podpora ZŠ Rychnov u JBC

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno podpora ZŠ Rychnov u JBC


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-09-19 17:56

Vážení rodiče buďte rádi za takovou školu jaká tu je. Zcela neprávem napadáte školu inspekcí. Učitele mají k žákům osobní vztah a to je na hodně málo školách ! Pan ředitel dělá co jen může aby zvedl úroveň školy, pro své žaky dělá to nejlepší prostředí jak vzhledem a výbavou budovy tak i svým velmi milým chováním ke všem. RADOST TAKOVOU ŠKOLU NAVŠTĚVOVAT !

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-09-20 09:21

Musíme se postavit proti jedincům. Mám dítko ve stejné tříde a dost trpí tím co se ve škole a ve třídě děje. Myslím, že škola je fajn a takový skvělý přístup jaký má pan ředitel k dětem a i k rodičům při řešení problemu jsem v jiné škole nepoznala. a hlavně myslím, že už nespokojený jedinec ublížil dost učitelům a i žákum kteří kvuli němu nemohli na školní výlet a učastnit se školních aktivit. Myslím že takových kvalitních škol a ředitelů by mělo být VICE!!!!!!!
Rostislav Mocko

#3

2013-09-20 12:42

Velice jsem přemýšlel, kde by mohl být prvopočátek celé této politování hodné taškařice. Možná vše vzniklo z důvodu nepodání odpovědi, jakou by si tazatel představoval...možná je problém zcela někde jinde?! V průběhu času jsem sledoval diskuzi, která postupně přešla k napadání vedení školy a k napadání všech kroků, které vedení ZŠ učinilo k urovnání konfliktu. Stejně jak gradovala atmosféra mezi aktéry sporu,stejně tak se začala ručička na mých vahách přiklánět na stranu vedení školy. Na začátku jsem si říkal,"proč vedení nedá tu,či onu informaci", dnes si říkám proč stěžovatelé nedají své dítko na jinou školu, třeba vychvalovanou "Libereckou"?! Věřte, že kdybych já pociťoval nespokojenost s učitelským sborem, nebo výukou neváhal bych ani chvilku. Ve svém profesním životě jsem řešil nejednu stížnost a věřte, že poznám člověka, kterému nejde o dohodu a to stěžovatelům, možná se nebojím říci i lidem libujícím si v udávání NEJDE!!!!! Poslední kapkou k mému rozhořčení byla přítomnost Policie ČR, kdy byla vyšetřována virtuální šikana syna stěžovatelů. Ano také to odsuzuji, ten kluk za nic nemůže....ale popravdě, nedala se reakce dětí ve třídě po tom všem předpokládat?! Sama stěžovatelka má to "patřičné" pedagogické vzdělání a věřím že jedním z důležitých předpokladů dobrého pedagoga je i jistá míra empatie.Ono jde vše brát podle předepsaných osnov, ale také jde vše brát zábavnou formou a za to mohu z vlastní zkušenosti ZŠ Rychnov poděkovat, dcera měla nemalý problém s vyjadřováním a díky individuálnímu přístupu učitelů dokončila devítiletou školní docházku a dnes navštěvuje učiliště, kde je šťastná a dobře připravená. Možná se někdo pousměje..učiliště a připravená na něj..kde je psáno, že si v budoucnu nezvýší vzdělání, kde je psáno, že ona jednou nebude šťastná za to, když svou profesí udělá radost třeba zrovna své učitelce, nebo učiteli.... Věřím, že spousta rodičů probírá vzniklou situaci...já také a jisté "naštvání" je z různých rozhovorů více než patrné. Nedivme se pak, že děti reagují jak reagují, já bych v první řadě dal vinu stěžovatelům, ne za jejich názor, ale zato, že nutí své děti chodit do školy, která je "podle nich" tak strašná!!!! Já osobně budu "nutit" chodit mé děti do ZŠ v Rychnově proto, že je výuka na vysoké úrovni, protože jsem zastáncem individuálního přístupu, ale hlavně...PROTOŽE MÉ DĚTI CHODÍ DO RYCHNOVSKÉ ŠKOLY RÁDY!!!!!!!! Učitelskému sboru přeji velkou míru trpělivosti a vyjadřuji jim svou podporu.

Nepřihlášený uživatel

#4

2013-09-20 15:08

Podporuji
Filip Vrátný
Autor této petice

#5 Celkový počet podpisů 23.9. 12:00

2013-09-23 10:01

K tomuto datu se nám podařilo získat celkem 207 podpisů, za což Vám děkujeme! Sdílejte prosím petici, ať se dostane mezi co nejvíce lidí, kteří maji s Rychnovskou školou co do činnění.
Pavel Kusala

#6 Žiji v Rychnově a baví mě to.

2013-09-23 15:41

Co na to říci?

Marně teď hledám slova, kterými bych podpořil současné vedení a učitele školy.
Cokoli řekneme, jsou jen slova a ta mají sílu podle toho, jakou jim dáme. Dají se využít i zneužít.
Sám jsem slibotechna? - Pokud to přiznám, budou se tak lidé ke mě chovat.
Pokud zde řeknu, že jsem spolehlivý, přesný, levný a rychlý, kdo bude věřit mému vychloubání?

Kde je tedy pravda?
Jaké je vedení školy?
Jací jsou učitelé?
Jaká je škola?
Je škola taková, jak se o ní píše na internetu?

Každý někdy do školy chodil.
Někdo v ní setrval i déle než bylo nutné.
Většina lidí si tak myslí, že problematiku zná dobře.

Například já bych školu zavřel!
Je to zbytečné mučení dětí a jejich rodičů vstáváním.
Spousta popsaných sešitů. Mraky úkolů a vůbec!

Z takového hezkého baráku by mohla být bezva firma, nebo ateliér. Nebo tělocvična. Nebo koncertní sál. Nebo galerie výtvarného umění rychnovska; včetně fotografií.

Znám hodně dobrých učitelů a je jich většina.
Znám hodně dobrých lidí a těch je také většina.
Nevěřím, že je možné mít tolik špatného na jednom místě - v Rychnově u Jablonce nad Nisou.



Filip Vrátný
Autor této petice

#7 Počet podpisů k 18.10.2013

2013-10-18 06:33

K tomuto datu se nám podařilo nashromáždit 335 podpisů, všem děkujeme!