Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

#12801 Respektujte naše zvyky, nebo odejděte, vzkázal holandský premiér imigrantům

2017-01-27 08:39

Holandský premiér Mark Rutte zveřejnil otevřený dopis, ve kterém vyzývá k obraně národních hodnot. Všechny, kdo je nerespektují, vyzval k odchodu ze země. Lídr konzervativně–liberální Lidové strany pro Svobodu a přímou demokracii (VVD) před nadcházejícími volbami přiostřuje svou rétoriku, aby nalákal voliče. Tím ale popudil předsedu populistické Strany pro svobodu (PVV) Geerta Wilderse, který v Rutteově kroku vidí pokus o přetažení svých voličů. Uvedl to deník The Guardian.

Zajímavé, když tohle tvrdí bezpáteřní prase, které volí léta politiku otevřených hranic, přistěhovaleckého tsunami, masové imigrace a nekontrolovatelné islamizace. Jak najednou těsně před volbami otočil o 180°. Je to mistr lží a klamů, snad mu na to holandský lid neskočí. Dobře si pamatuje, kdo je zasvinil mohamedány, imigrantskou sběří a kdo celá léta protlačoval multikulti! Wilderse, který myslí všechna svá slova upřímně, budou považovat za populistu, tak co je potom tahle pokrytecká svině? Pro to už asi ve většině zemí není adekvátní výraz.


Nepřihlášený uživatel

#12802 Re: Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT

2017-01-27 08:39

#12800: - Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT 

    Šlápněte na ty brýle mámení, podstrčené neznámo kým.  Odmítejte řešení dosti dobrá nebo skoro správná.

    Jen to nejlepší je dobré.

Vítr

#12803 Re: Re: Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT

2017-01-27 09:58

#12802: - Re: Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT 

 Souhlasím.
Kompromisy mezi dobrým a špatným jsou vždy špatné.

ČSSD je hodně debilní strana, ale jeký má český volič výběr:
Hodně debilní ulhaná ODS, která si vysmívá svým vlastním voličům?
TOP09, která má v plánu pozvat do České republiky milion migrantů a ještě lživě tvrdit, že je to nutné, protože čechům se už nechce dělat?
Strana Zelených, která tuneluje rozpočet skrz předotované solární parky s velmi vysokými čistými zisky?
Anti-sociální KDU-ČSL, která odmítla myšlenku sociální bytů, protože bezdomovci jsou bezdomovcama prej jenom proto, že jsou líní pracovat??
Koho tedy volit?
V tomto výčtu není čemu se divit, že tolik hlasů dostává agent STB  Bureš nebo-lli Andrej Babiš.
Ano, Babiš je agent STB, ale nikomu to "nevadí", protože k Babišovi nemají ŽÁDNO ALTERNATIVU !!!
A to je neskutečně trapné a tragi-komické !!!


Nepřihlášený uživatel

#12804 Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-01-27 12:10

#12743: - Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

 Tak nám zase neomarxistická sorosovská "demokratická" pakáž ukázala, jak má vypadat demokracie.Jejich kandidátka prohrála,nevyšel ani poslední zoufalý pokus zatáhnout Rusko do amerických voleb (že prý se Rusové podíleli na zveřejnění kompromitujících zpráv.Všimněte si - ty uniklé zprávy ukazovaly podvody Clintonové a její strany,ale viník byl ten,kdo to zveřejnil),nepomohly protitrumpovské demonstrace placené za účast sorosovskou nadací, tak alespoň, věrni své tradici při inauguraci fyzicky napadali ostatní,zapalovali auta,rozbíjeli výlohy a rabovali krámy. To všechno ale tak nějak "demoktaticky",ve jménu pravdy a lásky,která přece zvítězí nad lží a nenávistí.


Nepřihlášený uživatel

#12805 Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!NOVÁ REPUBLIKA A NOVÁ EVROPA BUDE K ZBLITI

2017-01-27 16:15

Jak bude vypadat rozpad EU a kdo tím získá nejvíce? Diplomaté se již připravují na rok plný historických změn, přesně 100 let od VŘSR. Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!

