"4O BODŮ" - PŘIPOMÍNKY ČÁSTI VEŘEJNOSTI K DOKUMENTU MZČR – „NÁRODNÍ STRATEGIE OČKOVÁNÍ PROTI NEMOCI COVID-19“

"4O BODŮ" - PŘIPOMÍNKY ČÁSTI VEŘEJNOSTI K DOKUMENTU MZČR – „NÁRODNÍ STRATEGIE OČKOVÁNÍ PROTI NEMOCI COVID-19“ / Oznámení / KULOVÝ BLESK č.8 - VELMI DŮLEŽITÉ !!! čtěte, sdílejte e-mailem, soc. sítě. / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2020-10-15 06:25

Děkuji za Vaši snahu, jsem s vámi.

Nepřihlášený uživatel

#2

2020-10-15 07:19

Trefa do černého. Díky za vaši neutuchající aktivitu.

Nepřihlášený uživatel

#3

2020-10-15 08:11

Dobrý den, nenapadla vás myšlenka že by mohla být Dr. Soňa Peková, MD, PhD. v ohrožení života jako svědek? Ti nahoře se budou bránit zuby nehty. Jsem velkým příznivcem Dr. Pekové všimla jsem si že byla svým způsobem umlčena jelikož média Již neuvádí její odborné názory a bojím se aby ji náhodou nechtěli nějakým způsobem odstranit. Jedná se o celosvětový podvod žijí v UK a tahle vláda doslova kopíruje Českou Republiku v zákazech I když už neni teoreticky v EU mají stejný scénář a to nemluvím o projevu Borise kdy předvedl velice slabý herecký výkon který mne jen utvrdil v myšlence že scénář mu byl předložen a on jako herec ho měl v TV předat divákům. Nicméně snažte se ochránit Dr. Soňa Pekovou. Děkuji za informace a držím pěsti ať se celá ta aféra už provalí už toho bylo dost. Renata

Nepřihlášený uživatel

#4

2020-10-15 08:52

Pěsti držím, děláte to kluci dobře :)

Nepřihlášený uživatel

#5

2020-10-15 09:12

💯👌🏻🙏🤞🏻
Leník
Nepřihlášený uživatel

#6 Masírka přitvrzuje

2020-10-15 10:27

děkuji Vám za příspěvky, které mne alespoň chvíli udržují v klidu...Jak mám v předmětu, masírka přitvrzuje a lidi začínají být podvolení... :-( Myslím že čipů není potřeba, úplně stačí mediální masáž...Děláte to dobře!!!!

Radek Pech
Autor této petice

#7 Re:

2020-10-15 11:35

#3: -  

Dr. Peková o všech záležitostech již mluvila veřejně. Není tam nic, co by ještě veřejně neřekla. To, že bude předvolána jako svědek, to může být kdokoli z nás. Není to její aktivita, v USA jako svědek pod přísahou musí říci pravdu. Nejvíce ji ochráníme tím, že za ní budeme všichni stát. Pak je možnost odvety jen minimální.  

 

Jirka

#8 Lžou nám

2020-10-15 12:18

Nějak se množej mezi obyvatelstvem zprávy o tom,jak se někdo chtěl nebo měl nechat testovat,ale buď ho to čekání na chodbách nemocnic přestalo bavit,nebo se na něj ten den nedostalo a v náslesdujících dnech dostal zprávu že je pozitivní i když vůbec nebyl testován.Před pár dny takto dopadl kolega mé švagrové z jednoho nejmenovaného úřadu v Jičíně.Neznáte taky někoho?


Nepřihlášený uživatel

#9

2020-10-15 16:59

Klobuk dolu. Děkuji!


Nepřihlášený uživatel

#10

2020-10-15 17:05

Dobrý den. Moc, moc děkujeme za úžasné zprávy a držíme nám všem pěsti, ať už konečně zvítězí pravda na lží! Jste borci! Chtěla jsem se zeptat, zda je žádoucí zveřejnit dopis na svých zdech nebo nikoliv? Nenašla jsem totiž na Vašich stránkách o dopisu žádnou zmínku, tak se raději ptám, abych zbytečně neudělala nějakou chybu! Takže dotaz zní: můžu uveřejnit na své zdi dopis určený Prymulovi a spol.? Děkuji za odpověď.

Nepřihlášený uživatel

#11

2020-10-15 19:00

Pánoví, to je opravdu bomba! Klobouk dolů před Vaší iniciativou. Vlastimil Peška - režisér
Radek

#12 Re:

2020-10-16 10:09

#10: -  

Dopis je na našich stránkách v sekci Bleskujeme - zveřejnit jej můžete. 

 

Radek


Nepřihlášený uživatel

#13

2020-10-16 12:45

Dobrý den,

měl bych dotaz k odstavci kde se píše:

"Jako lékař a epidemiolog nepochybně víte, že „asymptomatický“ znamená kromě
„bezpříznakový“, ale také „absolutně neinfekční“ a PCR testy jsou bezcenné při určování
toho, zda je člověk opravdu nemocný."

