Petice za odvolání Jana Fischera z postu ministra financí ČR


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-07-18 07:37

Nemohu souhlasit s jmenování pana Fišera na post ministra financí z důvodů která je v petici uvedena.Již v době, kdy kandidoval na úřad prezidenta, jsem do schránky dostala volební nabídku abych mu dala svůj hlas.Napsala jsem mu,že můj hlas v žádném případě nedostane.Jeho morální charakter je v úpadku a jako bývalý člen KSČ je pro mě naprosto nepřijatelný.Už jsme ochutnali jeho uvařenou polévku když byl premiérem a nedala se vůbec jíst.

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-07-18 08:06

Státní kasu by neměl strážit člověk jako pan Fischer. Všichni víme proč, to tady nemáme jiné lidi, než profláklé neschopy (vinou neschopnosti (korupce?) pana Fischera platíme za elektřinu nejvíc v EU. A jeho sponzoři? Maj ho na vodítku....
Yasmine

#3

2013-07-18 08:23

Ale,ale.Fiser je odbornik,zrejme i slusny clovek. Mezi tim gaunerem , co sedel na zidli pred nim, vidim kolem jeho hlavy dokonce skoro "svatozar". Tu fotovoltaiku mu Topolankovic jeste "nenasosani " kmotrovsti "chlapci s gulama" jen hodili na hlavu.Bude to s Rusnokem dobry ministr.
Pane Fisere, ja tu proti Vam nic nepodepisi,jsme dokonce radi, ze jste ten "kalouskochliv" i s temi supliky-co z nich ten humus ,az je otevrete-teprve vypadne,vubec vzal.

Nepřihlášený uživatel

#4

2013-07-18 09:48

Jednou jsem verila slovum jednoho politika a nepredoverovala si informace o nem.pred druhym kolem prezidebtske volby jsem neverila svym usim,kdyz hsen cetla slova JF o ucelu podpory KS.
jsem rada ze jsem JF nevolila ani v prvnim kole.T uz jsem info zacala zjistovat.

Nepřihlášený uživatel

#5

2013-07-18 09:59

Nesouhlasím se jmenováním Jana Fischera na místo ministra financí.

Nepřihlášený uživatel

#6

2013-07-18 10:11

Pan Fišer je pro mě naprosto nepřijatelný. Bývalý komunistický člen už vypovídá o jeho morálních kvalitách a o jeho profesních naprosto pochybuji.
Pavel Krásný

#7

2013-07-18 10:35

Při volbě prezidenta pro mne bylo noční můrou, když média naznačovala, že pan Fischer má velkou šanci být zvolen. Nevolil jsem ho a můj hlas by dostal jedině pokud by stál proti Schwanzbergovi, kterého bych považoval za pohromu zcela jiné dimenze. S pozicí ministra to je ale něco jiného. Vyčkejme, jak se projeví, podle mne nemůže být horší než jeho předchůdce. Kromě toho - pan prezident jmenoval pana Rusnoka premiérem a pan Rusnok si jako svého ministra vybral pana Fišera. Je to volba a zodpovědnost pana Rusnoka a nikdo jiný by mu do toho neměl kecat. Pokud pan Fischer selže - a rozhodně ne dříve, je na panu Rusnokovi vyměnit ho a teprve pokud by to neudělal je čas na protesty - ovšem nikoli proti panu Fischerovi, ale proti vládě reprezentované panem Rusnokem. Já tuto petici v tento moment odmítám podepsat, protože věřím, že pan prezident ví, proč si vybral pana Rusnoka a že pan Rusnok ví, proč si vybral pana Fischera. A že je potřeba vyčkat, zda byl správný názor pana Rusnoka, který pana Fischera považuje za kompetentního, nebo názor médií (která v případě pana Fischera najdnou překvapivě otočila o 180°) která nám podsouvají, že člověk, který byl podle nich vhodným kandidátem na prezidenta najednou je vejlupek veškeré neschopnosti a nelze mu svěřit úřad ministra.
Pane Fischere - moje volba na prezidenta jste nebyl, ale (soudě i podle hysterie kterou kolem Vás vyvolávají a podle toho kdo tu hysterii mediálně živí) jako ministr jistě máte šanci uspět. V tomto okamžiku Vám držím palce.

