Petice za omezení chovu psích bojových plemen

Petice za omezení chovu psích bojových plemen / Oznámení / oznámení 7 / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2020-05-17 08:04

Gratulujem za primítivnosť najväčšieho zrna. Nič ako bojové plemeno neexistuje. Pomenúvajú sa tak plemená, ktoré boli fyzickou predispozíciou najvhodnejšie na využívanie na psie zápasy. Tvrdením, že existujú "bojové psy" maximálne dokazujete vlastnú neznalosť. Na margo akej odbornej štúdie chcete ľuďom niečo zakazovať? Aké sú Vaše relevatnté argumenty? Pár článkov z bulvárnych plátkov? Kde máte dôkaz o tom, že plemená ktoré menujete, sú akýmkoľvek spôsobom agresívnejšie ako ostatné? K hláške že psy si vyberajú najčastejšie pre svoj útok deti, lebo sú bezbrannejšie.. To myslíte vážne? Po tomto vtipe mám brať túto Vašu petíciu vážne? Viete vy vôbec aspoň niečo o psoch, keď idete tvrdiť niečo také? Gratulujem úrovni Vašich vedomostí.

Nepřihlášený uživatel

#2

2020-05-17 09:58

- Bojové plemená kynológia nepozná. Iba "médiá", obzvlášť bulvoš, čo svedčí o dementálnej úrovni autore prdtície, ktorý by sa ako fobik mal dať liečiť a nezasierať svojim bullshitom verejný priestor. Ak liečba nezaberie, mal by zvážiť eutanáziu napr. v Dignitas, ako je pri neliečiteľných chorobách dobrým zvykom. - Kde BSL bolo sa pre nielen neefektivitu, ale aj protivedeckosť a zjavnú idiociu ruší. - Keby bol starý dobrý feudalizmus, autora a jeho podobných by som dal naraziť na koly, lebo toto je spravidla neliečiteľné. - Podobných frustrátov pri osobnom stretnutí spravidla brachiálne pacifikujem. - Nie, nemám žiadne z plemien, z ktorých sa autor prdtície posiera.

Nepřihlášený uživatel

#3

2020-05-19 13:39

Ty jsi ale curacek. Asi nevíš nic o loveckých psech že? Žádné bojové plemeno neexistuje. A každý pes jakého koliv rodu může být člověku nebezpečný stejně tak jako každé zvíře na světě. Prvně si vše nastuduj ty blbecku!!! To je asi tak jako kdybych já zadal o vyhlazení blbecku jako jsi ty a všech menšin které musím živit. PROBER SE DO REÁLNÉHO SVĚTA.

Nepřihlášený uživatel

#4

2020-05-20 20:23

Za svůj zivot jsem potkala mnoho psů a mnoho majitelů a VŽDY za nevychovanost mohl MAJITEL, ne pes. Sami máme doma Akitu jako prvního psa, je vychovaná, socializována a poslušná. Vedle nás má pitbulla a hodnějšího psa neznám. Zato naproti mají labradora a děsí se ho i majitel. Vedle knírače a ten pokousal přes 10deti, věčný útěkář a majitel to neřeší. O ulici dál majitel 6ti ovčáků a žádný z nich jej nerespektuje, utíkají a útočí nejen na psy, ale i lidi. Me pokousal pes 4x v životě a vždy to byl pes co neviděl cvičák ani z dálky (a každý nevychovaný pes je nebezpečný, je jedno zda má 3kg nebo 40), v tomto případě knírač a mix bisonka a dva ovčáci, co majitel také nevychoval. Takže co, zakazeme vsechny psy? A jak ohlodame ty bez PP? Prostě reknu ze to není pitbull, ten byla matka a on ma jen barvu po ni, po otci je to boxer? Nevidim důvod zakazovat plemeno, spíše důvod zakázat plemeno blbcum. A co se článku týče, to je přesně ono. Lidi nenahlásí utok bisonkem nebo biglem přestože rozerval ruku na čáry, protože prece malý pes, ale jeden bull co kousne a lidí sílí. Takže pokud petici, tak za POVINNOU ÚČAST NA CVIČÁKŮ PRO VSECHNY MAJITELE PSŮ a ne zákazy plemen. Bohatě by to stačilo.

Nepřihlášený uživatel

#5

2021-04-06 10:00

Ty jsi ale zamindrákované košťátka 🤮ty by jsi neměl mít ani volební právo natož vymyslet tyhle hovna ty potratem🖕aby ti čivavy oslintaly rozkrok a kotníky ty magore

Nepřihlášený uživatel

#6

2021-11-28 18:33

Je to nehorázná kravina! Ano ať má každý zabezpečený pozemek pro svého psa, ale já sama nedám svým psům náhubek a to jenom proto že po městech a vesnicích běhá spousta psů a nenechám své psi pokousat! Ať raději vymyslí jak udělat to aby si psa nemohl pořídit(množit)každý imbecil který na něj našetří - to pak může být “bojové” plemeno i čivava….!!!!