Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU

Dan Mach

#51 Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-11 04:39

#50: - Re: A co takhle vrátit dotace? 

Debilní příkazy z Bruselu ohledně zemědělství - a to jako které. To, že někteří tzv. zemědělci přstují kukuřici na polích, ze kterých stéká dešťová voda bez toho, že by měla šanci se zasáknout, nebo ře si všude vysadili babiřepku olejku, za to asi unie dost dobře nemůže. A zemědělci už z unie vytáhli poměrně dost, bez unie by neměli techniku, kravíny a další věci. Co se týká hospodářství, to z unijních peněz vyloženě profituje, jen si to stačí zjistit.

No a jestli někdo řeší nějaké Vetřelce nebo predátory ... asi bude stačit, když si vypnete televizi. Podle vašich argumentů vám tím pádem zmizí všechny vaše problémy, vážený neznámý přispěvateli.


Nepřihlášený uživatel

#52 Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-13 00:12

#51: Dan Mach - Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

Pane Mach zdate se být blazen nebo placeny agent EU ktery ma za úkol navštěvovat všechny diskuze ktere jsou ňák zaměřene proti EU....pusobite velice trapně a křečovitě.

Každy soudny člověk ktery neignoruje realitu vi že EU Česke Republice i všem evropskym zemim jenom škodi, obchodni unie znělo jako dobry nápad ovšem nyni se plně ukazal diktatorsky charakter EU ktery ohrožuje bezpečnost a niči jednotlive staty, niči jejich kulturu a narodni identitu. EU niči nezavislost a suverenitu ČR což je navic protiustavni.

Přestaňte prosim obhajovat EU ktera utoči na Českou zem a Česky lid, pusobite važně hloupě a trapně, navic to v celem kontextu od vas zavani vlastizradou.

 

 

Dan Mach

#53 Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-13 04:59

#52: - Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

Tato složka se jmenuje "Komentáře" a komentář sem může umístit kdokoli a jakýkoli, pokud tím neporušuje nějaký zákon.  Komentuji předmět, nikoli vyjadřující se osobu. Ale docela by mě zajímalo, ze kterých zdrojů berete informace vy. Já z českých a samozřejmě i západních, protože kromě ruštiny dokážu přečíst články v němčině a angličtině. A to přiznám, jsem nadšený příznivec Evropské unie a jsem rád, že jsme členy tohoto sdružení, protože nám to po všech stránkách prospělo. Přineslo nám to jednoznačné ekonomické výhody a možnost bez problémů cestovat po celém demokratickém světě. Do Evropské unie jsme vstoupili na základě referenda a Evropská unie je dnes demokratičtější, než byla při našem vstupu. Také mizí spousta nesmyslných směrnic, které dříve existovaly (třeba ta o velikosti a tvaru banánů). To není žádná vlastizrada, ale naopak občanský postoj, který je v souladu s našimi oficiálními postoji.

A co vy? Odkud berete informace a za jaké směřování našeho státu bojujete? A proč se za svůj názor stydíte natolik, že se ani nepodepíšete?


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-14 15:35

 

Pokud je stat, nezavisly, soběstačny, rozhoduje si sam o sve budoucnosti a o svych zakonech, ma na ochranu svych hranic svou vlastni bojeschopnou armadu, statni rozpočet vyvaženy, konečne ročni hospodařeni statu v zisku, lide maji praci, svobodu, v ulicich bezpečno, vydĕlkem dostatek peněz aby vytvořili kupni silu a kupovali produkty a služby pak je vše v pořadku a to snad i vy pochopite v EU Česka Republika nema a nikdy nebude mit proto jedine spravne řešeni je vystup z EU.

 

Daniel Mach

#55 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-14 21:08

#54: - Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

Já myslím, že vše, co píšete jako příklady toho, co nemáme, tak ve skutečnosti máme s výjimkou vyrovnaného rozpočtu. Jak známo zadlužování státu začalo za vlády Miloše Bumbála Zemana. To bylo ovšem ještě před naším vstupem do EU a rozjelo se v takovém rozsahu, že žádné další české vládě se nepodařilo zadlužování dodnes zastavit. Vystoupením z EU v této chvíli by se situace ještě zhoršila, protože takové vystoupení bude samozřejmě něco stát.

