Petice za zřízení církevní základní školy v městě Prostějov


Nepřihlášený uživatel

#26 Opravdu kvalita!

2013-07-12 08:37

Petici zastupitelů, ač uvedena "my občané Prostějova" podepisují zbytečně lidé, bydlící jinde. Možná absolventi CMG, po kvalitní výuce nerozumí textu. Jak jinak si vysvětlit, že autoři petice nechávají podpisy i občanů z jiných obcí?
Jiří Král

#27 Re: Opravdu kvalita!

2013-07-12 19:08

#26: - Opravdu kvalita!

Nejlépe to zní od někoho, kdo se ani nepodepsal.


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Něco od "obyčejné" maminky budoucího prvňáčka..

2013-07-13 18:58

#5: Maminka Jana Kadlecová - Něco od "obyčejné" maminky budoucího prvňáčka..

samozřejmě nepravda, jsou školy, kde v 1. třídách není ani 24 dětí.... stačí se podívat na informace školského odboru PV


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Opravdu kvalita!

2013-08-05 06:41

#27: Jiří Král - Re: Opravdu kvalita!

Vy jste Král, Vám je hej, ale obyčejný kmán se od doby inkvizice bojí církevních hodnostářů

a jejich msty, vždyť i činovníci gymnazia jsou prodloužená ruka Arcibiskupství!

Tomáš Obr

#30 moje odpověď panu Brunošovi

2013-09-06 06:31

možná Vás bude zajímat proč jsem podepsal petici.
před čtyřmi roky jsem sháněl (jako náhradní otec bez náboženského vyznání) informace nikoli o kvalitě Cyrilometodějského gymnázia, protože při srovnání s jinými místními gymnázii je prokazatelná (měřitelná, prokazatelná, rozdíl je statisticky významný) ale informace o tom, zda nějaký novodobý Koniáš nebo Savonarola nelámou na tomto gymnáziu dětskou duši. Tvrdil jsem, že mě gymnázium o reálném respektu k náboženské svobodě přesvědčí až tehdy, až se studentem stane věřící a do synagogy pravidelně chodící Izraelita. Je pravda, že nevím o žádném prostějovském věřícím Izraelitovi v gymnaziálním věku( proto tuto otázku nechávám otevřenou), ale taky je pravda, že jsem zjistil, že studentem je praktikující šintoista (Čech vietnamského původu)s jeho maminkou jsem mluvil v této věci.
Doporučuji Vám ( předpokládám , že jste nevěřící jako já), abyste se prakticky seznámil s tím , jak to na tomto gymnáziu funguje a myslím, že není rodič, který by po poznání reality nepřál svému dítěti, aby bylo formováno v tom nejzranitelnějším věku v tak kvalitním a milém prostředí, jako je na tomto gymnázium. Nejsem pedagog, nechápu, jak tamní profesorský sbor PRAKTICKY dokáže udělat to, co dělá. Jejich nasazení je zcela mimořádné, oni o tom nekecají, oni to uskutečňují. Sám pro sebe to nazývám láskyplná náročnost. Podepsal jsem proto, že doufám a věřím, že "nějak podobně" by to mohlo vypadat i na základní církevní škole. Věřit v nějaké "logické" dobro ale nestačí. Podepsal jsem proto , že vím a mám prakticky ověřeno ( tříletá zkušenost rodiče s tím, jak to chodí na tomto gymnaziu), že by to byl profesorský sbor gymnázia, který by první začal tvrdě, fundovaně a zcela veřejně kritizovat, kdyby tomu tak nebylo.
Doporučují Vám, navštivte toto gymnázium, sám si udělejte úsudek, jak se studenti chovají k sobě (přesněji: jak jsou vedeni, aby se chovali k sobě). Agrese, šikana, sprostota, bezohlednost, vulgarita, které vidíte na každé prostějovské střední a základní škole často s povzdechnutím, že "je taková doba", "je taková dnešní mládež" tady nejsou. Sám si položte otázku PROČ???. Odpověď si hledejte sám - "dobou" , "dnešní mládeží" nebo "plíživou rekatolizací" / jak píšete/ to asi nebude.

xaouen

#31 diktatura zastupitelstva v otazkach vzdelavani potomku tech, kteri je plati

2013-09-17 23:20

soucasny prostejovsky establishment se zcela ocividne boji konkurence mezi skolou, kterou zrizuji oni a skolou, kterou zrizuje jiny subjekt. v takovem srovnani si neveri, a navic si jsou mistni papalasi moc dobre vedomi dlouhodobeho regionalniho uspechu a popularity cmg. zcela opravnene se domnivaji, ze spousta nadanych zaku z dobrych rodin by volila cirkevni skolu s individualnim pristupem k jednotlivci, prioritou v budovani zdrave osobnosti, adekvatni narocnosti vyuky a nulovou toleranci k negativnim jevum, ktere v prispevku prede mnou vystizne zminuje pan tomas obr. zdravy konkurencni boj o zakaznika je primarnim predpokladem nutnosti zvysovani kvality nabizeneho sortimentu, tomuto ovsem v prostejove obcany voleni zastupitele udelali pritrz. vitezi kratkozraci malomeststi obhajci svych vlastnich pochybnych zajmu, kteri danovym poplatnikum v regionu (diky kterym dostavaji svou vyplatu) nepripusti moznost volby vyberu zakladni skoly svych deti, ktere az dorostou budou muset ve vsech aspektech zivota celit tvrde konkurenci vrstevniku nejen ted jiz ze sveho regionu, ale z celeho sveta. skola zaklad zivota - ale v PV dle rozhodnuti docasne zvolene vladnouci garnitury jen ta skola, kterou zrizuji oni sami!
John Quinci Výpočtář

#32 Podpisy

2013-09-19 08:17

172 lidí podepsalo tuto petici. Podpisy pochazi z 113 ruzných IP adres.

To znamená, že 59 podpisů je z jedné adresy (nejspíš ze školy).
Reálně ji tedy podepsalo cca 130 lidí.
Podpisy lidí pod 18 let nejsou platné, jsme na 100 lidech.
Podpisy lidí kteří nejsou z regionu nejsou brány v potaz, jsme na 80 lidech.

Rozšířená statistika:
Počet dní od zahájení petice: 79
Platných podpisů: 80
Neplatných podpisů: 92
Platných podpisů za den: 1
Čas potřebný pro naplnění petice: 1920 dní / 5 let a 95 dní

Přeji hodně štěstí