Výzva poslancům a senátorům:Zvažte žalobu na prezidenta republiky

KVZ

#151 Re:

2016-04-02 19:16

#87: TranceDancer -  

  LOL Khárl proserplína a slušný člověk? :-D

Aristokratický slovník knížete Schwarzenberga:

- Když už jsme naši republiku důkladně zkurvili… 

- Měl hned na začátku přiznat, že to neměl pod kontrolou. Hovno měl pod  kontrolou…

- To usnesení je jen z demonstrativních a vnitropolitických důvodů a znamená vystrčenou prdel, kterou jsme ukázali sousedům…

- Berlusconi bohužel tu dobu prošoustal, místo aby ji využil na reformy…

- Ona trpí tím, co mám také, plotýnky má v hajzlu…

- Na světě je hovno a žádná spravedlnost…

- U nás je podivná vlastnost, pro kterou má český jazyk vynikající výraz, předposranost a z ní často pramení ten bordel…

To je několik veřejně pronesených výroků Karla Schwarzenberga. Jenže, když taková slova pronáší proserplína Schwarzenberg, tak je to něco docela jiného, než když je říká Zeman! Proč? No přece proto, že Karel je ten ctihodný šlechtic, eurointelektuál, dědic Havlova odkazu a odchovanec pražské kavárny. Od  takového člověka zní i "prdel" poeticky, jak báseň od Seiferta…

Co k tomu dodat? Ve stylu našeho pana "šlechtice" HOVNO. 


Nepřihlášený uživatel

#152

2016-04-02 19:17

Za osobu, jež je nazývána presidentem ČR se hluboce stydím a jsem ochoten podpořit jakoukoliv aktivitu vedoucí k jeho odvolání. Miloš Novotný

Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re:

2016-04-02 19:31

#151: KVZ - Re:  

Krásně jste to shrnul(a). Ukazuje to jen pokrytecký dvojí metr našich pravdoláskařských salonně-kavárenských povalečů. Přesně v duchu věty: "Všichni v lokále strašně blili, jen pan starosta v koutku tiše zvracel..." 

KVZ

#154 Re: Re: Re: Re:

2016-04-02 19:32

#141: - Re: Re: Re:  

 Komunisti nikoho nevyhazovali, to jen krysy zdrhaly přes palubu. A nikomu zde nechyběly.


Nepřihlášený uživatel

#155

2016-04-02 19:34

S peticí souhlasím a stydím se za našeho prezidenta...
Dan Mach

#156 Vzpomínáte?

2016-04-02 19:56

Zdá se, že zemanově lůze ubývají paměťové buňky. Takže si pusťte něco, čím se bavil svět v roce 2013 :

https://www.youtube.com/watch?v=APXDT9lCyxk

 

 


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: Re: Re:

2016-04-02 20:03

#149: Rave Boy - Re: Re:  

 Chovej se slušně, ty kavárenský buzernatský hovno, nebo tě rozšlápnu!


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Re:

2016-04-02 20:05

#131: - Re:  

 Jakého občana? To je kolaborant placený cizí mocností. A to se pod tuhle sračku ten havloidní sráč, nejspíše z TOP09, nebo od Zelených, bál podepsat? Nebyl to zneuznaný Kchárl poserplína osobně?

The Poet

#159

2016-04-02 20:21

ZEMAN JE HROMADA HOVEN VYŽENEM HO VEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#160 Re: Re: Re:

2016-04-02 20:28

#158: - Re: Re:  

Kchárl to být nemohl, ten by tak náročný slohový útvar, jako je text zdejší petice, v životě nezvládl. Ten je rád, když horko těžko sesmolí větu holou, natožpak rozvitou... Není se moc co divit, je na tom podobně jako převažující většina jeho voličů, zmanipulovaných pubertálních frikulínů z Facebooku... 

pan Petr

#161

2016-04-02 22:39

Pořád se mluví o Rusku a Číně, ale že jsou na zemi desítky jiných států, kde neexistují základní lidská práva, to je všem naočkovaným havloidům naprosto šumák. Někde se bez soudu vraždí celé skupiny obyvatel. Ženy nebo křesťané nejsou bráni jako lidi, je možno je beztrestně zabít. Nebo třeba regiony, kde se prodávají jedenáctileté dívenky do thajských bordelů. Region, kde Turci vyvraždili statisíce Arménů, žen i dětí. Tito stále na svou posvátnou horu Ararat (přistál tam Noe) hledí přes hranici. A tak všelijak podobně.


