PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!
Jan Šilhavý |
#51 Johny2013-04-12 07:09Ahoj. Johny, napsal jsi to výstižně. Ta K......á to je punktovatelka. A jak napsala stojí sama za sebou a ne za lidma. Chce se jenom zviditelnit a přidat na důležitosti. Jsem ze Strakonic a znám jí velice dobře. Ta se chce s každým soudit a všude vždy prohraje. Pozor na ní. Toto je zase můj názor a stojím si za ním. A kdyby to chtěla říct přímo do očí , tak klidně přijedu do Blatné, jak píše do těch (občerstvení)nebo spíš budek a rád to vysvětlím. Kdyby za ní nestál pan Solar, kterého si vážím a je to čestný chlap, tak Kovaříková by se vrátila s brekem odkud pochází. Ano je pravdou , že tato petice nebo forum není o lidech , ale o stromech . Ale ty lidé, vždy něco vykoumaj, punktují,zakládají petice,apod. Tak že. Jsem rád , že stromy se poráží a vysazujou jiné. |
zdena |
#522013-04-12 10:14Tak se těším až za mnou přijede p. šilhavý jsem tu denně hlavně mě zajímá odkud mě tak dobře zná,mě jeho jméno nic neříká,pokud je pravé-ráda se s ním seznámím ,jestli má na to odvahu říct mi to do očí,nebo jenom machrovat na papíře!A co vzkážeš ostatním? Taky na ně budeš zbírat drby,za jejich názor ? ono se říká,že chlapy jsou někdy větší drbny ,než ženské-dodnes jsem tomu nevěřila ,opravdu si ráda popovídám.Zdravím. |
Vašek |
#53 Re: Vašek2013-04-15 14:53Víte co je zajímavé? Nedávno jsem projížděl Plánicí a podobné staré stromy tam vykácely ve stejném množství a budou sázet nové-mladé. Žádnou petici jsem o tom nečetl a doufám,že odpůrci si uvědomují koloběh života. STARÉ NAHRAZUJE - MLADÉ. Jen v Blatné to neplatí-Tam si nechají zbourat školu a nic jim to nebude vadit. A stačilo by málo- na trávník před staré vysadit novou generaci stromů a za 10-15 let ty staré pomalu pokácet. |
Vašek. |
#54 Re: Re: Re: Re: odpověd2013-04-15 14:56#45: Lucie Vondrášková - Re: Re: Re: odpověd Máš právo ale i povinnost na zastupitelstva codit. |
Doufám že nestraník |
#55 Re: Re: Vašek2013-04-16 18:04dobrý den přečetl jsem si (doufám že pozorně a že jsem nic nepřehlédl) všechny komentáře,ale nenašel jsem ani 1 komentář a ani 1 hlas v petici od člověka který bydlí do 10,20,30 nebo 50 metrů od pokácené lípy.Proč? Nezdá se Vám to divné?Zeptejte se lidí co tam bydlí,většina je starší a třeba nemají počítač a nemůžou napsat svůj názor.Je krásné podepisovat petici k věci,která člověka netýká nebo se ho týká 2 dny v roce když projíždí Buzicemi na kole.(ted nechci nikomu křivdit,ale zamyslete se nad myšlenkou)Kolik z Vás má malé dítě které si hraje každý den v Buzicích v parčíku popřípadě jezdí zde na kole,nebo ho vozíte autem alejí? Byl jsem u rekonstrukce podlahy v kuchyni v Buzicích a věřte mi že tam kořeny prorostlé opravdu byly a vdálenost byla větší než 10 metrů od nejbližší lípy. A v případě,že by nějaká větev nebo část stromu spadla na auto,budovu ve které bydlí lidé nebo na maminku s kočárkem,jak by to asi dopadlo??? Všichni z nás kteří by se to dozvěděli,by sepisovali petici ať se VŠECHNY lípy porazí a kdo ne,ten by se nad sebou možná měl zamyslet.
