Otevřený dopis bývalému členu SNB a poslanci KSČM Z. Ondráčkovi

KivH

#76 Re:

2018-03-04 18:34

#4: -  

Ondráček není slušný člověk. Je členem fašistické strany s konzistetními dehonestujícícím názory na občany této země. Strany, která zabíjela vlastní lidi, ničila životy i majetky, ke kterým ničím nepřispěla. Strany, která kradla kde mohla a devastovala od roku 1948 do roku 1989 bez skrupulí celou zemi. Strany, kterou měli zakázat a její členy potrestat a ne je nechat fungovat v parlamentu.

Takže se vzpamatuj a než něco napíšeš, tak se nauč dějepis.

Z Chelmna

#77 Bez komentáře

2018-03-05 18:37

Aby GIBSu velel takový člověk je prostě nepřijatelné!  Ovšem zdá se, že iracionalita a dav v člověku opět vítězí.

Michal

#78 Re: Muhehe!

2018-03-06 11:10

#40: Jarda - Muhehe! 

Pokud je KSCM v CR legalni politickou stranou, a lide ji daji ve volbach tolik hlasu, ze se dostane do parlamentu, tezko proti tomu neco delat...pokud jeste nejaka osoba na kandidatce KSCM dostane velke mnozstvi preferencnich hlasu, nezbyva jenom "hlas lidu" akceptovat. To vsak neznamena, ze se proti tomu nemuze kdokoliv legalnimi prostredky ozvat a projevit s takovou skutecnosti svuj nesouhlas. A v tom vidim podstatu teto petice. O mravnich kvalitach pana Ondracka nediskutuji, to vubec nema smysl, on sam si tuto stranku sve osobnosti absolutne neuvedomuje, tvrdi porad dokola neco o tom, ze poslouchal rozkazy, ze zadny zakon neporusil a ze po roce 1989 aktivne a usilovne pracoval ve prospech teto republiky :-( ...obavam se, ze nebude v silach obcanu "donutit" pana Ondracka vzdat se poslaneckeho mandatu, ale v zadnem pripade bych aktivity typu teto petice nenazyval jako slinty.

Sklosk

#79 A Aotuři petice by mohli dodoržovat demokracii.

2018-03-18 17:40

BYL zvolen v řádných a demokratických volbách? Byl. Stojí tedy za ním podstatných počet občanů? Ano. A jste snad Vy něco lepšího nežli lidé kteří jej zvoliíli? Nejste.

Jako Vy se chovali komunisti, ti skuteční, kteří měli moc, ne 19 ti letý kluk, který žádnou moc neměl a nikdy z toho neprofitoval. Nechci to tady znovu. Je demokracie, což je vláda lidu.. všeho lidu, ne jen Vás. Jste to schopni pochopit?

Nebo ;-) vezměte do ruky tan kalaš... a proveďte puč, staňte se diktátory, nebo třeba králi -- a pak si můžete rozhodovat podle sebe. A pokud takový svině nejste, což doufám že ne, tak jděte příště k volbám a přehlasujte jeho příznivce. Nebo se s tím smiřte, demokracie je i o tom smířit se s prohrou.

Vaše nápady jsou totiž horší než deset Ondráčků v parlamentě....

brendis

#80 Re: Re: demokrati každým coulem

2019-09-09 12:40

#3: vox popapuli - Re: demokrati každým coulem 

Čím ty jsi přispěl  v době totality pro svobodu a demokracii?Kdo je ten havloid?

brendis

#81 "Slušńáku"

2019-09-09 12:50

#64: jeden slušný občan. - Příspěvek 

Zamysli se především nad sebou "vlastenče" a nauč se česky.A až se naučíš číst,tak si zjisti, co Rusové prováděli na Ukrajině a po té i v zemích,které po válce obsadili.