PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Quoted post

Hasák

2013-04-08 15:15

Co řekneš Balabanku na to,že stromy táhnou do sebe vodu,vyráběj kyslík,zadržují prach,poskytují stín a navíc jsou okrasou každého města i vesnice,nestálo by za to je ještě ponechat a průběžně se o ně starat?Můj kamárad z Kanady nechapal proč se pokácely a řekl,že na Buzicích byla nejkrásnější alej,moc ho to ranilo,protože to byl ve vzpomínkach kus jeho domova.Co mu mám odpovědět na jeho proč?

Odpovědi

Johny Peter Novak

#48 Re:

2013-04-10 07:47:27

#47: Hasák -

Hasáku-

Jsem původem z ČR .Mě se strašně líbí tady v Canadě přímo v Edmontonu u Whitemud Parku ta aléj . No a teď jí vykáceli . Může mě někdo říci proč? Byla tak nádherná a docela mě to ranilo. Už nevím co mám dělat . Píšu všem . Je mě smutno . Takové krásné stromy , taková krásná alej. Ale asi všichni vzali úplatek? Divím se , že ještě váš starosta na Kovaříkovou nepodal žalobu pro pomluvu a křivé obviňování.

Ale teď mě napadlo . Zavoláme paní Kovaříkovou ona to vše vyřídí. Halloooooo Kovaříková mám pro tebe námět . V Canadě poráží stromy . Udělej stím něco . Chci to pro naše děti , aby se měli kam schovat. Nebo  stím nic udělat nechceš? a zůstane jenom u velké huby?

Když všichni chcete chránit stromy  , tak předpokládám , že až budu projíždět ČR (jezdím několikrát ročně), velice rád se zastavím v Buzicích a uvidím všechny co tady píšou ty bludy, jak budou na náměstí zametat a  uklízet listí a spoustu dalšího.

Kovaříková asi nemá nic jiného na práci než pomlouvat a schromažďovat lidi co do toho nevidí a punktovat samou faleš a lži.