Jinak ačkoli se vám to nezdá, o naší budoucnosti rozhodují naši volení zástupci (a to i ti, co se jako např. Chovanec ministerstva vnitra v Bruselu nedomluví, a tak raději po jednání co nejrychleji odjíždějí domů namísto hledání kuloárových partnerů), bojeschpná armády vzniká díky začlenění do NATO, které nás nutí k povinným výdajům na modernizaci, lidé jsou tak bohatí, jako ještě nikdy nebyli (podívejte se na jejich nákupní tašky v supermarketech) a služby také fungují celkem obstojně. Díky členství v mezinárodních organizacích jako je EU se však mimo jiné dohadují mezinárodní standardy, aby vám německá televize fungovala na českých vlnách, aby se čeští výrobci snadněji prosazovali v cizině, aby naše lokomotivy mohly jezdit na německých nebo rakouských kolejích, a hlavně abychom se dokázali účinně bránit ruské propagandě a ruskému vlivu. Díky organizacím, jako je EU a její předchůdci žijeme v Evropě již přes 70 let v míru (s výjimkou občasných ruských invazí).

Vystoupí-li z EU Velká Británie, ztratí tím EU a my. Vystoupíme-li ale z EU my, pak my budeme tratit, zatímco EU se zbaví jednoho potížisty.


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-15 16:52

#55: Daniel Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

pane Mach nechte toho,

jste evidentně placeny agent ktery ma na diskuzich ruztrubovat EU Propagandu a zuby nehty dokola psat jak je EU skvěla i přes všechna fakta a dukazy že je to uplně naopak, každy inteligentni člověk vi že EU Česke Republice škodi a ohrožuje jeji existenci.

Chci vas upozornit že ohrožovani svobody a nezavislosti Česke Republiky je Ustavni i Trestni čin Rozvraceni Republiky a to EU děla.... pokud obhajujete organizaci ktera rozvraci Českou Republiku stavate se sam svym vlastnim chovanim vlastizradcem.

Petr Kynšperk
Nepřihlášený uživatel

#57

2016-06-15 17:52

 Každý je strůjcem svého osudu....a pokud jde o vlast a národ je povinnost každého občana se za národ i vlast postavit všemi prostředky !! Referendum je jedním z nich !! Ať žije svoboda a nezávislost ČR !!

Dan Mach

#58 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 05:09

#56: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

To znamená, že všichni, kdo hlasovali v referendu pro vstup do Evropské unie jsou vlastizrádci? No to tedy bude třeba navýšit kapacity našich věznic zcela radikálně ...

havlojdi budou bručet a muslimacoi je v celach budou vojizdet jak kozy

#59 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 12:54

#58: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 hlasovaní je vyhledatelné to ví kdo jak hlasoval!! valstizraci vyhodíme z oken havlojdy a allahojdy všecky snima toto je naše zem a zas bude myt svobodu a samostatnost !_!! ěEU je Fašismus proto podepisjte petici o vstup do Eurasijskeho Svazu podme zpět pod Rusko a dal do Činy tam na bude Dobře 


Nepřihlášený uživatel

#60 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 15:56

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Dan Mach ,    placete  na nespravnem hrobe, pracující obcane nic neprozrali,  Nemecke firerce a zavsivene,  prolhane EU jsme dotace zaplatili otrockou prací , takže,  zklidnete hormony , vy vlastizradce !!!


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 16:02

#55: Daniel Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 zklidni Machu hormon a neurazej našeho presidenta , koukám , že vic neumíš , mazej na Usssa velvyslanectví za Sapirem a dal můžeš prodávat Českou republiku za jidasuv groš , mizero !!

Dan Mach

#62 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 21:47

#61: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Jen si zanadávejte. Za chvíli bude večerka, a pak spát!


Nepřihlášený uživatel

#63 Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 22:26

#53: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Nepovažoval jsem vaše texty za natolik zajímavé, abych je četl. Nicméně na otázky v závěru odpověď pošlu.

 Své informace čerpám z veřejně dostupných projevů unijních lídrů, třaskavé do směsi hlupáků a gangsterů.  

Nebojuji, zkoumám. Pokud se týče vašeho státu, je mi zcela lhostejný.  Co se týče České republiky, měla by využívat britský volební systém. Protože to vede k optimálním rozhodnutím.  Jde o jediný způsob, jak nepěstovat kocourkov. Tj. ve dlouhodobém horizontu rozhodovat ve veřejných věcech správně, a nečinit kontraproduktivní rozhodnutí.

Za své názory nemám důvod se stydět.  Nemám jen zájem o jakékoliv tahanice. Ani s gangstery, ani s hlupáky. Víte proč? Dodávalo by jim to legitimitu, a to je to poslední, co jsem jim ochoten přihrát. 


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 22:38

Dan Mach

#65 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-17 15:35

#63: - Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

Píšete : Pokud se týče vašeho státu, je mi zcela lhostejný.