Nepřihlášený uživatel

#162 Re: Re:

2016-04-03 00:39

#131: - Re:  

  Haha, s tím si běž lakovat děti někam do školky, havlofašistickej švábe.


Nepřihlášený uživatel

#163 Re: Re:

2016-04-03 10:22

#91: - Re:  

 Ja si našťastie (nie vďakabohu skôr "vďaka" komunistovi) pamätám bývalý režim a jeho "úžasné " výhody s ktorých sa nie len moja rodina nevieme dodnes spamätať. Každý rozumný človek vidí ako sa východná Európa znovu podbiedza zločineckým oligarchom. Tentokrát ale medzinárodným, na kontrolu ktorých nikdy nebude mať ani len kapacitu. O vôli a ochote ich pozorne sledovať po vyjadreniach Zemana silne pochybujú všetci. Je vidno aj na Slovensku kde oligarchovia predávajú podiely nakradnutého tým istým kruhom. Viď. Penta, J&T. Keby si mal len trochu snahu vidieť pravdu, už len porušenie ústavného práva pre slobodné zhromaždenie by si videl ako ohrozenie. Na mieste demonštrácie som bol, okolo mňa boli ľudia všetkých vekových skupín dovolavajuci sa ľudských práv, slobody a demokracie. Ak to neochopíš a ak máš deti, raz im možno budeš musieť vysvetľovať čo to vlastne sloboda bola. S ostatnými si ale takto otvorene nepokecáš, pretože tak ako v Číne budeš na internete sledovaný a všetko dostupné bude scenzurované na triedny brainwashing.


Nepřihlášený uživatel

#164 I sám mistr Yoda podporuje pana prezidenta.

2016-04-03 11:27

Jen na straně Kalouska a knížete je pár fanatických nemarxisticko-neofašistických prasat!


Lana Del Rey

#165

2016-04-03 12:39

ZEMAN MRDÁ PUTINA, PRZNÍ MU PINDU ! JSOU TO DVA KOMUNISTIČTÍ KOKOTI !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#166

2016-04-03 13:58

no já se řežu.... koho všechno za tou peticí nevidíte, bolševici :D a jak vám vadí,to, že se někdo ozve a uplatní svobodu názoru: Nebo to, že tu je dělba a vzájemná kontrola složek státní moci. Píšete tu rudě, tlustě a je vám to úplně nanic :D


Nepřihlášený uživatel

#167 Re:

2016-04-03 16:12

#166: -  

 Nějaká bolševická píča z kavárny. Koho to hovno zajímá? 


Nepřihlášený uživatel

#168 Re:

2016-04-03 16:19

#166: -  

Moje řeč. Současným bolševikům svoboda slova ostentativně vadí, proto se snaží jakékoliv svobodně vyjádřené názory, a zejména fakta, nehodícící se jim do krámu, potlačit. Proto organizují akce typu Kremlin Watch proti tzv. "ruské propagandě," kterou by rádi zakázali. Mají v daném ohledu letité zkušenosti, v minulosti podobně vystupovali např. proti tzv. "štvavým vysílačkám." Dnes "zdárně" pokračují, tentokrát v žoldu současných mocenských center bolševismu – Bruselu a Washingtonu...

1882LFC

#169

2016-04-03 17:47

ZEMAN JE SMRADLAVÁ ŠPÍNAVÁ OCHECHULE DOSTANE DO KEBULE :-))))))))))))))))))))))

Vlastenec.

#170 Re: Re:

2016-04-03 19:11

#9: - Re:  

 :D Prej do cizího státu. Pokud se nemýlím ty kašpare tak Českoslovenko je dál legitimní a bylo rozděleno bez referenda vlastizrádci Klausem a Mečiarem.Kokám jak tady někdo chce aby to západním fašounům nahrávalo furt do karet zotročovat lidi a manipulovat s jejich životama.Ale nebojte jak jednou skončili komouši,tak skončí i tenhle nejhorší polistopadovej fašistickej režim.Čechoslováci si vezmou všechno zpátky i s úrokama.