|
buzičak |
#562013-04-19 16:28takže by se měly pokácet pro jistotu všechny stromy a nedat na názory kvalifikovaných lidí a odborníku ? takhle to myslí nestranik a nebo připouští,že nelze vzít všechno šmahem,ale podle situace s rozmyslem? |
Nepřihlášený uživatel |
#57 Re: Re:2013-05-07 13:07Zdravim vas krajane v Edmontonu. Skoda ze jsem tohle necetl drive. Vy is odporujete. Nejdrive vyslovujete smutek nad tim ze ve Whitemud parku vykaceli alej stromu (s tim s vami sympatizuji) a ze jste se snazil (marne) proti tomu neco delat, a pak otocite a napadate autorku tehle petice za to ze dela to same? V Buzicich neziji ani tam nevlastnim nemovitost, cili do tehle debaty nemam co mluvit. Ale tu cestu z Blatne do Buzic velice dobre znam. Mockrat jsem ji prosel nebo projel na kole a ta alej stromu, kdyz clovek prijizdi do Buzic, byla vzdycky nadherna. Ja, coby navstevnik, musim rici ze mne to mrzi ze se ty stromy kaci. Ale chtel bych vam rici neco jineho Johny Petre Novaku. Verejne mluvit ci psat o vecech ktere se nas dotykaji je nejen pravo ale take povinnost kazdeho jedince. Je to jediny zpusob jak obycejni lide jako vy nebo ja mohou proniknout k lidem kteri (nasim jmenem) o techto vecech rozhoduji. Pokud zijete v Kanade tak vite ze tady je to velice oblibeny zpusob spolecenske aktivity. A pokud by se nekdo snazil na tohle pravo sahnout, well...good luck to him...jak se tady rika. Tohle plati obecne vsude, at v Cechach nebo v Kanade, at v Buzicich, Toronte nebo Edmontonu. Cili priste prosim nenapadejte Zdenu za to ze dela prave to. At uz s tim co rika souhlasite nebo ne, Zdena ma pravo na to aby to rekla. Jiri Voracek Toronto, Kanada |
Jan Šilhavý |
#59 Výsměch2013-06-03 13:35Tak musím se smát a to dost. Je to podle mého očekávání. Stejně nikdo nic nevyřídil, jak si zřizovatelé petice myslí. Byl jsem se nezávazně podívat v jejím údajném stánku s občerstvením a i na samotnou údajně majitelku. Opět dle mého očekávání. Píšu svůj názor , jak se zde praví( každý má svobodný názor) :o))). Trefená husa se vždy ozve. Její napadání osob, kteří udělali pro obec Buzice dost si to nezaslouží . Byl jsem se podívat na nově osázené stromy. Zcela perffektní práce. Starosta Obce Buzice by si zasloužil řád i medaili. No a co říci na závěr :o ))))) prostě stará známá kotrmelína ze který si nikdo nic dělat nebude. Malý človíček s napoleonským syndromem :o)))) |
zdenka |
#602013-06-08 11:30škoda,že se mi p.šilhaví nepříhlásil a neřekne mi to do očí,ale umí to jen na papíře!to by mu šlo! |
Nepřihlášený uživatel |
#612013-06-25 06:52Když starosta p.Maňhal v krásné jihočeské vesnici Buzice,nechal kácet mohutné lípy na návsi,v Buzicích,kolem pomníku,tak jsem jen nadával,ale teď,když starosta Maňhal,pro mizerné dotace z EU nechal brutálně zmasakrovat celou alej krásných lip,tak to už musím řvát...Pane Maňhal,měli by Vás zavřít!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#62 Ano,přesvědčil jsem se na vlastní oči.2013-06-25 07:20#5: Vašek - Nejdřív se přesvědčte Vážený pane,zřejmě jste poměrně dost mladý,že si nedokážeta vážit ,jak starších lidí,tak starších stromů a to obvzláště národního stromu lípy .Tuto již zdevastovanou alej, jsem procházel často a i podle fotek poražených stromů musí i laik poznat,že se jednalo o zcela zdravé stromy .Chápu,že přízemní,duševní maháči,dokáží pro peníze,obvzláště pro dotace z EU,udělat vše,takže nějaká lipová alej,kterou sázeli naši předkové, je pro ně jen a jen prkotina. Takže i kdyby tuto petici napsal kdokoliv,určitě bych jí rád podepsal. |
