Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-06-01 14:46

Podepsala jsem, ale moc naději tomu nedávám. Vzhledem k tomu, co prohlásil p.Sobotka a kolikrát již byl tento požadavek "smeten ze stolu." Spíše bych se přimlouvala za to, aby byl napsán dopis přímo prezidentu republiky p. Zemanovi, aby ON, který byl zvolen v přímé volbě občany ČR, ze své pravomoci vládu odvolal a vyhlásil nové volby.
Dan Mach

#2 A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 16:14

Jasně, vystoupit z EU a za Úsvitu vyrazit na východ. A co když EU bude chtít vrátit ty miliardy, co nám sem nacpala? Já se vlastně nedivím těm Britům, že chtějí z EU vystoupit. Když vidí ty národy, jako je třeba ten náš, že dotace prožerou a pak se chtějí od všeho distancovat, musí se jim dělat zle.

Ale jo, úsviťáci a konvičky, jen si podepisujte, a můžete si sem klidně nasadit počítačového robota jako to má ten řezník u petice na podporu Samkové, jste v naprosto bezvýznamné menšině.


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2016-06-01 16:37

#1: -  

 souhlas, tak to sepište:

1, ověřte jestli president muže vladu odvolat

2, zvažte jestli to ma časove cenu když za čas přijdou nove volby kde snad lidi už přestanou volit vlastizradce, liberalni extremisty a lokaje zapadu a budou volit lidi a strany ktere brani ČR a jeji nezavislost.

3, zvažte jestli vzhledem i k času stoji za to založit petici na odvolani "premiera" Sobotky" ktery ma nedemokraticke tendence a často stoji na opačne straňe proti vuli Českeho lidu ....nikdo ho nevolil aby škodil Česke Republice.

..... je třeba volit strany ktere haji a budou hajit zajmy českeho lidu a budou vladnout pro budoucnost a blahobyt Česke země a Českeho naroda.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-01 17:01



Nepřihlášený uživatel

#5

2016-06-01 19:55

Proč podepisujete další petici za referendum o vystoupení z EU, když jedna tady už je a podepsalo ji přes 73 tisíc občanů. Nechcete ji také podpořit?????? 

martin473

#7 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 21:54

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 Co takhle vzít si zpátky ty dotace co stát nacpal bankovnímu sektoru, ačkoliv byly banky dávno v soukromých rukou v  zahraničí. Co tak postavit nazpátek armádu, kterou zde Havlisti zničili a pomocí Promopro, Kalouskových padáků a v neposlední řadě Pandurů a výměnou letadel Su za vrtulníky z Polska z ní udělaly paskvil pro ostudu. Co tak znárodnit opět prameny vody a vykopat zahraniční firmy, které z republiky berou zisk, ale do rekonstrukcí kanalizací a přípojek  neinvestují ani korunu natož Euro.

Nakonec pokud si Německo myslí, že pro ně není problém přijmout rok co rok milión migrantů, pro nás to problém je a za sebe  mohu napsat jděte s Unií a Globalizací do hajzlu. A to vrácení přerozdělených peněz by mne tak nestrašilo, zvlášť, pokud by Unie vrátila to co jsme tam za  dobu členství sami vložili.

Dan Mach

#8 Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-01 22:09

#7: martin473 - Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Já zapomněl, že tady na www.petice24.cz vládne zemanova lůza. Bankovní sektor podporovala Klausova, potažmo Zemanova vláda, nikoli Evropská unie. Prameny vody opět zdaňuje česká vláda. Co to má společného s vystoupením z Evropské unie? Proč tady melete nesmysly. Stejně tak pokud někdo přijímá utečence, jsou to západní státy a přijímají je za SVÉ peníze. My bychom byli schopni utečence přijmout také, jen kdyby xenofobní úsviťáci a konvičky tady vytvořili hysterickou fašizující atmosféru.

Já se ptám, jestli pokud vystoupíme z Evropské unie, tak jestli jsme ochotni vrátit evropské dotace, které jsme utratili za hotely, golfová hřiště, plavecké bazény nebo čapí hnízda. Zkuste se zamyslet, jestli vám to nedělá problém. Ale jestli jste automatický podepisovač, tak prostě nemyslete. Je to marný, je to marný, je to marný ...