Nepřihlášený uživatel

#8

2013-07-18 10:37

Pan Fišer je nejen nemastný- neslaný úředníček, ale navíc bez jakýchkoliv zábran pokud se jedná o vlastní prospěch! Nechápu jak je možné, že se z člověka, který byl dlouhodobě v normalizační KSČ stane ihned po převratu přesvědčený ortodoxní žid a to podle vlastního vyjádření! O jeho odborných kvalitách je zbytečné se vyjadřovat!


Nepřihlášený uživatel

#9

2013-07-18 11:31

počet hlasů při prezidentských volbách ukazuje jeho "mandát"... a je to slizkej komouš

Nepřihlášený uživatel

#10

2013-07-18 14:35

Nesnáším slabošské prospěcháře

Nepřihlášený uživatel

#11 Komentáře

2013-07-18 16:44

Vážení přispěvatelé,

velice vám děkuji za vaše názory a komentáře. Pokud máte profil na Facebooku, tak doporučuji vaší pozornosti spřízněnou stránku: https://www.facebook.com/pages/Petice-za-odvol%C3%A1n%C3%AD-Jana-Fischera/149741825216362?ref=ts&fref=ts

Budeme velmi rádi, když vaše přízpěvky budou moci být zveřejněny i tam.

S přáním hezkého dne,
Tomáš Fiala

kenot

#12 Re:

2013-07-18 18:30

#3: Yasmine -

Jak to může být dobrý ministr, když má ve financích díky prezidentské kampani jeden problém za druhým. Nevím, proč bych měl zrovna tomuto člověku věřit více než ostatním. Morálně selhal a touží jenom po moci. Slušný člověk by odstoupil. Jeho příběh je velmi podobný bývalému premiéru Grossovi a ten nakonec odstoupil. Že by byl pan Fischer ještě menší formát než Stanislav Gross? I to je možné.


Nepřihlášený uživatel

#13

2013-07-19 13:42

Protože kvůli němu máme od roku 2009 dražší elektřinu a to až o 1.000,- Kč ročně, tak mě pan Fischer dluží do roku 2013 4.000,- Kč, již jsem ho o ně žádala. Jarka


Nepřihlášený uživatel

#14

2013-07-20 17:08

Nechci za ministra financí člověka který během své předchozí vládnoucí funkce hrubě neodhadl fotovoltaiku a tak způsobil republice značně velkou škodu.Měl by být na hanbě a nedrat se do funkcí prezidentských ani ministerských, nedráždit a hluboce zpytovat svědomí!

Nepřihlášený uživatel

#15

2013-07-21 10:20

Nemám k tomuto člověku důvěru, víc věcí spackal a stále se cpe do politiky, kde jen bude hrabat jako všechny a nekouká na lidi jen na sebe

Nepřihlášený uživatel

#16

2013-07-21 17:36

No vidíte, tak pan Rusnok ty důvody nevidí. Evidentně je potřeba je jasně připomenout.

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/premier-rusnok-zatim-nevidi-duvod-proc-menit-ministra-fischera/964051

Nepřihlášený uživatel

#17

2013-07-22 21:10

Dejte Kalouskovi jeho padak ze skladu a nechte ho skočit. Čtete zprávy vite že roky v Praze vládla ODS četli jste  co  nakoupil za auta za motocykly za zbraně pro  městskou policii ???? Ćetli jste odměny sekretářky premiera  slyšeli jste o pevnem vztahu??? Máte staré rodiče v bytě,ODS s Kalouskem jim  zdvihla životní uroveň, co. Tak co se Vám nelíbí na Fišeroví  na nové vládě. četli jsyte o Grosovi o bytě křištalově čistem četli jste o Sobotkově bytu ??? Atd.kam zmizely miliardy s duchodcovkého konta ???? A tihle politici ted kritizuji a perou se o koryta ?