Globalisté vloni přejmenovali Českou republiku na Čechii kvůli Berlínu

Nová Evropa má mít model federativního uskupení. Jednotlivé země dostanou jednoslovné názvy (Germánie, Čechie, Austria atd.) a můžete si všimnout, že globalisté v ČR minulý rok prosadili změnu oficiálního názvu země z původního Czech Republic na obyčejné Czechia. To je práce globalistů. Má to ale důležitý akcent. Odstranění názvu „republika“ (res publica – věc veřejná) byla přípravou na vstup ČR do Nové Evropy. Jenže k tomu nedojde. V polovině minulého roku došlo k něčemu, s čím globalisté v EU nepočítali. Velká Británie si odhlasovala odchod z EU. Brusel se dodnes z toho nevzpamatoval, a to už je leden 2017. Nikdo v EU teď neví, jak situaci řešit a z toho pramení i neschopnost Theresy May, premiérky Velké Británie, dohodnout se s EU na zachování společného obchodu. Theresa May si na BBC stěžovala, že v Bruselu po Brexitu je dosud takový chaos, že nikdo neví, kdo má mandát a oprávnění k jednání, nikdo tedy nechce s Theresou May jednat a všichni přehazují horký brambor jedním směrem: do Berlína. A Berlín tuto situaci využívá k jedinému účelu, k vytvoření německého snu o vytvoření říše pod vedením Německa. Bez vlivu Velké Británie a bez vlivu USA.

Německo se bojí ztráty kontroly nad projektem EU

Sigmar Gabriel varoval i před tím, co se může stát tento rok, více zde. K moci ve Francii se může dostat Marine Le Pen. V Holandsku Geert Wilders. To, k čemu v EU dochází, je důkazem toho, že nepotřebujeme více Evropy, ale nějakou další Evropu, uvedl Sigmar Gabriel. Rok 2017 bude proto rokem revolučním, plným neuvěřitelných a donedávna nemožných změn. V USA je u moci „kat globalismu“, Evropa je naplněna segregačními a hlavně protimigračními tlaky, které v Evropě prosazují pouze ty země, které globalisté ovládli nejvíce. Německo, Francii a Švédsko. Schopnost nebýt xenofobním Němcem, ale být tolerantním Evropanem, to je našim cílem, pronesla Angela Merkel v roce 2015 k otázce migrace. Tento výrok odhaluje naprosto vše, co vlastně globalisté sledují. Zániky národních států, přeměna občanů států na občany Evropy, zánik národních tradic, jídel, pokrmů, obyčejů, Oktoberfestů, vzdělání, školství a nahrazení tohoto všeho multikulturalismem, kde nikdo nebude moci říct, že toto je moje republika, protože žádné republiky v Nové Evropě existovat nebudou.

VICE-Jak bude vypadat rozpad EU a kdo tím získá nejvíce? Diplomaté se již připravují na rok plný historických změn, přesně 100 let od VŘSR. Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!


