PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Quoted post

Johny Peter Novak

#48 Re:

2013-04-10 07:47

#47: Hasák -

Hasáku-

Jsem původem z ČR .Mě se strašně líbí tady v Canadě přímo v Edmontonu u Whitemud Parku ta aléj . No a teď jí vykáceli . Může mě někdo říci proč? Byla tak nádherná a docela mě to ranilo. Už nevím co mám dělat . Píšu všem . Je mě smutno . Takové krásné stromy , taková krásná alej. Ale asi všichni vzali úplatek? Divím se , že ještě váš starosta na Kovaříkovou nepodal žalobu pro pomluvu a křivé obviňování.

Ale teď mě napadlo . Zavoláme paní Kovaříkovou ona to vše vyřídí. Halloooooo Kovaříková mám pro tebe námět . V Canadě poráží stromy . Udělej stím něco . Chci to pro naše děti , aby se měli kam schovat. Nebo  stím nic udělat nechceš? a zůstane jenom u velké huby?

Když všichni chcete chránit stromy  , tak předpokládám , že až budu projíždět ČR (jezdím několikrát ročně), velice rád se zastavím v Buzicích a uvidím všechny co tady píšou ty bludy, jak budou na náměstí zametat a  uklízet listí a spoustu dalšího.

Kovaříková asi nemá nic jiného na práci než pomlouvat a schromažďovat lidi co do toho nevidí a punktovat samou faleš a lži.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Re:

2013-05-07 13:07:18

#48: Johny Peter Novak - Re:

Zdravim vas krajane v Edmontonu.

Skoda ze jsem tohle necetl drive.

Vy is odporujete.

Nejdrive vyslovujete smutek nad tim ze ve Whitemud parku vykaceli alej stromu (s tim s vami sympatizuji) a ze jste se snazil (marne) proti tomu neco delat, a pak otocite a napadate autorku tehle petice za to ze dela to same?

V Buzicich neziji ani tam nevlastnim nemovitost, cili do tehle debaty nemam co mluvit. Ale tu cestu z Blatne do Buzic velice dobre znam. Mockrat jsem ji prosel nebo projel na kole a ta alej stromu, kdyz clovek prijizdi do Buzic, byla vzdycky nadherna. Ja, coby navstevnik, musim rici ze mne to mrzi ze se ty stromy kaci.

Ale chtel bych vam rici neco jineho Johny Petre Novaku. Verejne mluvit ci psat o vecech ktere se nas dotykaji je nejen pravo ale take povinnost kazdeho jedince.  Je to jediny zpusob jak obycejni lide jako vy nebo ja mohou proniknout k lidem kteri (nasim jmenem) o techto vecech rozhoduji. Pokud zijete v Kanade tak vite ze tady je to velice oblibeny zpusob spolecenske aktivity. A pokud by se nekdo snazil na tohle pravo sahnout, well...good luck to him...jak se tady rika.

Tohle plati obecne vsude, at v Cechach nebo v Kanade, at v Buzicich, Toronte nebo Edmontonu.

Cili priste prosim nenapadejte Zdenu za to ze dela prave to. At uz s tim co rika souhlasite nebo ne, Zdena ma pravo na to aby to rekla.

Jiri Voracek

Toronto, Kanada