Petice za celostátní referendum o vystoupení České republiky z EU

Quoted post

Daniel Mach

#55 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-14 21:08

#54: - Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

Já myslím, že vše, co píšete jako příklady toho, co nemáme, tak ve skutečnosti máme s výjimkou vyrovnaného rozpočtu. Jak známo zadlužování státu začalo za vlády Miloše Bumbála Zemana. To bylo ovšem ještě před naším vstupem do EU a rozjelo se v takovém rozsahu, že žádné další české vládě se nepodařilo zadlužování dodnes zastavit. Vystoupením z EU v této chvíli by se situace ještě zhoršila, protože takové vystoupení bude samozřejmě něco stát.

Jinak ačkoli se vám to nezdá, o naší budoucnosti rozhodují naši volení zástupci (a to i ti, co se jako např. Chovanec ministerstva vnitra v Bruselu nedomluví, a tak raději po jednání co nejrychleji odjíždějí domů namísto hledání kuloárových partnerů), bojeschpná armády vzniká díky začlenění do NATO, které nás nutí k povinným výdajům na modernizaci, lidé jsou tak bohatí, jako ještě nikdy nebyli (podívejte se na jejich nákupní tašky v supermarketech) a služby také fungují celkem obstojně. Díky členství v mezinárodních organizacích jako je EU se však mimo jiné dohadují mezinárodní standardy, aby vám německá televize fungovala na českých vlnách, aby se čeští výrobci snadněji prosazovali v cizině, aby naše lokomotivy mohly jezdit na německých nebo rakouských kolejích, a hlavně abychom se dokázali účinně bránit ruské propagandě a ruskému vlivu. Díky organizacím, jako je EU a její předchůdci žijeme v Evropě již přes 70 let v míru (s výjimkou občasných ruských invazí).

Vystoupí-li z EU Velká Británie, ztratí tím EU a my. Vystoupíme-li ale z EU my, pak my budeme tratit, zatímco EU se zbaví jednoho potížisty.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-15 16:52:09

#55: Daniel Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

pane Mach nechte toho,

jste evidentně placeny agent ktery ma na diskuzich ruztrubovat EU Propagandu a zuby nehty dokola psat jak je EU skvěla i přes všechna fakta a dukazy že je to uplně naopak, každy inteligentni člověk vi že EU Česke Republice škodi a ohrožuje jeji existenci.

Chci vas upozornit že ohrožovani svobody a nezavislosti Česke Republiky je Ustavni i Trestni čin Rozvraceni Republiky a to EU děla.... pokud obhajujete organizaci ktera rozvraci Českou Republiku stavate se sam svym vlastnim chovanim vlastizradcem.


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace?

2016-06-16 16:02:12

#55: Daniel Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A co takhle vrátit dotace? 

 zklidni Machu hormon a neurazej našeho presidenta , koukám , že vic neumíš , mazej na Usssa velvyslanectví za Sapirem a dal můžeš prodávat Českou republiku za jidasuv groš , mizero !!