Nepřihlášený uživatel

#12806 Re: Projev, který vstoupí do dějin! Inaugurační projev Donalda Trumpa

2017-01-27 19:31

#12755: - Projev, který vstoupí do dějin! Inaugurační projev Donalda Trumpa 

 Díkybohu za Trumpa. Bude-li jeho zvolení znamenat konec US imperialismu, bude to nejlepší zpráva tohoto století. USA, které po světě ve své imperiální nadutosti a falešné nadřazenosti s mesiášským komplexem celé století rozsévají jen bolest a zmar, se neštítí ničeho, aby dostály svým zájmům a udržely tak svoji krvavou hegemonii ve světě. Když bylo potřeba, Američané sponzorovali proti Sovětům talibán, vypiplali si al-kajdu, jindy aktivně spolupracovali s nechvalně proslulým Thacim v Kosovu, tak jako stáli u zrodu IS. Zatímco Obama a prohnilá žumpoidní západní média svorně světu lhali ohledně americké role při podpoře teroristických operací v Sýrii, bylo jasně odhaleno, že CIA dodává zbraně do Sýrie přes Turecko a přes Jordánsko už někdy od počátku roku 2012. A celá ta slavná FSA, kterou podporovali, spolupracovala s Islámským státem. Jednou se Usákům to vyzbrojování fanatických islamistických rebelů proti vládám tvrdě nevyplatí. Cesta blahobytu USA, podporována US army, byla dlážděná krví tisíců nevinných. Trump na rozdíl od Killary Clintonové není válečný štváč a jestřáb, ale byznysmen a věci bude řešit pragmaticky.


Nepřihlášený uživatel

#12807 Volim SPD !

2017-01-28 12:03

Volim SPD !

Jine cesty tady neni- pak uz jen DEFENESTRACE!

Referendum a vycistit nasi republiku vladnou nam zbohatlici co se napakovaly na spinavem systemu-spinavejsi sobe rovnemu!Hlavne zas ukazte kdo by vyhral volby a me se za cela leta nikdo neptal takze zadne ANO v prispevcich a na dodatku je to jasne viditelne ze obcane voli SPD!-ale ta nema v cele miliardare ktery zbohatl na spinavem systemu v systemu prerozdelovani penez bohatym z nasich spolecnych penez kdy se do EU odvede dv tisice miliard a vrati se sotva ctvrtina k nasi dalsi likvidaci bide diktatu aby se ti co nevytvari hodnoty mohly na zbytku pakovat!Vlada po revoluci pustila vychodni trhy a jsme zavysli jen na odpadu zapadu a tom co nam v nasi vlasti prez velezradce sebrali a zmocnili se v danovych praydninach ci za vsimne a nas nase vlada nechala zbavena odpovednosti temto coby otroky na zebracenkach za 9900,-kc proto EU nezajima fakticky stav CR obcanu vyhovuji vsem otroci!

.

 

Nepřihlášený uživatel

#12808 Re: Re: K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEMU MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD ČT HOVNA

2017-01-29 07:40

#12798: - Re: K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEMU MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD ČT HOVNA 

 Problém je že já žádného, šéfa jako vy kavarnici nemám takže asi tak.Já sem Vlastenec a už mě nebaví ty hovna co do nás cpou v TV a msm.Aspoň sou fakta jak USA vysílá lži a hnůj no maistriem co čekat.


Nepřihlášený uživatel

#12809 Volím SPD

2017-01-29 07:41

Volím SPD 100%

EVROPA JE KŘESTANSKA ZEM A NÉ DIVADELNÍ
Nepřihlášený uživatel

#12810 27 Led 2017 0Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám

2017-01-29 08:59

PROČ JIM VAŘIT V ČESKÝCH RESTAURACÍCH KDE NEMAJ TY JEJICH BLITKY,HALAL A DALŠÍ NEVIDÍM DUVOD JE OBSLUHOVAT KDYŽ MAJ SVOJE RESTAURACE S JEJICH JIDLEM!!!!A CO VLASTNĚ POHLEDÁVAJ V ČR RESTAURACÍCH!!!!plus jim nic nehrozí mužou hodit spátečku ale to by naše vláda neměla co dokapec od G.Sorose 5,500eur a vice špiny!!!!a vlastnim lidem budou dávat pokuty na ktere nemaji protože je vláda okrádá cely život FALEŠNÉ DANĚ,FALEŠNÉ BANKY,FALEŠNÁ VLÁDA,FALEŠNÉ UŘADY,Rodschildovo divadlo

ČSSD BUKVICE A ANO NEZNAJÍ USTAVU JAK DÁVAT POKUTY RESTAURACÍM VY ..............