Nepřihlášený uživatel

#18 Re:

2013-07-23 10:29

#17: -

Čím se liší pan Fischer od těch, co jste jmenoval? On je jako slušný, jenom proto, že to o něm pár lidí řeklo. Tady už tolik takových politiků bylo a jak dopadli. V jednu dobu byl nejpopulárnější politik pan Gross, později třeba pan Václav Fischer, pak je stejní lidé zatracovali. Tady jsou jasná fakta hned na začátku. Prováděl nesmyslně drahou předvolební kampaň, na kterou neměl peníze, která neměla vůbec patřičný efekt. Pak měl z této kampaně dluhy. Po šedesáti dnech měl být zrušen účet, zase porušil pravidla. Pak dostal naráz velkou částku peněz, kterou pan Dráb vložil v hotovosti na účet, jenom proto, aby urychlil finanční operaci. Přitom se týkalo o stejnou banku. Operace v rámci jedné banky trvají jenom několik hodin. Další porušení pravidel. V jeho případě se událo hodně podivných věcí a není to jenom mediální humbuk. To všechno jsou fakta, která byla potvrzena, třeba i panem Drábem v českém rozhlase v živém vstupu. Takže žádné překrucování nebo zkreslování argumentů, žádný mediální hon. A navíc, dostal dar a peníze rychle přeposlal na zaplacení dluhu a co darovací daň, kterou jako ministr financí po nás nekompromisně vyžaduje a kontroluje, jestli se tak stalo. Jak může být tento člověk důvěryhodný. Asi se nedopustil trestného činu, ale morálně a mravně zcela propadl a navíc ta jeho arogance a nabubřelost...


Nepřihlášený uživatel

#19

2013-07-24 14:39

Jenom mimochodem zapomněl jste na Sobotku na jeho byt atd. na to že se bez skrupulí snaži o to aby vládu skládal on. Takže asi socan co?Četl jste jaké vláda před odchodem rozdala odměny ?Pan Sobotka chce co aby byla Němcova předsedkyní vlády myslim si že odehnal soc dem. dost voliču . Tu je vidět arogance ODS vy.rat se na normalní lidi nahrabat si a po nas potopa.Do te jiste skupiny se řadí i pan Sobotka jen koryta a koryta o nic jineho jim nejde. Co jejich uvahy škoda hodin, dnů, týdnů mněsiců co utikaji penize z koryt a Vy obyčejni chcipněte třeba hlady.


Nepřihlášený uživatel

#20 Re:

2013-07-24 14:59

#19: -

Nezapomně jsem na nikoho, jsem zjistil, že dnes není žádný politik slušný člověk a to je dosti špatné zjištění. Nikdy jsem nevolil levici, ale fakt je to jedno, hrabou všichni jenom pro sebe...


Nepřihlášený uživatel

#21

2013-07-24 20:24

No všichni jsme akorát nikdo nikdy nešlapl vedle a pro mne v současné době je přijatelnější Rusnok a Fischer než Němcová a Kalousek stači si jen přečist jake dali odměny v milionech před svým odchodem a to jsme zadlužena zemně???? A Zeman ukažte mi jednoho z tgěch co tu vykřikuji že se zřekli 1/3 platu na dluh ČR . Viděli jste Kalouskovo sídlo ??? Četli jste odměny bývaleho předsedy vlády vlstně svoji milence co tedy tady řešíte chcete je zpátky????Volil jsem Zemana a proč rok po nastupu Havla jsme byly s manželkou oba bez práce poradili jsme si i bez davek, a Karlik byl havluv koník či opačně? Nebyl jsem na Vacxlavaku a mam to kousek ale slyšel jsem že se nemusime bat nezaměstnanosti z balkonu a v televizi a jak jsme dopadli.

Nepřihlášený uživatel

#22

2013-07-25 07:05

Pane Předsedo TOP O9 jste ve vládě v době kdy je krize stát zadluženy rozprodany majetek do ciziny a vy ve vládě dovolite nakonec odměni za miliony korun, a na druhe straně s Vaším chemikem(ktereho poslouchate)rřvete duchodce v nemocnicich lidi nemocné zdražujete léky.A vy že notářské ověřeni je špina a vy jste co za vládu kterou nenavidí 80% národa.Hazíte špíny na Fišera a co kdyby jste si pozametali před svojím prahem.Podporoval jste Havla vy a ten nam ,že nebude nezaměstnanost z balkonu v televizi atd.A jak to je.Cikan krade dostane podporu z průměrneho platu ? a Bílý ktery chce delat nema praci přijde o byt atd.Vyzvednete si ze skladu padaky nakoupene Kalouskem vemte sebou Němcovou a všechny Vaše přivržence a skočte si ale nad Rakouskem či Německem.

Jolana

#23 SouhlasRe:

2013-08-18 13:19

#8: -

Souhlasím na 100 %