PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!
občan |
#272013-03-25 09:59Také si myslím,že to dělal pro peníze!Jinak na to neexistuje omluva,tady vidíme jak mu záleží na vlastní vesnici,nebo víc na nadíte peněžence?A proč s tím souhlasilí ostatní zastupitelé? |
Nepřihlášený uživatel |
#282013-03-25 10:38Vážení, abych se vyjádřila k této petici nelíbí se mi, že se kácení stromů dělalo bez vědomí nás co s vesnicí máme něco společného. At již tam bydlím trvale nebo mám chalupu, někteří tam chodí jen na procházky, jezdí na projíždky na kole nebo se jdou pobavit,posedět a jiné. Všem kterým není lhostejná tato vesnice a mají k ní nějaký vztah se samozřejmě nelíbí toto kácení stromů natož když se ptáme proč. Domnívám se že někdo lže. Podle dokumentace se prý rozhodlo kácení stromů v roce 2011 z důvodu jejich stáří a poranění lidí když padají větve. Ptám se proč se neprostříhávají? Sama jsem upozornovala na stromy v mé blízkosti chalupy a dosud se nic nezměnilo presto, že si tam děti chodí hrát a větve stromů jsou zlomené a vysí jen tak tak.Kácí se stromy zdravé a to ještě jen někdo ze zastupitelů.Proč? to mě taky zajímá. Podle některých lidí z obce co se sami ptali na kácení stromů dostali odpověd ,že se poškodili při pokládání kanalizace a tím se poškodili kořeny stronů. To měli takový zásah? Jak se zjistilo poškození kořenů dělal nějdo jejich průzkum?Proč se nepokáceli v roce 2011 kdy bylo jejich schválení a proč si obec dřevo neponechala? Stomy byli zdravé až na dva které byli viditelně špatné.V této vesnici mám pocit ,že si zastupitelé hrají na vrchnost kerá udává ráz toho kdo jak a kde bude bydlet za jakých podmínek.Sama jsem se nabízela na brigádu a vylepšení vsi ,ale marně. Když se snažím udržovat pozemky obce kolem mé chalupy tak je to špatně přesto, že mě obec nepřispěje ani na benzín který platím ze svého.Povstanme všichni a sejděme se na obci at se vše řádně vysvětlí a bez lží.Byla to krásná náves tak at se zase stane tím čím byla. Hůzlová |
Zdenka |
#292013-03-25 11:14Navrhuji,at se všichni sejdeme na dalším zastupitelstvu a pravidelně budeme na něj chodit,aby jsem neslyšela zase argument zastupitelky ,že nemáme o nic zájem a že to ve vesnici nikoho nezajíma!Jen pro zajimavost podle zákona o obcích mají právo se vyjádřit i ti občané,kteří nenají v obci trv.bydliště,ale vlastní tam nemovitost!Budou si muset lidé zvyknou,že i náplava má co do toho mluvit. |
člověk této planety. |
#302013-03-25 12:34starosta a zastipitelé by měli odstoupit!a to hned,než nadělají ještě víc škody' |
Nepřihlášený uživatel |
#312013-03-25 13:56Starosta,který kácí zdravé stromy ve své obci už nemá být starostou.Už ukázal ,co je zač.Ví vůbec,jak dlouho ty stromy rostly? ,Lidé se pod nimi zastavovali a schovávali před slunkem ve stínu jejích větví.Dejte si facku pane starosto. |
Nepřihlášený uživatel |
#322013-03-25 15:40Takovej vandalismus,a hanobení přírody,a vubec vzhledu Buzic,dyt ty stromy mely taky svuj učel,nebyly jen na parádu. |
Jája |
#33 jde o stromy.2013-03-25 16:14Lidičky je mi z toho všeho smutno.Kdo nesázel kácí a ničí cizí práci.Obydlí ptáčkům a včelkám zdroj pylu.Možná za ty prachy získá někdo vilu.A pan Vašek muj ty světe petici si s něčím plete.Všímá si třísky v oku bratra a sám.Sám ve svém oku má velký trám.Přece jde o to,aby do povědomí dostalo se,že zabijí se tady stromy.Neptal se nikdo lidí ,jak oni to vlastně vidí.To je smutné pane Vašku ,tak nedělejte z toho frašku.Za sebe však musím říci,že neznám větší uličnici.Přesto,že se tolik nadře a celé dny je na nohách,starostí svých má dost sama,ale hájit pravdu nemá strach.Pani K.je přítel v nouzi.Pomůže ti přežít bouři.Poděli se o vše ,co má .Neni zlá ani lakomá.Tak už nepište ty bludy.Sám sebe vrháte do ostudy. |
Nepřihlášený uživatel |
#342013-03-25 16:52Proč neničit tak krásnou alej,když sou za to prachy, co? |
Kámoška z Prahy |