ŽM, 26.1.2017

V září 2015 do Evropy proudily stovky tisíc mladých muslimů. Jen do Německa jich dorazilo více než milion. Došlo k tomu co normální lidé předpokládali hned: tzv. uprchlíci začali vraždit, loupit a znásiňovat. Samozřejmě spustili i teror a pro Alláhovu-Satana slávu přejíždějí lidi v Evropě kamiony, střílejí mládež na koncertech a hledají způsoby jak otrávit vodu či získat jaderný materiál. My měli pravdu, Merkelová, Sobotka, Halík a další lhali.Nevolitelní KDU-ČSL-ČSSD-ANO-USVIT-TOP09-KSČM-ODS-A DALŠI CO PODPORUJÍ DIVADLO

Článek 2 ČR VLÁDA PORUŠUJE
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23-ODZBROJENÍ PORUŠENI USTAVY A OCHRANY OBČANU!!!JE TRESTNÉ
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

27 Led 2017 0Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám VICE-0Sobotkův režim tvrdě trestá restauratéra, který odmítá ilegální imigranty a islám 

 Mainstream Media h.... lži spiknuti proti lidstvu jen vyvolat strach pak zbavit práv a svobot!!pod falešnou ochranou vlády!!!Armady,a Policie komedie!!!!

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

ZDE VIDÍME ŽE S STÁTY SOU S IS PŘATELÉ a uprchlici podvod vše je to vlastně komedie k smichu!!!
VICE-Falešný Battle of Mosul

Nepřihlášený uživatel

#12811 2. března 2015 propaganda Novinky Highlights

2017-01-29 09:29

UŽ PROVĚŘOVAT CO VÁM VYSÍLAJI V TV ZA HOVNA

VICE-CNN FAKE 2. března 2015 propaganda Novinky Highlights

NA MUŠCE
Nepřihlášený uživatel

#12812 NEČEKEJ NA VOLBY K.... JDI KONAT JSTE V PRÁVU

2017-01-29 10:14

NEČEKEJ NA VOLBY K.... JDI KONAT JSTE V PRÁVU
POLITICI NEMAJ PRÁVO MENIT STÁT DEMOKRATICKY
LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1 VLÁDA PORUŠUJE A UŽ MĚLA BÝT ROZPUŠTĚNA Z DUVODU PODVODU A KORUPCE!!!A PÁCHÁNI GENOCIDY NA NÁRODU
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2 ČR PORUŠUJE A NAROD MA PRAVO NA OBRANU
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
(2) Každý má právo svobodně rozhodovat o své národnosti. Zakazuje se jakékoli ovlivňování tohoto rozhodování a všechny způsoby nátlaku směřující k odnárodňování.
(3) Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod.

Článek 4
(1) Povinnosti mohou být ukládány toliko na základě zákona a v jeho mezích a jen při zachování základních práv a svobod.
(2) Meze základních práv a svobod mohou být za podmínek stanovených Listinou základních práv a svobod (dále jen "Listina") upraveny pouze zákonem.
(3) Zákonná omezení základních práv a svobod musí platit stejně pro všechny případy, které splňují stanovené podmínky.

COŽ ČR PORUŠUJE JE PODÁNIM NA DEMISI VLÁDY

(4) Při používání ustanovení o mezích základních práv a svobod musí být šetřeno jejich podstaty a smyslu. Taková omezení nesmějí být zneužívána k jiným účelům, než pro které byla stanovena.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23-ODZBROJENÍ PORUŠENI USTAVY A OCHRANY OBČANU!!!JE TRESTNÉ
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Článek 17-CO VLÁDA PORUŠUJE TAKÉ

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.

(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

ČR PORUŠUJE NIC NEPOSKITUJI A LŽOU VEŘEJNOSTI A CENZURUJÍ
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.

Oddíl první

Základní lidská práva a svobody

Článek 7 ČR SNAŽI SE ZNEUŽIT A JE TO TRESTNÝ ČIN VUČI OSOBĚ
(1) Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena. Omezena může být jen v případech stanovených zákonem.
(2) Nikdo nesmí být mučen ani podroben krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu.