Proč sem tedy do této diskuse vstupujete, když nejste od nás. Mně a mnoha dalším náš stát lhostejný není. A je důležité být v EU a dalších demokratických strukturách, abychom se nedostali zpět do hledáčku Ruska, které v současnosti vede minimálně dva válečné konflikty a další se snaží vyprovokovat. V tomto směru je naším strategickým zájmem členství v EU. A tento svůj názor budu veřejně projevovat kdekoli k tomu bude šance.


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-18 20:07

#65: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Ćeká vás dlouhá řada zklamání.  Od Francouzů se pomoci nedočkáte. A pochybuji, že váš stát se jmenuje Česká republika.


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-19 13:37

#65: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Ještě jednou vám odpovím. Protože z vašeho kázání se mi udělalo fyzicky špatně.


Nepřihlášený uživatel

#68 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-19 15:32

#65: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 "...abychom se nedostali zpět do hledáčku Ruska..." 

Nepochybujte o tom, že nás někdy z hledáčku pustili.  V jejich hledáčku je permanentně celý svět. Přirozeně, včetně Evropy,  kterou občas někteří označovali jako Poloostrov. 

 


Nepřihlášený uživatel

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-19 15:40

#65: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Nechápete vážnost situace. Evropa stojí na prahu islámské genocidy současného obyvatelstva, a stávající vedení Unie tomu všemi silami napomáhá. A vy jim k tomu děláte kulisu s barvotiskovými obrázky šťastného lidu, stojícího nadšeně za geniálními vůdci.

      Nemáte pravdu.

 Nejméně od doby, kdy jsme tam vstoupili, je to banda neuvěřitelných pitomců, petrodolary zkorumpovaných lotrů a komunistů. A lepší už to nebude.

   Mocní a lstiví gangsteři se spolčili, aby vrhli vodopád hrůz na Evropu.


Nepřihlášený uživatel

#70 Lidi, probuďte se, EU je zlo!!

2016-06-20 08:16

Ti, kteří bojují za větší začlenění ČR do EU a globálních struktur, jsou prachsprostými vlastizrádci, kteří se snaží podkopat poslední zbytky naší státní suverenity, národních tradic, naší identity, ve snaze ji naředit a poté revolučně změnit, vytvořit z Čechů pomocí bezbřehého liberalismu a multikulturalismu beztvarou uniformní masu. To, co nám sem Brusel násilím tlačí, je nový komunismus, další zrůdná utopická ideologie, která bude stát miliony životů a zcela zničí naši zemi, jakož i všechny ostatní evropské národy. Těmhle zrůdným myšlenkám je třeba říci zavčas NE!!


Nepřihlášený uživatel

#71

2016-06-21 09:49

EU je fašisticke totalitni seskupeni neštitici se ničeho, jde jim jen o to zlikvidovat svobodu a nezavislost narodu, ziskat kontrolu nad jejich rozpočty a financemi, hospodařstvim a infrastrukturou, postupně všechny evropske narody zcela přemenit (migranty) a puvodni obyvatele vymitit či silne zredukovat za pomoci utoku migrantu, potlačit narodni citěni a uvědoměni. EU by rado zredukovalo počty puvodnich obyvatel vymyšlenymi valkami pod zastavou utočneho a provokativniho paktu NATO, dale špatnym jidlem, a špatnymi leky .... = pryč z EU !!! pryč z NATO !!!

Je třeba bojovat za svou zem a jeji Svobodu a Nezavislost !!! 


Nepřihlášený uživatel

#72

2016-06-21 20:05

Vystupme z EU dokud je ještě čas! Czexit je jedinou šancí, jak zamezit bruselské multikulti byrokratuře zcela zničit poslední zbytky naší suverenity! Naši dědové bojovali za naši samostatnost ne proto abychom skončili v žaláři národů, multikulturním kotlíku EUropě!!!


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-22 11:13

#65: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Unie je něco jako spolek hasičů, který se zničehonic přiřítí s cisternou benzínu, důkladně vám prostříká dům, škrtne, zakáže hasit a vás nechá zaplatit výjezd.


Nepřihlášený uživatel

#74 Re:

2016-06-22 11:48

#72: -  

 Se značným znepokojením sleduji vyostřující se kapaň před BREXITem, příznivci setrvání Británie v EU se neštítí jít i přes mrtvoly, aby zdiskreditovali odpůrce eurosajůzu. Ta morální špína se nezalekne naprosto ničeho, účel světí prostředky.


Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Lidi, probuďte se, EU je zlo!!

2016-06-22 21:41

#70: - Lidi, probuďte se, EU je zlo!! 

 Lepší mizerná demokracie, než skvělá totalita. Zasedá-li evropská unie, nikdo si není jist majetkem ani životem.