Vláda Petra Nečase je nejhorší vládou od r. 1950


Nepřihlášený uživatel

#26

2012-09-22 13:50

petice jsou jen petice, dobytek, ani vládní ani jakýkoli jiný se nehne. Snad lépe by posloužil kalašnikov, jenže v českém absurdním hnoji to nemá tradici.
Jeník

#27

2012-09-22 13:51

To co provádí vláda pod vedením Nečase, která byla instalována podvodně je možno dnes již nazvat genocidou národa.
obyčejný

#28 Re: Říkají si vláda, ale jsou to jen zločinci.

2012-09-22 13:51

#19: - Říkají si vláda, ale jsou to jen zločinci.

Ano sebevraždy. O těch se ale nemluví. Raději pořád dokola slouhové kapitálu mluví o Palachovi atd.

Lidé, kteří si v bezvýchodné situaci současné svobody rozhodnou vzít život nejsou pro hlídače

demokracie zajímaví a už vůbec nikdo neobjasňuje důvody, které vedly k rozhodnutí vzít si život.

A vůbec se nesnaží naši zlatí hlídači ukázat na příčiny (a konkrétní odpovědné osoby). Nechápu, proč

ještě nejen nikdo nepodal demisi kvůli metenolu, ale hlavně proč naši hlídači nevyvíjí tímto směrem žádné aktivity.

K tomu by mohlo dojít, jen a pouze by vládla tzv. levice.


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Páni politici?

2012-09-22 13:52

#25: Pepík - Páni politici?

Naprosto s Vámi souhlasím, nejsou to lidi, snad ani dobytek. Jsou to ti nejprimitivnější tvorové! Osobně se již delší dobu

stydím za své st. občanství.

Vilda


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re: Páni politici?

2012-09-22 13:57


Nepřihlášený uživatel

#31

2012-09-22 14:23

.Je to zrůdná vláda. To, že si dotčení nepřipustí, že nejsou kompetentní řídit jakýkoliv stát a měli odstoupit už dávno, svědčí jen o jejich touze po moci, penězích a bezbřehé nepostižitelnosti.
Bubeník

#32 Koho zas volit?

2012-09-22 14:27

Dnešní režim vlády ODS a OH s podporou prezidenta užívá taktik známých z komunistické minulosti, za účelem zajistit si výhradní právo, absolutní moc, tedy diktát v politickém životě země. Jinými slovy, dnešní režim může vše a opozice nic.

Podle toho jak se vše řídí, za dnešní vlády ODS (Občanské demokratické strana) a OH (Občanské hnutí), tak většina průmyslových podniků budou v budoucnu vlastnit cizinci, jak tomu bývalo za Rakouska-Uherska a budou zisk z podniků odvážet do zahraničí. Průmyslové podniky, pokud nějaké vůbec budou, když se je cizinci nerozhodnou přestěhovat do zahraničí, nebo prostě zavřít, tak nebudou zvyšovat národní hospodářství, naopak brakovat, s cílem se rychle obohatit a pak konec.

Břetislav Rohlíček,
fejetonista Nedělního Hlasatele tištěného v Illinois v USA, nejstarších českých novin vydávaných více ne 100 let!


Z výše uvedeného je zřejmé, že exulant a autor brožurky,
KOHO VOLIT?
Vlastenecký průvodce k parlamentním volbám v roce 1992,
byl již tehdy přemýšlivější než 10 milionů Čechů!
katapult

#33 Globálně myslet, lokálně jednat

2012-09-22 15:21

Myslím, že komentáře netřeba. Lidé by však měli přestat naříkat, měli by se probudit z letargie a lhostejnosti, měli by vyjít do ulic a aktivně se účastnit protivládních akcí. Musí si uvědomit, že bez vlastní aktivity, bez vlastní účasti nutná změna systému nebude. Občané se musí sami podílet na vládnutí prostřednictvím obecného referenda a odvolatelnosti politiků, kteří se zpronevěřili svému poslání. Připojte se: www.hzpd.cz, http://www.hzpd.cz/vyzva-poslancum-a-senatorum

Nepřihlášený uživatel

#34 Holá skutečnost

2012-09-22 15:53

Pokud by se sečetli sebevrazi a mrtví kteří nedosáhnou finančně na své léky,jsou komunisté z padesátých let jen amatéři.A potom je třeba komunisti bojovali proti "třídnímu nepříteli " ač s nimi nemohu souhlasit,dá se to pochopit.Ale proti komu bojují tito vládní všeumělci?Pan Zavadil má stoprocentní pravdu.A to prosím píšu jako za komunistů takz."synek kulaka"a nebylo to vždy jednoduché.
serb

#35 Nečas

2012-09-22 15:59

nejhorší čech ve vládě v historii novodobé. má na svědomí sebevraždy, zbídačené lidi. tisíce bezdomovců.

