Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-22 21:44

#63: - Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 

Poslanci švýcarského Federálního shromáždění pracují na jiném principu. Setkávají se čtyřikrát ročně na tři týdny a - což je důležité - ponechávají si svá občanská povolání. Poslanecké platy nejsou velké a jsou vázány na skutečnou dobu strávenou na parlamentních jednáních. Švýcarští poslanci nemají ani nárok na placené asistenty, neboť tento návrh byl odmítnut referendem v roce 1992.

 

Výsledek? Švýcarský parlament má omezené časové i personální možnosti. Díky tomu není velkosériovou výrobnou zákonů všelijakých kvalit. Zákonodárci si dávají dobrý pozor na kvalitu, neboť volební systém je sice poměrný, ale voliči mají možnost velmi významně pracovat s preferenčními hlasy (na rozdíl od českého systému, který sice také zná kroužkování, ale ve velmi omezeném rozsahu.)


Nepřihlášený uživatel

#77

2016-06-23 13:38

Dnes Britove hlasuji o sve Svobodě a Nezavislosti :

pokud bude vice hlasu pro setrvani v EU je to jasny podvod protože nikdo aspoň s pruměrnym IQ se dobrovolně nevzda Svobody a Nezavislosti sve země a nenecha sam sebe zotročit.

- i zviře ma pud sebezachovy


Nepřihlášený uživatel

#78

2016-07-02 21:20

Jsem pro okamžité vystoupení z unie. Pud sebezáchovy je podstatně silnější než nějaké draze vykoupené dotace, které stejně akorát deformují naši ekonomiku. Naivní si myslí, jak napomáhají dobré věci, ale jsou to jen užiteční debilové, kteří nepochopili, že si právě muslimové porcují válečnou kořist - Evropu a to prosím bez jediného výstřelu. A pokud se budou po Evropě potulovat miliony muslimů, tak je to ohrožení bezpečnosti i pro nás a obrovská nezodpovědnost politiků ze zemí EU. Nechápu, proč furt všichni argumentují, kolik nám dává na dotacích, ale záměrně opomenou fakt, kolik do ní sypeme peněz, kolik naši ekonomiku stály všechny ty restrikce, nařízení a zákazy? Byli jsme před EU, budem i po ní. Z počátku to sice bude finančně bolet, ale uchráníme svůj národ před totální zkázou. Aby nedošlo k mýlce, já jsem zastáncem sjednocené Evropy, ale ne v téhle podobě – EU svými posledními šílenými kroky Evropu oslabuje, nepomáhá jí. Jsem pro nastolené miniEU v podobě Visegrádu a okolních zemí, které ještě nepodlehly multikulturnímu šílenství a jsou tedy garantem jakžtakž bezpečné budoucnosti. Bohužel skutečně bezpečná budoucnost už nás díky rozhodnutím Bruselu nečeká nikde v Evropě. Až se pod přívalem kobylek a ústupky radikálních muslimů zhroutí ty velké a bohaté státy jako Anglie, Francie, Německo, Švédsko a další státy, v Evropě nastane chaos a je naivní myslet si, že se nás to nedotkne. Bude ale mnohem snažší čelit této situaci zevně EU, než z jejího nitra.


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re:

2016-07-02 22:08

#74: - Re:  

 Čekal jsem, že to zase dopadne stejnou blamáží jako při prezidentských volbách v Rakousku, ale rozdíl byl očividně tak markantní, že ho nedokázaly zvrátit ani záhadné korespondenční hlasy.

LFCFAN92

#81 V EU ZŮSTANEM, KDYBY SE Z TOHO MĚL PUTLER A JEHO AGENTI POSRAT !!!!!

2020-02-28 14:12

Vystoupit z EU? ANI HOVNO, VY RUSKÁ KOŠŤATA !!!!!

Táhněte do prdele = do Ruska lízat Putinovi koule a řiť vy zasraná ruská pátá kolono. Osobně každému ruskému švábovi, kterého potkám, rozkopu tu jeho zasranou ruskou tlamu vy zmrdi !!!!! To je jediné, čemu rudá a hnědá prasata jako vy rozumí !!!!!!! Zdechněte v bolestech !!!!!!!!

Loučím se s vámi pozdravem: Pavel Novotný na Hrad !!!!!