Nepřihlášený uživatel

#171 Re: Re: Re:

2016-04-03 19:45

#170: Vlastenec. - Re: Re:  

Drz picu ty jsi jedine vlastenec ruskej nebo cinskej a asi se jmenujes Ovcacek nebo Zemacek proste ses chudacek co ma maliho sulina tak uz drz picu ty pico!


Nepřihlášený uživatel

#173 Re:

2016-04-03 19:57

#2: -  

Ale můžeš, já se podepsal asi stokrát.


Nepřihlášený uživatel

#174 Pravdoláskaři vymatlaní, proč nejdete raději demonstrovat před britskou ambasádu?

2016-04-03 21:16

Čínského prezidenta vítaly v Londýně davy, s královnou jel zlatým kočárem

Do Británie dorazil na čtyřdenní návštěvu čínský prezident Si Ťin-pching. Britský královský dvůr mu nachystal okázalé přijetí. Centrem Londýna se projel v pozlaceném kočáře s královnou Alžbětou II., podél cesty vlály stovky čínských a britských vlajek. Čína se v království údajně inspiruje, jak vypadá právní stát.

Kolonu mířící k Buckinghamskému paláci sledovaly davy lidí, kteří podle stanice BBC mnohdy vyjadřovali podporu Siovi, ale někteří ho naopak kritizovali. Zástupci místní čínské obce tancovali na ulici s čínskými draky. V průběhu dne se zároveň očekávají další protesty lidí, kteří odsuzují porušování lidských práv v Číně.

Ještě před cestou k Buckinghamskému paláci uvítali prezidenta spolu s panovnicí premiér David Cameron a řada dalších osobností. Na počest čínského hosta zazněla slavnostní dělostřelecká salva. Celý obřad provázely desítky příslušníků královské gardy v červených uniformách.

Si Ťin-pchinga osobně uvítal i korunní princ Charles, který přitom jako přítel tibetského duchovního vůdce a kritika Pekingu dalajlamy má s Čínou napjaté vztahy. Na místo úterního setkání jel podle televizních záběrů ale Charles autem, na jehož střeše vlála čínská státní vlajka. Slavnostní večeře v Buckinghamském paláci už se však nezúčastnil.

Celý program se odvíjel ve slavnostním až pompézním duchu, jak bývá u významných státních návštěv v Británii zvykem. Lidé mohli vystoupení Si Ťin-pchinga v parlamentu i projevy při státním banketu sledovat v přímých televizních přenosech.

Královna na úvod slavnostní večeře řekla, že návštěva čínského prezidenta v Británii znamená „milník v tomto nebývalém roce spolupráce a přátelství mezi Spojeným královstvím a Čínou“.

Panovnice ocenila také „globální partnerství“ obou zemí při reakci na naléhavé výzvy. Británie a Čína jsou podle ní „správci mezinárodního systému založeného na pravidlech“. Alžběta II. vyjádřila přesvědčení, že britsko-čínské vztahy se nyní posílí „na mnoho příštích let“ a uvítala například rostoucí počet podnikatelů i turistů v Británii.

Čínský prezident na večeři vyzdvihl spolupráci mezi Čínou a Británií už za 2. světové války, od jejíhož konce letos uplynulo 70 let. Čína podle něj nikdy nezapomene na britskou podporu. Si ujistil, že dobré vztahy mají obě země i dnes. „Máme dobrou komunikaci o světových záležitostech,“ prohlásil.

Od návštěvy Si Ťin-pchinga, který po Spojených státech reprezentuje druhou největší světovou ekonomikou, si vláda britského konzervativního premiéra Davida Camerona slibuje obchodní a investiční smlouvy v hodnotě více než 30 miliard liber a v jejich důsledku 3900 nových pracovních míst. Dobrý byl hlavně pro Británii dosavadní vývoj vzájemných obchodních vztahů. Britský export do Číny se za poslední desetiletí zečtyřnásobil.

„Čína a Spojené království jsou ve stále větší míře na sobě závislé,“ řekl také Si Ťin-pching. Obě země podle čínského prezidenta mají stále více společných zájmů.


Nepřihlášený uživatel

#175

2016-04-03 21:22

Co to je za havloidní zrůdu ta Hana Zelená? Ta špína musí být z nějaké zasrané neziskovky. Asi si na ní posvítím.