Hlava první

Základní ustanovení

Článek 2

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.

VLÁDA PORUŠUJE 7 BODU S USTAVY KTERÁ JE NEDOTKNUTELNÁ!!!!!A NEZMĚNITELNÁ VUČI ČLOVĚKU!!!!

Marek Obrtel a František Krejča o plánovaném odzbrojování občanů
VICE-ODZBROJENI PORUŠENI USTAVY LID MÁ PRÁVO NA OCHRANU MAJETKU A OSOBY ČLOVĚK NESMI TRPĚT UJMOU

VICE-Jirka Cernohorsky odkazuje vlastizradcom

Evropan

#12813 Táhněte na Východ

2017-01-29 17:44

Sklapněte vy ruský svině a táhněte na Východ. My jsme Evropa a okamůry ani opilci z hradu na tom nic nezmění. A vy hlupáci, co jim fandíte, se jděte bodnout.


Nepřihlášený uživatel

#12814 Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-01-29 21:04

#12804: - Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

 Že za tímhle stojí Gyorgy Soros, není pochyb. Byly to právě jím financované organizace, které se snažily zničit samovolné protesty daňových poplatníků tzv. Tea Party. Je to on, kdo financuje Black Lives Matters "protesty". Je to on kdo financoval dosazení marxistického hajzla, který ničí denně Ameriku do Bílýho Domu. Je to Soroš, kdo se snazil dosadit zkorumpovanou profláklou Clintonovou megeru na presidenta. Je to zase Soros, kdo financuje rozvrat Evropy pomocí nájezdníků z Afriky a Středního východu.

škoda slov
Nepřihlášený uživatel

#12815 Re: Táhněte na Východ

2017-01-30 11:48

#12813: Evropan - Táhněte na Východ 

Škoda slov!!!!!

Kavarníku s Jungmanové v Praze!!!ty Sorosova loutko

Komu tu nadáváš ty kolaborante smradlavá do Rusáku.Ty se zbal a vypadni s Evropy tady nemaš co dělat.Tahni zpět na západ odkud jste sem došly.Máš nelegálni bydlení s Ekonomické krize s 2SV podvodem a ty nás Vlastence tu budeš vyhánet ty špino Kolaboranská.A ty žádná Evropa nejsi ty nacku zku...... Vlastenci sou Evropa ty si jen odpad!!!!!Za 1 nepracuješ,za 2 neplatíš daně,za 3 nemáš tu legálni bydlení.


Nepřihlášený uživatel

#12816 Re: počet podpisů

2017-01-30 13:50

#24: OCAS - počet podpisů 

 I kdyby to podepsalo 100% obyvatel české republiky, tak to Bohuslav Sobotka z vysoka zesměšní. A Miroslav Kalousek se za "tu zradu" proti evropské unii vychčije na veřejnosti z pódia na hlavy lidí v davu.

Zapomeň na to, že se politikové budou řídit názory lidu !!!


Nepřihlášený uživatel

#12817 Re: Re: počet podpisů

2017-01-30 14:21

#12816: - Re: počet podpisů 

Velitel ozbrojené milice vyhrožoval střílením politiků. Dostal podmínku.Velitel je v Právu!!! 

Článek 23-Tak je pak vojaci v záloze budou střitel a nic neporuši protože budou v právu jak to měl v plánu voják v záloze!!!plus Praha je obkličena takže nikam neutečou!!A stejnak Chapiro chce vybombardovat Prahu aj s politiky!!!
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VICE-Jak a proč nevládní organizace nelegálně pašují migranty z Afriky do EU? PODVOD STOLETÍ !