Nepřihlášený uživatel

#36

2012-09-22 16:15

Patří vám to! Nikdo nehnete prdelé a jen podepisujete petice. Tak se nechte systémově vraždit.
;-)))

#37 Reseni misto straseni

2012-09-22 16:41

VOLTE KSCM A VEMTE SI ZPET SVOU ZEM Z RUKOU ZLODEJU!!!

potrebuji to jako prase drbani...
Josef

#38 Do trestního stíhání členů Nečasovy vlády již zbývá velmi málo času.

2012-09-22 16:55

Vláda Petra Nečase, není jen suverénně nejhorší vládou od roku 1950, je bohužel i nejhorší vládou od roku 1848. Míra její nekompetentnosti je obrovská. Zároveň se domnívám, že většina jejich členů, náměstků a poradců, bude již za dva roky, po vypršení jejich vládního mandátu trestně stíhána.
Honza

#39 Nevolit nestačí

2012-09-22 17:12

Lidé by neměli zapomínat...
Zejména na ty politické strany a ty politiky, kteří svou moc zneužívají a jdou proti zájmům této země...
Nadcházející volby jsou "jen" do krajů a senátu, ale i ty mohou ukázat názor národa...

http://obcanska-neposlusnost.blog.cz/
Pavel

#40 Re: Opět tyto strany zvolíme

2012-09-22 17:18

#6: Nokenwele - Opět tyto strany zvolíme

Všechny země v EU volí v jeden den - jenom v Česku se volí dva dny. Berka je přesvědčen, že během noci z pátku na sobotu, kdy volební urny nikdo nehlídá, dochází k manipulování výsledků. "V principu se jedná o to, že když volby nevyjadřují vůli lidu a k moci se prostřednictvím zfalšovaných voleb dostane skupina osob bez reálného mandátu, může se opět v České republice uskutečnit změna vlády násilnou cestou. Protože násilí odmítáme, trváme na tom, aby volby do Parlamentu byly v souladu s Ústavou," vysvětlil Karel Berka. "Vzhledem k tomu, že selhaly všechny dostupné vnitrostátní prostředky,obrátili jsme se na Radu Evropy, aby zajistila řádné konání voleb v ČR," vysvětlil kandidát do Senátu. Radě Evropy napsal stížnost a vyzval ji, aby k volbám vyslala mezinárodní komisi a kontrolovala jejich správnost. "V naprosté většině zemí civilizované Evropy se volí jeden den. Volební schránka je po celou dobu pod přímým a osobním dohledem volební komise. Po skončení voleb volební komise ihned sečte volební hlasy. V České republice se však volí dva dny. V pátek dne 12. října 2012 se volí od 14 – 22 hodin a v sobotu se volí od 8 – 14 hodin," cituje Berka ze svého dopisu do Štrasburku ze dne 27. srpna. "Zásadní problém je ten, že v pátek ve 22 hodin musí volební komise opustit volební schránku, jinak zasáhne policie a násilím přinutí volební komisi opustit volební místnost. Volební schránka je potom po dobu deseti hodin, až do soboty do osmi hodin, v rukou orgánů státní moci. Volební hlasy se před zapečetěním volební schránky v pátek večer vůbec nesčítají. Volební schránka se pouze pečetí tak, že se přelepí jednoduchým papírem a technicky není žádný problém vyměnit volební lístky," Důkazem je podle něj například případ obce Tatrovice, kde volby vyhrál nepopulární starosta, ačkoli většina obyvatel jeho straně hlas nedala. Policie sama uznala, že v obci došlo k manipulaci s volebními lístky, ale pachatel je neznámý, 60 % voličů zde podepsalo čestné prohlášení že nevolilo vítěznou stranu. Policie svým usnesením a na základě znaleckého posudku Kriminalistického ústavu rozhodla, že volby byly zfalšované, a přímo uvedla, že mělo volby vyhrát politické uskupení, které podle zfalšovaných výsledků bylo vyhodnoceno jako druhé v pořadí. Poškození občané podali řádnou námitku proti výsledkům voleb u soudu. "Ústavní soud však stížnost voličů odmítl a tak rozhodl, že se volby v České republice mohou z pátku na sobotu falšovat,". Na základě pokynu prezidenta republiky, abychom tyto zásadní záležitosti projednali s odpovědnou poslankyní, místopředsedkyní vlády a předsedkyní Legislativní Rady vlády, jsme oslovili Karolínu Peake ktera se nám ve své odpovědi v podstate vysmála, rekl Berka. "Z výše uvedených důvodů žádáme oslovené instituce Rady Evropy, aby konaly svojí povinnost a vyslaly do České republiky mezinárodní kontrolu nad konáním voleb a zabránily tak jejích falšování," vysvětluje kandidát na senátora.

