PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Nepřihlášený uživatel

/ #28

2013-03-25 10:38

Vážení, abych se vyjádřila k této petici nelíbí se mi, že se kácení stromů dělalo bez vědomí nás co s vesnicí máme něco společného. At již tam bydlím trvale nebo mám chalupu, někteří tam chodí jen na procházky, jezdí na projíždky na kole nebo se jdou pobavit,posedět a jiné. Všem kterým není lhostejná tato vesnice a mají k ní nějaký vztah se samozřejmě nelíbí toto kácení stromů natož když se ptáme proč. Domnívám se že někdo lže. Podle dokumentace se prý rozhodlo kácení stromů v roce 2011 z důvodu jejich stáří a poranění lidí když padají větve. Ptám se proč se neprostříhávají? Sama jsem upozornovala na stromy v mé blízkosti chalupy a dosud se nic nezměnilo presto, že si tam děti chodí hrát a větve stromů jsou zlomené a vysí jen tak tak.Kácí se stromy zdravé a to ještě jen někdo ze zastupitelů.Proč? to mě taky zajímá. Podle některých lidí z obce co se sami ptali na kácení stromů dostali odpověd ,že se poškodili při pokládání kanalizace a tím se poškodili kořeny stronů. To měli takový zásah? Jak se zjistilo poškození kořenů dělal nějdo jejich průzkum?Proč se nepokáceli v roce 2011 kdy bylo jejich schválení a proč si obec dřevo neponechala? Stomy byli zdravé až na dva které byli viditelně špatné.V této vesnici mám pocit ,že si zastupitelé hrají na vrchnost kerá udává ráz toho kdo jak a kde bude bydlet za jakých podmínek.Sama jsem se nabízela na brigádu a vylepšení vsi ,ale marně. Když se snažím udržovat pozemky obce kolem mé chalupy tak je to špatně přesto, že mě obec nepřispěje ani na benzín který platím ze svého.Povstanme všichni a sejděme se na obci at se vše řádně vysvětlí a bez lží.Byla to krásná náves tak at se zase stane tím čím byla. Hůzlová