcete, aby to přitáhlo turisty a lidi do tohoto města, musíte jim dát i něco jiného než postavit ročně dalších xtisíc bytů. Do ČB přijíždí čím dál méně turistů . Živnostníci v okolí náměstí mají obrovské problémy . Město moc možností nemá. Musí se zaměřit na sport nebo třeba kongresovou turistiku. Stali jsme se městem obchodních center. Kvůli těmto věcem nám bankrotují živnostníci, kteří své peníze standardně reinvestovali vždy tady doma. Lokální podnikatelé jsou pro nás důležití ! Z toho důvodu je dobrý počin splavnění Vltavy, ač jak se to ukázalo je to velmi drahé, ale peníze z EU nelze použít na nic jiného než na danou věc. Sportovní hala nám přinese mezinárodní turnaje. Sportovci se ubytují někde v ČB a přinesou opět další peníze. Město jako majitel haly může směřovat sportovce k lidem ,kteří mají vztah a podnikají v ČB a bydlí zde, opět zde investují a zvelebují své nemovitosti a pokud zaplatí dobře živnostníkovi a neokradou ho ( tak jak se to standardně zde děje ), on jde a utratí je v jiném obchodě kde prodavačka má práci a své peníze utratí u jiného živnostníka . Dobrým počinem pro město je i jazzový festival . Přivede movité klienty.


Já za sebe se přimlouvám za novou halu . Přimlouvám se za práci pro zdejší podnikatele. Když nikomu nevěříte , dejte hlídání stavby někomu o kom se ví, že je poctivý a nekrade a dokáže ukočírovat tak velkou stavbu. Je mnoho prostředků , který lze vše ošetřit.

Nemám žádné vazby na volejbalisty ani na nikoho z vedení.