Nepřihlášený uživatel

#9

2016-06-02 05:04

je mi smutno z pana Macha, proto mám strach kvůli takovým lidem, že to tady dopadne jako na Ukrajině.
Dan Mach

#10 Re:

2016-06-02 05:12

#9: -  

 Ó jak se mýlíte. Pokud zůstaneme součástí EU a NATO, Rusák se sem neodváží, a tudíž tak špatně jako na východní Ukrajině to tu dopadnout nemůže. Pokud se ale ti, co podepisují tyto a podobné petice, a kteří často své jméno nedokážou napsat, protože to umí jen v azbuce, budou nadále aktivizovat, je nutno proti nim vystupovat. Oni si neuvědomují, co všechno naše členství pro naši budoucnost znamená. Minimálně je to záruka demokracie a rozvoje, protože se musíme poměřovat se zeměni s dlouhou demokratickou tradicí a také funkčním právním systémem. Ale řada šíbrů by rozbourání právního systému přivítala. A to bychom se (nebo byste se?) divili.

Ale nesmutněte nade mnou a raději se podívejte do zrcadla.

martin473(M.Vítů)

#11 #9

2016-06-02 06:06

Mě je také z pana Macha smutno, ne protože má jiný názor než já, ale z toho jak kope okolo sebe na kohokoliv, kdo napíše něco s čím on nesouhlasí. Ale to jak do svých odpovědí zamontoval Rusa mě už pobavilo. Před rokem 1989 jsem si neuměl představit, že bych v jakékoliv diskuzi obhajoval Rusko, ale díky ČT a "kavárně" to dělám a rád. Jsem rád, že p. Mach připomněl naše členství v NATO, odsud je třeba také urychleně vystoupit a z armády vybudovat bojeschopný celek ne cestovku NATA.

Dan Mach

#12 Re: #9

2016-06-02 09:56

#11: martin473(M.Vítů) - #9 

Pane Vítů, já tady pouze zveřejnil svůj názor, načež se do mě anonymové i neanonymové trefují. Tak prostě odpovídám, proč je můj názor takový, jaký je. A komentáře jsou tu, podle mého, aby se tu vyjadřovaly souhlasné i nesouhlasné názory. No a prostřednictvím Aeronetu a obdobných (dez)informačních zdrojů jsou nám posouvány názory, které přímo souvisí s tím, že nás chce Rus mít opět ve sféře svého vlivu, kde jsme ale historicky byli jen historicky krátkých 40 let, předtím nikdy. To sem píšu, aby to pochopili i lidi jako vy, pane Vítů.

A pokud je vám smutno, poradím totéž, co už jsem poradil výše - podívejte se do zrcadla, ať víte, z koho vám má být smutno.

Svatoslav

#13

2016-06-02 10:54

Souhlasím s vystoupením z Evropské unie, která již není garantem bezpečné budoucnosti a globalisté, multikulturalisté, neomarxisté a jiná sebranka v Bruselu sídlící se snaží násilně potlačit naše tradice a identitu a přetvořit nás v šedou akulturní masu bez vlastních zvyků, nebo alespoň vytvořit s ostatními zeměmi Visegradské čtyřky a okolními nezdegenerovanými silný mocenský blok jako protiváhu vlastizrádným silám Bruselu, které nenávidí svobodné evropské národy a činí vše pro jejich totální podmanění a zničení všeho krásného, co nás činí takovými, jací jsme. V tomto duchu bychom se měli zasadit o naši suverenitu a svrchovanost a lpět na našich kulturních zvyklostech a být hrdi na svoji vlast. Zbavit se jha konzumu a bezbřehého materialismu, který z nás činí nesvéprávné duše zbavené stroje, ženoucí se za ukájením svých primitivních pudů. Nevzhlížejme ani k západu, ani k východu, zkrátka buďme svoji! Já si v dnešní době připadám, jakoby jsme byli v protektorátu Ameriky. Ani za nejtužší komunistické totality lidé nelezli Rusům tak do prdele jako dnes Amíkům. Lidé jsou buď flegmatici a je jim to jedno, že nám v téhle zemi už nic nepatří, že nenasytné západní korporace zničily náš průmysl a udělali si z nás jen levnou pacovní sílu, že jejich květný jazyk przní hloupými amerikanismy, jsou dušeni pod přívalem tupé americké podkultury, pomalu všechny nápisy jsou v angličtině, v rádiích nehrajou české písničky, nebo jsou anglofilové a vyhovuje jim to. Všude sem cpou pitomé americké tradice, Valentýn, Halloween, vyžranej cocacola Santa Claus místo Ježíška, apod., ale svých vlastních tradic, rozsvěcení stromečku, Velikonoce, masopustní maškarády, jízda králů, mikulášská nadílka, dušičky, tříkrálové sbírky, pálení čarodějnic, svatojánské ohně, stavění májek, hody, posvícení, dožínkové slavnosti, lidové kroje, veselky, tradiční jarmarky, poutě, cimbálová muzika, slovácký verbuňk, tradiční řemesa a architektura atd., většiny z toho se dobrovolně vzdáváme! My Češi (potažmo Moravané) jakožto slovanský národ bychom měli propagovat slovanské zvyky, kulturu, tradice. Chtěl bych vzkázat něco anglofilnímu českému národu: národe, styď se za to, že zapomínáš na odkaz svých předků a vzhlížejíce obdivně k západu na to, kdo jsou tvoji slovanští bratři!