Nepřihlášený uživatel

#12818 Re: Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-01-30 15:12

#12814: - Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

 Ano to máte pravdu rozvrat na Ukrajině,Evropy,atd G.Soros

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině

S názvem G.Soros " VICE-Ukrajina Media Projekt

VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#12819 sniženi počtu obyvatel Agenda 2030 -90% civilizace vyhlazení ŽIDÉ-BILA RASA-KŘESTANÉ

2017-01-30 15:19

Psal jsem o Americe 2050 v posledních dnech, protože je globalistická plán, v čele s Obama 's podáním , Mike Krulig, zakladatel Agendy 21 obyvatel centralizace plánu známého jako " Stavební One America ".

Budova Jeden Amerika je první kroky směrem k naplnění vytvoření 11 mega regionech, které bude obsahovat každý šest milionů lidí.

Chybějící 250 milionů lidí v Americe 2050 plánu, odpovídá Deagel zpráva podobného snížení počtu obyvatel pro Spojené státy, který se bude konat v roce 2025.

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '

To je obrázek, který globalisti nechtějí, abyste viděli-Mike Krulig radí předsedovi na plánu America 2050. 


Nepřihlášený uživatel

#12820 Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.PODVOD

2017-01-30 15:23

Konečné řešení-PODVOD

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat

Evropan

#12821 Re: Re: Táhněte na Východ

2017-01-30 18:12

#12815: škoda slov - Re: Táhněte na Východ 

Nauč se nejdříve česky, ty ruská svině. Nikdo o vás nestojí, stáhněte tanky z Ukrajiny, Krymu a Gruzie a pak začněte něco vykládat o světovém pořádku. My jsme ale Evropa, a ne východ. Rusko je poslední imperialistický stát světa a Putler je nepřítel veškeré demokracie. Už by to chtělo ho poslat někam na Sibiř, ať se ukáže, co vydrží bez podpory svých novinářů.

Vlastenec

#12822 Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!

2017-01-30 20:18

Naši lékaři a sestry, se vracejí z Německa zpátky do České Republiky, jelikož nezvládají situaci v nemocnicích....

Takže najednou velký OBRAT, naši lékaři a sestry, se vracejí z Německa zpátky do České Republiky, jelikož nezvládají situaci v nemocnicích v Německu, kde většina utečenců má AIDS, Syfilis, žloutenku typu C a otevřenou Tuberkulózu. 

TOHLE SI VŠICHNI PŘEČTĚTE AŽ DO KONCE ... svědectví zdravotní sestry pracující v německé nemocnici - doporučuji přečíst, je to úplně čerstvé..