Kony

#41 Re: Re: Opět tyto strany zvolíme

2012-09-22 17:56

#40: Pavel - Re: Opět tyto strany zvolíme

Tak to je velmi vážné sdělení. Je potřeba zajitit nezpochybnitelný dozor na okamžité vyhodnocení volebních lístků a jejich zveřejnění! Bez prodlevy!


Nepřihlášený uživatel

#42

2012-09-22 18:00

není třeba to komentovat

Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Opět tyto strany zvolíme

2012-09-22 18:42

#6: Nokenwele - Opět tyto strany zvolíme

Režim je nereformovatelný a volby na něj nemají jakýkoliv vliv. U voleb se rozhoduje pouze o tom, kdo se stane legálním zločincem. Ti, co nechodí k volbám, odmítají svoji účast v této hře "Ruská ruleta se šesti". Ti, co k volbám chodí, souhlasí s tímto zločineckým režimem, protože vysoká volební účast mu dodává zdání legimity. Ve volbách tohoto režimu se proto hraje pouze o co nejvyšší volební účast, protože ta mu dává do ruky bič na nespokojené. Pokud by byla nízká volební účast, šmejdi by sice byli zvoleni tak jako tak, ale nemohli by se už ohánět vůli voličů. Režim by se stal nelegitimní a občané by měli právo vzít si zpět to, co jim náleží a uspořádat si své věci po svém.

Barbie

#44

2012-09-22 18:48

Plně s tímto názorem souhlasím a pevně doufám, že můj podpis pomůže k lepší vládě a lepšímu životu v ČR.
Lupen

#45 Nečasova vláda je nejhorší vládou

2012-09-22 19:12

Je s podivem, že země, kterou nepustoší tornáda, neničí zemětřesení,úrodu nežerou kobylky,netrápí ji roky sucha, místo sopky sem tam bouchne parovodní potrubí,téměř 60 let nazažila válku, dokáže dostat na kolena parta šílenců "Nečasovy vlády" za pouhé necelé tři roky.Jsem na tomto světě více než 60 let, ale tolik arogance, nekompetence a svévole jsem ještě u žádné vlády, které vládly během mého života, nezažil.

Nepřihlášený uživatel

#46

2012-09-22 19:24

Petice je v pořádku, vláda patří do vězení.

Nepřihlášený uživatel

#47

2012-09-22 19:47

Nejhorší co mohlo potkat tento národ je vláda rozpočtově zodpovědných, praktikujících křesťanů, bojujících proti korupci.Horší vláda se snad ani sestavit nedá.
Ondřej

#48 Názor pedagoga

2012-09-22 20:10

Pracuji ve školství, poznávám dopady politiky pana Nečase v tomto tvrdě podfinancovaném a lety rozvraceném sektoru. Nevím, jestli je politika vlády horší, než v padesátých letech, ty jsem nezažil, ale že je horší než v letech 70, 80, 90 atd. to jsem schopný posoudit.
zami5

#49

2012-09-22 20:38

Nevím jak politicky, ale ekonomicky je nejhorší od dob císaře pána.

Nepřihlášený uživatel

#50

2012-09-22 21:01

Hlavně ty církve, tím se vyznamenal. Celé generace na toho experta nezapomenou.