Nepřihlášený uživatel

#14

2016-06-02 18:12

Jelikož mám dost těch nesmyslných nařízení tupců v EU

Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-02 19:51


Nepřihlášený uživatel

#16

2016-06-02 19:52

jaká ubohost, těch vymýtých mozků a proamerických prdolezníků tu máme pořád dost!!

Občan proti EU

#17

2016-06-02 21:13

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkat my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Buďto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#18

2016-06-03 07:02

Platy v EU: Tisíce byrokratů vydělají víc než Merkelová

 

Zatímco německé kancléřce přísluší měsíční plat 16 275 eur, mzda špičkových eurobyrokratů šplhá se všemi příplatky až nad 20 tisíc eur, tedy v přepočtu půl milionu korun, vyplývá z průzkumu nedělníku Die Welt am Sonntag.

Ten si na platy v Bruselu posvítil po prohlášení britského ministerského předsedy Davida Camerona, který si nedávno během své zdrcující kritiky sedmadvacítky posteskl, že pár stovek unijních úředníků si vydělá více než šéfové národních vlád.

"Úředníci EU jsou nejlépe placení v Evropě. Dokonce i v porovnání s německými si ti unijní žijí v zemi mléka a medu," souhlasí s ním prezident Federace německých daňových poplatníků Rainer Holznagel.

 http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/  platy-v-eu-tisice-byrokratu-vydelaji-vic-nez-merkelova/ r~i:article:770449/ 

 Opět stará obehraná písnička: link server po zralém uvážení odmítne.  Relevantním důvodem pro něj je, že  adresu takto odmítne korektor levopysu: " The maximum length for one word is 90 characters. " Vyhoďte automatický jazykový korektor z kolonky Url v linku a bude po ptákách. 

 


Nepřihlášený uživatel

#19 Re:

2016-06-03 07:24


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-03 09:12

#2: Dan Mach - A co takhle vrátit dotace? 

 A co takhle vrátit Škodovku a vůbec všechno, co tu skopčáci s havloidama rozkradli?

Dan Mach

#21 Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-03 13:13

#20: - Re: A co takhle vrátit dotace? 

Škodovka není ukadená. Jen jsem onehdá přes Mladou Boleslav, a ona tam stále stojí. A kolem ní vyrostly další budovy, co zaměstnávají tisíce lidí. Ta firma funguje a platí daně, zaměstnává spousty lidí a ti platí také daně. Z těch můžeme platit třeba horníkům z OKD, tedy z "české" firmy.

Kdyby Škodovka zůstala v našich rukou, při pověstné české šikovnosti bychom vyráběli x-tou verzi Favorita, a zaměstnána by tam byla tak pětina lidí proti současnému stavu. Ale Škodovka se prodala ještě předtím, než jsme vstoupili do EU, takže co má tento argument co dělat s referendem o vystoupení z EU? Prostě si jen potřebujete ulevit?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-03 14:54


Pozorovatel

#23

2016-06-03 14:58

Když jsme do EU měli vstoupit, referendum vyjímečně bylo a tehdy jsme ve své většině jako národ hlasovali pro vstup. Nyní je na čase, abychom my, jako veřejnost, dalším referendem znovu potvrdili nebo vyrátili správnost tehdejšího rozhodnutí. Mnohá pravidla, co tehdy platila dnes již neplatí a nějak bylo opomenuto zeptat se samotných občanů, jestli to tak také chtěli a chtějí. Jejich hlas je nyní nutný pro obhajobu a zachování demokracie a suverenity naší země.


Nepřihlášený uživatel

#24

2016-06-03 21:50

Současná EU je řízena maniakálními sebevrahy bez kousku pudu sebezáchovy. V takovém spolku psychopatických multikulturalistů není pro naši zem místo. Bojujme za svoji samostatnost, suverénnost, proti diktátu z Bruselu. Je třeba vyvolat referendum, ať lid promluví, zda si přeje setrvat, ne pár nenažraných gaunerů napojených na bruselské dotační penězovody !!


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-04 14:29

#20: - Re: A co takhle vrátit dotace? 

 Škodovka funguje. A to je relevantní důvod se jí vůbec nevšímat. Ruce pryč.