Bacilonosiči jsou také bez příznaků a přesto to jsou právě ti, kteří to šíří a jsou velmi infekční. Tak se chci zeptat jak tomu mám správně rozumět.

Mnohokráte děkuji za odpověď.

A.



Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2020-10-17 06:56

#13: -  

Dobrý den, no já to chápu tak, že PCR testy nejsou specifické pro průkaz infekce, že pozitivita PCR testu nerovná se infekce,protože PCR může zachytit třeba jen zbytky RNA viru, které jsou "mrté".. Viděla jsem i nějaké video amerických vědců, kteří vyloženě řekli, že asymptomatický pacient je neinfekční. Já to chápu tak, že i když je sice "pozitivní na PCR", tak my nevíme, jestli má v sobě živý RNA virus nebo je to jen záchyt něčeho, takže je vlastně zdravý, jen falešně pozitivní.. a selský rozum mi říká, když nemám příznaky, jsem zdravá.... Navíc, jestli to chápu správně, tak i očkovaní proti chřipce vykazují pozitivitu na PCR testy pro covid 19, tedy se jedná o pouze imunitní reakci na očkování, které PCR testy zachytí jako pozitivitu na covid.. pdajně nyní nemocnice zahlcují senioři z domovů důchodců, kteří jsou již přes měsíc stále pozitivní, ale bez příznaků.. možná se jedná o reakci na očkování proti chřipce... A k tomu bacilonosičství - to je jiná situace, to je vykultivování bakterie na např. Petriho misce, tedy živé bakterie, která vyroste, množí se, atd.. Jsem lékařka, ale nejsem imunolog ani infektolog, příjemný den.


Nepřihlášený uživatel

#15

2020-10-20 16:13

Dobrý den, zdravím. děkuji vám za tuto iniciativu. Můžete odborně posoudit a následně postoupit, pokud to uznáte za vhodné, otestovanou studii léčení Covidu. Zde je relevantní odkaz:  Jedná se o zdokumentované výsledky práce v Brazílii, vědci a lékaři, kteří CDS používají k léčení všemožných nemocí již nějaký ten rok se skvělými výsledky. Protože to jsou vědci a lékaři, přijde mi zásadní tuto informaci dostat tam, kde je potřeba - k našim odborníkům a nakonec k těm, kteří o nás rozhodují. Považuji to za velmi zásadní fakta o tom, jak tuto "pandemii" vyřešit, ježto ve způsobu, jakým to řeší naše vláda nespatřuji smysl a hlavně dlouhodobost a trvalost řešení. Pokud by se ukázalo, a já sám vím, že CDS virus spolehlivě zneškodní, máme vyhráno a můžeme lidem dát velmi levnou alternativu, jak s "pandemií" zatočit po svém. Prostě se uzdravíme a nesmyslnost roušek a lock-outů pak už vyjde jasně najevo. Prosím, prosím. Podívejte se na to. S úctou a díky za vaší obětavost a práci, Václav Němeček


Nepřihlášený uživatel

#16 Testování

2020-10-24 07:09

Že ČR nakoupila v roce2017 za miliony dolarů testy na Covid, je dokázáno. Otázka zní - kdo je vyrobil, přes koho je nakoupila, kdo je dovezl a kde byly uskladněny do letošního roku? Kdo o tom věděl? Další otázky - kdo nyní vyrábí miliony testovacích sad, když se masívně testuje po celém světě, Předpokládám, že ty předchozí nakoupené várky už můžou být spotřebované. Od koho tedy nakupujeme, kdo je distribuuje po republice. Jestliže jsou důkazy, že je téměř 100% nepoužitých testů pozitivních (zaslané neotevřené vzorky ze Šýcarska, Německa, Anglie k rozboru do laboratoří) - prověřoval to někdo u nás? Je možné, že je záměr populaci infikovat? Záměr udržovata  stupňovat současnou situaci se už provalil i kanadském parlamentu. Kdo to podporuje u nás? Od které banky si Babiš půjčil pro republku tu půlmiliardu? Co za to musel slíbit? Jako Lukašenko, který to odmítl?

Hana


Nepřihlášený uživatel

#17

2020-10-24 07:11

Sorry, ČR si půjčila ne půlmiliardu ale půl bilionu korun. To je ale pálka.

Hana


Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Lžou nám

2020-10-24 07:14

#8: Jirka - Lžou nám 

V Anglii, Švýcarsku a Německu koumáci a sestřičky  poslali k otestování do laboratoří nepoužité testovací tyčinky. Hádejte, co zjistili. V Aglii ze 200 kusů bylo pozitivních 100, v Německu a Švýdarsku všechny.

Hana


Nepřihlášený uživatel

#19

2020-11-01 21:22

No a už přijíždí i tanky,těch jejich 28 lékařů bez zbraní ! Ale vy už to určitě víte



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...