Lenka Maršálková |
#63 Re: Nejdřív se přesvědčte2013-06-25 07:31#5: Vašek - Nejdřív se přesvědčte Milý Vašku, na vlastní oči jsem se minulý týden přesvědčila, že paní Kovaříková má pravdu. To co lidé udělali s lipovou alejí, je něco nehorázného. Stromy nebyly staré- byly teprve v polovině svého věku, byly krásné a majestátní, nebezpečné nebyly v žádném případě, protože byly vysazeny dostatečně daleko od obydlí, většina stromů byla naprosto zdravá a u stromů, které zdravé nebyly se mělo provést náležité ošetření- ne kácení. Z čehož plyne, že se jedná o trestný čin- škody pujdou do milionu, nemluvě o ekologické újmě. Tímto příspěvkem bych chtěla požádat lidi, kterým tyto praktiky nejsou lhostejné, aby i nadále bojivali za své přesvědčení a nevzdávali to. Jsme na správné cestě. |
Nepřihlášený uživatel |
#642013-06-26 07:43Co tu vy paka řešíte. Kotrmelína bude vždy Kotrmelína. Ta se chce s každým soudit a vždy prohraje. |
zdena |
#652013-07-21 13:26vůbec mi nevadí,že mi říkaš kotrmelína,a mohu tě ujistit,že se momentálně s nikým nesoudím a pokud jsem se soudila,tak proto,že soudy jsou od toho,aby určily kdo je v právu a možná tě to potká někdy taky.Není to nic příjemného ale někdy to musí být.Přesto si myslím,že to s petici nemá nic společného a hrabat se někomu v soukromí je ubohost a svědčí to o inteligenci člověka,navíc který nemá odvahu to říct do očí a neumí se podepsat a uboze se schovává za anonimitu,přesto ti přejí krásný den,protože toleruji tvůj názor a ty by jsi měl tolerovat jiný,bez urážek. |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
134091 Vytvořeno: 2025-02-11
Zachraňme řeku Dyji
2268 Vytvořeno: 2025-07-03
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
759 Vytvořeno: 2025-06-25
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
321 Vytvořeno: 2025-07-08
Tetování pro olivera (dost rychlý sádlo)
159 Vytvořeno: 2025-07-07
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
234 Vytvořeno: 2025-07-05
SAVE STALIN
2916 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE za změnu právní úpravy umožňující plošnou likvidaci zdravých včelstev v případě moru nebo hniloby včelího plodu
721 Vytvořeno: 2025-05-22
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26920 Vytvořeno: 2021-12-22
PETICE PROTI VYHLÁŠCE č. 64/2025 Sb. O DOBÁCH LOVU
77 Vytvořeno: 2025-07-04
Stop grindadrápu / Stop grindadráp
59 Vytvořeno: 2025-07-08
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2936 Vytvořeno: 2024-08-23
Podporujeme paní ředitelku Marcelu Tomšejovou ve funkci ředitelky MŠ Strážnice.
44 Vytvořeno: 2025-07-09
Za lepší železniční dopravu na Šumavě
87 Vytvořeno: 2024-08-17
PETICE ZA VYBUDOVÁNÍ ,,MOKRÉHOMÍSTA“ PRO LIDI BEZ DOMOVA.
96 Vytvořeno: 2025-07-03
Vraťte vlaky na Dobříš!
1110 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice proti kacení stromů v Dalkovicích
34 Vytvořeno: 2025-07-06
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
395 Vytvořeno: 2025-04-30
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ HOTOVOSTI
2933 Vytvořeno: 2023-04-28
PETICE ZA ZÁCHRANU CENTRA ÚSTÍ NAD LABEM
30 Vytvořeno: 2025-07-04