Výzva poslancům a senátorům:Zvažte žalobu na prezidenta republiky
vám tu asi kopuluje, ..., sa môžete v riť kopnúť, že máte prezidenta akého máte, ..., na rozdiel od vás, my tam máme amerického agenta, ktorý neurobí ani krok bez toho, aby to nekonzultoval s pevnosťou na námestí ( rozumej amícka ambasáda )
Co to je zase za slátaninu? Ten kdo skládal tuhle "petici" musel být asipořádně zhulenej :-D
Re:
To není názor českého lidu, ale pár fanatických křiklounů zblblých fašistickým prasetem Kalouskem, organizovaných přesně z těch míst, kam chodí Kiska pro rady. Drtivá většina našich občanů stojí za panem prezidentem.
Re: Re:
Mate na mysli zemanovo zoo park??? Ano ti za tím kolaborantem stoji a buci si do krkoku.
Re: Re:
Za panem prezidentem stojí jen pár nácků a komunistů.
Re:
A to že si myslíte, že váš prezident je horší, znamená, že my si od toho našeho máme nechat všechno líbit, nebo co to má jako za souvislost?
Nastala doba, kdy je opet po temer 30 letech nutno projevit statecnost.
Jsem si vedom, ze riskuji stihani z rad sympatizantu Milose Zemana, jejichz mravy, zpusoby vyjadrovani a prostredky jak ponizovat, vyhrozovat a nasledne stihat cloveka s opacnym nazorem jsou nehumanni a nevybirave.
Jsem si vedom, ze se vystavuji perzekuci ze strany policie i tajnych bezpecnostnich organu a ze to vse prijde.
Jsem si vedom, ze mne postihne vytka ze strany zamesnavatele.
Presto tuto petici podepisuji.
O nasledcich meho konani budu informovat prostrednictvim socialnich siti a nezavislych medii.
Pratele, pripojte svuj podpis.
Pokrytectví jako prase
Čínského prezidenta vítaly v Londýně davy, s královnou jel zlatým kočárem.
Návštěva čínského prezidenta v Británii
Jen u nás jsou dementi!!!!
Re:
Stíhání člověka s opačným názorem, potlačování opozice, rozhánění demonstrací, znesvěcování státních symbolů, házení vajíček po prezidentovi, to je pravým znakem kavárenských fašounků v čele s führerem Kalouskem. To jsme to dopadli. Po 25 letech relativní svobody se havloidi opět snaží nastolit totalitu, tentokráte sluníčkovou!
Re: Re: Re:
Prezidentovi Miloši Zemanovi v březnu důvěřovalo 62 procent Čechů, což je podle průzkumů Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) dosud nejvíc od jeho zvolení v roce 2013. A to ještě nějaké to procentíčko přidejme, neb jak jde o nepřítele č. 1 Zemana, agentury vždy podhodnocují. Těm "pár náckům a komunistům" sám nevěříte, tak na co si tu hrajete? Pořád jste se nesmířili s prohrou Kalouskova šišlajícího maskota?
Tak kdopak tady zase tahá za nitky, jako u červených karet?... NDI, NED? Nebo jiná americká nevládní organizace? Lidi nedělejte ze sebe užitečné idioty...
Re: Re: Re: Re:
Haha přečtěte si skutečná čísla. Důvěřuje mu skutečně podle výzkumu 12% ;) takže přesně těch uřvaných 12% kterým jste i vy.
Až bude někdo jiný u válu vy budete zase držet hubu. Takže teď je jen otázka za jak dlouho se uchlastá a nebo zda se tedy dožije konce mandátu.
Hezký večer.
| This discussion has been closed. |