#35 Re: Hlupáci2013-03-25 18:30Chtěla bych tě Vašku jen informovat,že ta nechapající LULU jelikož je malířka a má cit pro krásu ,tak v loni namalovala strom života,vydražila ho na facebooku a celý výtěžek poslala na invalidní vozíček pro chlapečka doBrna ,který na něj neměl peníze.Je zajímavé ,že to byl strom-lípa!Je to holka,která sjezdila velký kus světa a ilustrovala knihu,kterou křtila v Praze i v Americe,mluví několika jazyky-opravdu si myslíš,že je nechapající? |
Balabán |
#362013-03-27 21:52Měl jsem tu alej rád. Každé jaro jsem pod korunami stromů nacházel útěchu a radost. Koruny obsypané květy jasně dokazovali jaro. Šel jsem tam tolikrát, že by se to nedalo spočítat. Už od dětských let jsem ty stromy miloval. Ale po každém silnějším větru, který se jejich korunami prohnal muselo být všem jasné, že jejich doba zde je již pryč. Obrovské kusy větví ležících na zemi toho byly jasným důkazem. Prořezání korun je řešení na 20-30let. Za tu dobu, budou nové stromy skoro již v plné síle. Nikdo tu není věčně. Zkrátka až naší potomkové si užijí krásné chvíle. Takové, jako já jsem měl. |
Nepřihlášený uživatel |
#37 Re:2013-03-28 13:47opravdu jste přesvědčen,že se musely pokácet všechny stromy do jednoho?Vždyt tyto stromy mají životnost až 200 let! |
Nepřihlášený uživatel |
#38 Re:2013-03-28 13:58 |
Martin |
#39 Re:2013-03-28 22:56 |
Martin |
#40 odpověd2013-03-28 23:07Milý Martine vspomen na svoji tvař po odchodu od pi.B |
milan |
#412013-03-29 18:44už je to tu zase!ne o voze,ale o koze,tatopetice je o stromech a ne o drbech! |
mira |
#422013-03-29 18:51Tak jsem jel přes buzice a zase viděl tu spoušt a je mi z toho opravdu smutno,mělo by se to přejmenovat na blbice,to by sedělo,za to co se tam provedlo! |
Martin Chod |
#43 Re: odpověd2013-03-31 20:28Dobrý den. Tak za prvé bych chtěl dotyčného opravit, protože ve slově vzpomenout se píše Z a ne S. Dost to bije do očí, takže příště si zapněte opravu pravopisu. A za druhé - po odchodu od pí. B se mi na tváři objevilo o pár vrásek více, to je pravdou.A i když se mi dostalo o pí. B. příkoří, tak se vždy přikloním na stranu a názor, který je mi vlastní a se kterým se ztotožňuji. A u nás v obci ve sporu Barková versus Maňhal nikdo nikdy nezvítězí. Už naši předci a králové věděli, že když se spojí s nepřítelem, tak je to pro blaho celé společnosti.
A proto prosím občany, aby se nechovali jako stádová zvířata "KAM BĚŽÍ JEDNA KRÁVA, TAM BĚŽÍ OSTATNÍ". S pozdravem Martin Chod |
:o))))) |
#44 Re: Re: odpověd2013-04-03 12:46#43: Martin Chod - Re: odpověd Tady běží jedna Kráva a za ní běží stádo volů. :o)) |
Lucie Vondrášková |
#45 Re: Re: Re: odpověd2013-04-03 15:32#44: :o))))) - Re: Re: odpověd Dobrý den. Nechtěla jsem do Vašeho "rozhovoru " zasahovat, ale už musím. Tato petice je o stromech, ne o lidech, kteří se podepisují. Myslím si, že pomlouvat a urážet umí každý, ale říct svůj názor a nebát se říct ho do očí, to každý neumí. Jestli máte nějaký problém s Martinem, bydlíme v Buzicích, a není problém si to vyříkat do očí. Dveře máte otevřené. V dnešní době má spousta lidí do toho Vámi nazývaného stáda volů hodně daleko. Je lepší pracovat s dobytkem, než s lidmi. Od krav alespoň víte, co můžete čekat. U lidí se to říct nedá. Do očí se dělají jako nejlepší, přitom vám vrazí kudlu do zad. Dobytek je vděčný za stravu, lidé jen za peníze. Myslím si, že další debata je o "hovně". Důležité je, že zastupitelstvo rozhoduje O NÁS, BEZ NÁS. S pozdravem Lucie Vondrášková |
Balabán |
#462013-04-07 10:44Samozřejmě že mohou žít až 200 let. Zde v ČR se nacházeli lípy jejichž stáří bylo odhadováno na 400 - 500 let. Bohužel jako člověk který studoval lesnictví s vámi stejně nemohu souhlasit. Vykácení stromů nebylo ještě nezbytné, ale muselo by nastat minimálně v příštím desetiletí. Struktura kmenu pokácených stromů jasně naznačovala hnilobu kmenů v raném stádiu. Navíc díky pískovému podloží mají kořeny stromů, zde tendenci roztahovat kořenový systém více do šířky než do hloubky (laicky řečeno), což by mohlo poškodit blízko umístěné nemovitosti, komunikaci a to zcela zásadním způsobem. V některých případech už se tak začínalo dít. Nově vysazené stromy v této zástavbě a na tomto podloží budou mít v budoucnu podobný osud. Samozřejmě, budou několik desetiletí dělat radost našim dětem. Jak říká klasik: „ nic netrvá věčně." Ať se nám to líbí nebo ne, je to prostě fakt. |