Včera jsme měli v nemocnici poradu, situace jak u nás, tak i v dalších nemocnicích v Mnichově je neudržitelná. Pohotovost na klinikách nezvládá a tak vše začínají posílat do nemocnic. Řada muslimů odmítá k ošetření ženský personál a MY ženy zas říkáme, že mezi ty zvířata zvláště z Afriky, nepůjdeme. Vztahy mezi personálem a imigranty začínají být stále horší a horší, od minulého víkendu musí s imigranty chodit do nemocnice policajti se psy. Mají AIDS, syfilis, otevřenou TBC a spousty exotických nemocí, co v Evropě neznáme a neumíme léčit. Pokud dostanou recept, tak v lékárně zjistí, že musí vše zaplatit hotově. Dochází tam k neuvěřitelným výstupům zvláště, když se jedná o léky pro děti. Děti nechávají personálu v lékárnách se slovy: " tak si je zde vylečte  sami." Takže policie už nehlídá jenom kliniky a nemocnice, ale už i velké lékárny. Na poradě jsme otevřeně říkali, kde jsou ti, co je vítali do TV kamer s transparenty na nádraží? Ano, hranice se sice zatím zavřely, ale milion už tu je a rozhodně se jich nezbavíme. Do teď byla v celém Německu nezaměstnanost 2,2 mil., teď bude nejméně 3,5 mil. Většina těchto lidí je naprosto nezaměstnatelná. Těch lidí se vzděláním je úplné minimum, navíc jejich ženy většinou vůbec nepracují. Odhaduji, že každá desátá je těhotná, stovky tisíc z nich přinesli s sebou kojence a malé děti do 6 let naprosto zbídačelé a zanedbané. Pokud to bude pokračovat a Německo znovu otevře   hranice, tak jedu domů,za takové situace mě zde nikdo neudrží ani plat 2x větší, než u nás. Já jsem jela do Německa, ne do Afriky ani na Blízký východ. Sám profesor našeho oddělení nám říkal, že je mu smutno, když zde vidí uklízečku, co tu za 800 Euro uklízí už léta každý den a pak zde potkává na chodbách mladé kluky, co jen čekají s nataženou rukou, vše chtějí zdarma, když to nedostanou, začnou dělat bordel. Tohle opravdu nemám zapotřebí. Ale zase se bojím, když se vrátím, aby to nebylo za nějaký čas úplně stejné u nás. Oni totiž když to nezvládají Němci se svou povahou, tak u nás by to byl  totální chaos. Nikdo, kdo s nimi nepřišel do styku, neví, co jsou zejména uprchlíci z Afriky za zvířata a jak si muslimové vyskakují na zdejší personál ohledně svého  náboženství. Ještě stále nemá zdejší personál nemoci, které si sem přivezli, ale při takovém množství stovek pacientů každý den, je to jen otázka času. V nemocnici v Porýní napadli noži imigranti personál, když tam předali 8 měsíců staré dítě na pokraji smrti, které tahali přes půl Evropy 3 měsíce. Dítě za dva dny zemřelo, přestože mu byla poskytnuta špičková péče na jedné z nejlepších dětských klinik v Německu. Lékař musel být operován a dvě sestry leží na jednotce intenzivní péče. Nikdo z imigrantů nebyl potrestán. Ve zdejším tisku se o tom nesmí psát, takže to víme prostřednictvím  emailové pošty. Coby se asi stalo Němci, kdyby pobodal doktora a sestry nožem? Nebo kdyby chrstnul sestře do obličeje svou moč a ohrozil jí nakažením? Minimálně by šel okamžitě do vězení a později k soudu. U těchto lidí se zatím nic neděje. A tak se ptám: Kde jsou ti vítači a přijímači na nádražích? Pěkně doma si užívají své vydělané peníze z neziskovek a těší se na další vlaky a svůj další příjem za akce "vítaní na nádražích". Všechny tyto vítače bych nahnala nejprve k nám do nemocnice na akutní příjem jako lapiduchy a potom do jedné budovy s imigrantama ať se tam o ně starají. Bez ozbrojené policie, bez policejních psů, které jsou dnes v každé nemocnici zde v Bavorsku a bez zdravotního personálu. Doufám, že ta pakáž se nedostane k nám!!!!

Sobotko, jednej prosíme tě alespoň tak jako Fico, anebo běž od vesla!!!!!

Evropan

#12823 Re: Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!

2017-01-30 21:28

#12822: Vlastenec - Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!  

No tak ať se ti lékaři už konečně vrátí tam, kde zadarmo vystudovali. Bohužel k nám se zatím nevrátil ANI JEDEN. Mám pocit, že tady zase jedno vlastenecké hovado šíří bludy. Budiž ti země lehká!


Nepřihlášený uživatel

#12824 Re: Re: Re: Táhněte na Východ

2017-01-31 06:43

#12821: Evropan - Re: Re: Táhněte na Východ 

 To je divadlo G.Sorose ne Ruska a na Krym měli právo Rusové bylo Referendum takže takový lži cpi retardum v kavárně já sem Čech Vlastenec a ty špino nejsi 

Pro kavárnika

#12825 Re: Re: Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!

2017-01-31 07:21

#12823: Evropan - Re: Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!  

 Prosím slušně a nevulgárně, to vás neučej slušně se vyjadřovat. V kavárně na Jungmanové, až budete psát jak inteligentní, člověk pak pište.Vy umíte jen urážet a naříkat, a lhát jdete k psychologů, ten vás naučí vyjádřovat.