podpora ZŠ Rychnov u JBC

Podpořte vedení ZŠ v Rychnově u Jablonce nad Nisou v boji proti nespokojeným jedincům, kteří neustále bezdůvodně posílají inspekce a tím psychicky deptají vedení, učitele i žáky celé školy.

Ředitel školy za své pětileté působení ve vedení školy přispěl k lepší vybavenosti a vzhledu školy.  Díky ing. Sacherovi škola získala několik grantů. Škola pořádá nad rámec svých povinností řadu akcí pro žáky. Na mnoha z nich se osobně, a to i v době svého volna, podílí i pan ředitel. V posledních letech se zlepšily také vztahy mezi učiteli, žáky a vedením školy.

Podpisem stvrzujete, že za vedením školy stojíte a nelíbí se Vám, že ve škole vzniká zbytečně negativní atmosféra. Na učitele i ředitele je vyvíjen nesnesitelný tlak, který již způsobil velké problémy a my si nepřejeme, aby to tak pokračovalo nadále.

Filip Vrátný    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Filip Vrátný, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.