Hasák |
#472013-04-08 15:15Co řekneš Balabanku na to,že stromy táhnou do sebe vodu,vyráběj kyslík,zadržují prach,poskytují stín a navíc jsou okrasou každého města i vesnice,nestálo by za to je ještě ponechat a průběžně se o ně starat?Můj kamárad z Kanady nechapal proč se pokácely a řekl,že na Buzicích byla nejkrásnější alej,moc ho to ranilo,protože to byl ve vzpomínkach kus jeho domova.Co mu mám odpovědět na jeho proč? |
Johny Peter Novak |
#48 Re:2013-04-10 07:47Hasáku- Jsem původem z ČR .Mě se strašně líbí tady v Canadě přímo v Edmontonu u Whitemud Parku ta aléj . No a teď jí vykáceli . Může mě někdo říci proč? Byla tak nádherná a docela mě to ranilo. Už nevím co mám dělat . Píšu všem . Je mě smutno . Takové krásné stromy , taková krásná alej. Ale asi všichni vzali úplatek? Divím se , že ještě váš starosta na Kovaříkovou nepodal žalobu pro pomluvu a křivé obviňování. Ale teď mě napadlo . Zavoláme paní Kovaříkovou ona to vše vyřídí. Halloooooo Kovaříková mám pro tebe námět . V Canadě poráží stromy . Udělej stím něco . Chci to pro naše děti , aby se měli kam schovat. Nebo stím nic udělat nechceš? a zůstane jenom u velké huby? Když všichni chcete chránit stromy , tak předpokládám , že až budu projíždět ČR (jezdím několikrát ročně), velice rád se zastavím v Buzicích a uvidím všechny co tady píšou ty bludy, jak budou na náměstí zametat a uklízet listí a spoustu dalšího. Kovaříková asi nemá nic jiného na práci než pomlouvat a schromažďovat lidi co do toho nevidí a punktovat samou faleš a lži.
|
kováříková |
#492013-04-10 11:11Mam takový dojem,že si Blablane pletete pojem,to jsou názory lidí a tak si to laskavě vyřídte s nima a nenávažejte se do mě,taky bych mohla žalovat dotyčného za urážku ,ale ja se tak dalece nesnížím.O proti vám se umím za své názory podepsat a co jsem napsala za tím si stojím ,klidně si mužem o tom popovídat i bez urážení,najdete mě v Blatnéna parkovišti v občerstvení,zdravím. |
kovaříková |
#502013-04-10 11:17omlouvám se Blablanovy tento můj poslední komentář patřil panu Novákovi. |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
134276 Vytvořeno: 2025-02-11
Zachraňme řeku Dyji
2470 Vytvořeno: 2025-07-03
Záchrana BigAiru na Hrozenkově
598 Vytvořeno: 2025-07-13
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
341 Vytvořeno: 2025-07-08
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
795 Vytvořeno: 2025-06-25
Tetování pro olivera (dost rychlý sádlo)
159 Vytvořeno: 2025-07-07
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
756 Vytvořeno: 2025-05-22
SAVE STALIN
2925 Vytvořeno: 2025-06-24
Zachraňme Hozan Kebab & Café v Mostě!
94 Vytvořeno: 2025-07-14
PETICE PROTI VYHLÁŠCE č. 64/2025 Sb. O DOBÁCH LOVU
92 Vytvořeno: 2025-07-04
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26927 Vytvořeno: 2021-12-22
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
236 Vytvořeno: 2025-07-05
PETICE ZA ZÁCHRANU CENTRA ÚSTÍ NAD LABEM
74 Vytvořeno: 2025-07-04
Stop grindadrápu / Stop grindadráp
59 Vytvořeno: 2025-07-08
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2942 Vytvořeno: 2024-08-23
Podporujeme paní ředitelku Marcelu Tomšejovou ve funkci ředitelky MŠ Strážnice.
45 Vytvořeno: 2025-07-09
Za lepší železniční dopravu na Šumavě
88 Vytvořeno: 2024-08-17
Návrh na umožnění emocionálních podpůrných zvířat v psychiatrických léčebnách – pilotní program
39 Vytvořeno: 2025-07-13
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
402 Vytvořeno: 2025-04-30
Petice proti kacení stromů v Dalkovicích
36 Vytvořeno: 2025-07-06